• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba kızlar benim mide bulantım olmadı fakat bu 11. haftadan sonra bir iştahsızlık başladı canım bişey istemiyor günde 2 öğün yemek yiyiyorum geceleri çok karnım acıkıyor ama yemiyorum kilo açısından bunun bebeğin gelişiminde bir zararı olurmu kitapta okumuştum dengesiz ve düzensiz beslenmek bebeğin zeka ve vücut gelişinde olumsuz etki yaratırmış sizce doğrumu

yarın kontrolüm var. bi erkek dedi bi kız bakalım yarın ne olacak :))) çikolata yiyeyim de gitmeden, bebeğim hareketlensin :)))
Inşallah kesin birsey öğrenirsin canım bende c.tesi doktora gittim çocuk donmedi bir türlü çok hareketlendi doktor bile sasirdi ata binen Jokey gibiydi ama dönmesi kereta 3 hafta önce kız gibi dedi ama kesin bişey demedi perşembe bir de devlete gidicem belki döner

Kizlar ben doktora dedim bana saglik saglik ocagi vitamnle decavit verdi diye benm yazdklrmi kullanicaksn dedi israrla elevit kullaniyorm ama decavitte evde onu mu kullansam :KK43: ??? Ayrica sizede saglk ocagndn vermedilrmii
Yok canım sağlık ocağında ilaç vermediler benim doktorum da bana elevit verdi Domuz jelatini olduğunu kongresinde kendim burdan bir arkadastan decavit duydum kendim aldım doktor vermeden

günaydın hanımlar bulantılarıma kusma da eklendi, bu haftalarda genelde düzelir ama ben kötüye gidiyorum.. müthiş bi baş ağrısı var bi de, çok kötüyüm 2 gündür.. dayanamazsam izin alıp eve gideceğim.. geçmişe hiç bakamadım.. herkese selamlar..

Gunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*

Eklentiler

• IMG_20150316_080452.webp
    IMG_20150316_080452.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 194
Gunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*
Gunaydin Tatlim. Aldiklarin cok yakismis gule gule kullan :anneadayı::21:

Canm ilaci dun ictim yarm saatte hayata dondurdu beniii ve bugunde superdmmm :) baaklm kac gun idare ediyo her gn icmicem zaten :)
günaydın bende cumartesi son ilacımı aldım artık düzelirim almayım ilacı dedim ama bugün çok kötüyüm yine bulantı başladı tekrar mı başlasam ilaca ya o kadar çok içtimki içmek istemiyorum artık ya

günaydın bende cumartesi son ilacımı aldım artık düzelirim almayım ilacı dedim ama bugün çok kötüyüm yine bulantı başladı tekrar mı başlasam ilaca ya o kadar çok içtimki içmek istemiyorum artık ya
Oyle boyle derken geciricz zamani canm durck birden insallah:)

Hayırlı olsun eviniz güle güle oturmak nasip etsin Allah nerden aldınız ?
Evet ya insan evladı için en iyisi olsun diyor bam başka evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor.

amin canım çok sağol. tınaztepeden aldık.

Kızlar Günaydın :))) benim karnım kasiklarim çok ağrıyo bugün sanki adet olacakmisim gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi keyfim de yok ya uffff

Kızlar Günaydın :))) benim karnım kasiklarim çok ağrıyo bugün sanki adet olacakmisim gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi keyfim de yok ya uffff

canım günaydın. bende de oluyor o ağrılar bazen. rahim genişlediği içinmiş. sanki adet sancısı gibi. sağ bacağıma da vuruyor ağrısı. ama dikkat et. şiddetlenirse muhakkak doktora görün.

canım günaydın. bende de oluyor o ağrılar bazen. rahim genişlediği içinmiş. sanki adet sancısı gibi. sağ bacağıma da vuruyor ağrısı. ama dikkat et. şiddetlenirse muhakkak doktora görün.
Evet canım aynen benim de sol bacagimdan sanki damar çekiliyor. ... Bi de arkadaslarimin bebeklerinden kötü haberler aldım psikolojim bozuldu iyice paranoyaya bagladim

Günaydın BENİMDE OYLE BEN DÜN ÇOK YÜRÜDÜM BİRAZ İYİYİM DİE ABARTTIM GALİBA BÜTÜN GECE KASIK VE BEL AĞRIM OLDU ŞİMDİDE KASIKLARIM AĞRIYOR

günaydın hanımlar bulantılarıma kusma da eklendi, bu haftalarda genelde düzelir ama ben kötüye gidiyorum.. müthiş bi baş ağrısı var bi de, çok kötüyüm 2 gündür.. dayanamazsam izin alıp eve gideceğim.. geçmişe hiç bakamadım.. herkese selamlar..

canım ağrın şiddetliyse dinlenmeden pek geçmiyor. eğer alabiliyorsan izin al git dinlen. sessiz bi odada gözlerinede bant tak. uyumaya çalış. bi süre ağrı devam ediyor. ama ısrarla yataktan cıkma. bi bakmışım uyumuşun. uyandığında hiç bişey kalmamış. bi iki saat uyku seni kendine getirir. yani bende bu işe yarıyor. doktor minoset içebilirsin dedi ama ben ısrarla içmiyorum.

çok tatlı olmuşsun :) güle güle giyin kıyafetlerini. göbişin de çıkmış sanki senin biraz.:anneadayı::anneadayı: çok güzel. maşallah :nazar::nazar:

Back
X