• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selamlar..
Karnım hiç büyümüyor gibi bana mı öyle geliyor ki
xenforo-smilies-kk12.gif

kesinlikle doğru arkadaşım ..ben nasılsa sezeryan olcam 2 gün sonra die tilf.la konuşmayadalıp kaç tane hurma yediğimi bilmedim..gece suyum gelmişti :)
ama günde yada hafta da 2..3 defa 1 tane hurma yiyorum..folicasit için...
Bende dikkatli tüketilmesi gereken bişey olduğunu düşünüyorum. Haftada 2-3'ü geçmedikçe bir sorun olmaz sanırım.

Merhaba arkadaşım ben değerim 106,.. Küsürdü hatta doktorlar çok gulustuk kontrolde. Bana cinsiyeti ile ilgili ne hissettigimi sordu, ben rüyamda hep erkek ggörüyorum ama internette ikili testteki değere gore kız görünüyor dedim :) onu da mi çıkarmışlar hic duymamistim ama bak yanilmislar yok öyle birşey maşallah çok sağlıklı bir oğlan var burada dedi :)
Benimde beta hcg 146 ama dr erkeğe benziyor dedi. :)

evet ilk hamilelikde benim de 5. aya kadar anlayan olmadı...ama simdi 2.hamilelik ve 3 ayımıza yeni girdik komşular belli olmaya başlamış diyolar :/

merhaba kıyafetleriniz coook güzel..rabbim sağlıkla giydirmeyi nasıp etsin...
coook beğendim...özelliklede ılk resimdeki kıyafeti nerden aldınız acaba...doktr %70 erkek dedi .ister istemez gönülde erkek kıyafetlerine kayıyor : )
canım bu arada yazmayı unutmuşum. butikbebe.com dan aldım.indirim hala devam ediyor.daha öncede çok alışveriş yaptığım bir site.güvenilir yani.

Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama hurmayı hamileleğin son haftalarında yemek daha doğru. Vücudu doğuma haxırladığı için erken dönemlerde tüketilmesi sakıncalı diye biliyorum. Dr'um bana ilk hamileliğimde 37-38. haftamdan sonra yememi önermişti. Doktoruna danış istersen.
Bilmiyordum ben ayyy tesekkur ederimsorayım o zaman doktorum a tabi cvp verirse doğumu kolaylastirdigini duymuştum evet

Kızlar ya ozellikle haftasonları kendimi hep hasta gibi hissediyorum.cok halsiz oluyorum,hic yataktan cikamiyorum.nefes alışverişlerimde cok hızlandı sizler de benim gibi misiniz?

Merhaba kızlar.ben 14un ekim annesıyım.şuan kızım 5ay 4gunluk.bugunlerın kıymetini ıyı bilin.ınanın zor olmasına rağmen hamılelıgı ve karnınızda kıpır kıpır eden o zamanları cok arıyorsunuz.ve bol bol uyuyun.uykusuz gunlerınız cok olcak:)

merhaba haımlar bugun kontrolum vardı cinsiyet erkek dedi doktorum çok sevindik sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebişlerimize
bide bişey paylaşmak istiyorum ikili test sonucumda free-hcg değerim 33.33 çıkmıştı . denilene göre 50 nin altında olduğunda erkek olurmuş. ☺️☺️☺️

Merhaba kızlar.ben 14un ekim annesıyım.şuan kızım 5ay 4gunluk.bugunlerın kıymetini ıyı bilin.ınanın zor olmasına rağmen hamılelıgı ve karnınızda kıpır kıpır eden o zamanları cok arıyorsunuz.ve bol bol uyuyun.uykusuz gunlerınız cok olcak:)

Güle güle büyüsün kızınız :)
Ben bugünlerde kendimi hamile değilmiş gibi hissediyorum ne göbek var ne bişey..
Sanırım herkeste oluyor zaman zaman..
Bir de birşey sorcam size, park yatağı öneriyor musunuz?

Güle güle büyüsün kızınız :)
Ben bugünlerde kendimi hamile değilmiş gibi hissediyorum ne göbek var ne bişey..
Sanırım herkeste oluyor zaman zaman..
Bir de birşey sorcam size, park yatağı öneriyor musunuz?
Canım benim 3 yaşında kızım var bu ikinci hamileliğim bence şu park yataklar çok sağlıksız heryanı naylon ve ilk zamanlar çok iğrenç plastik naylon kokuyor ya şimdi sen rahminden çıkan narincik bebişini o naylona koymak istermisin bir arkadaşım almıştı chicconun ki bayağıda pahalıya aldı hem bebişler 6. Ayda hareketleniyor o yatağın kenarları demirliydi hep kafasını vurdu kullanamadı. Ben kızımda ahşap bambu beşik aldım yatak odamda yanımda 5ay yatabildi çünkü 5aylık bebek artık uykusunda dönüyor kenarlıkta koruması olduğu halde hep her kenara dönüşünde eli kolu kenara vuruşunda uyandı durdu oyüzden hamileyken ayrı odasınıda hazırlamıştım büyüyen karyola yaptırmıştım 5 aylıkken kızımın odasını ayırdım inanki kızım ıhhh dese duyup yanına gidip emziriyordum yani sen uykunda bile olsan aklın hep bebeğinde olduğu için o ıhhh dese kalkabilirsin annelik içgüdüsel bişey. Şuanda karyolasını açtım 2 yaşından beri tek kişilik yatakta yatıyor ve korkuluksuz yatakta rahatça uyuyor. Ve benim sana önerim kesinlikle büyüyen karyola al yada yaptır derim. Çünkü bebekler çabuk büyüyor uzun vadeli düşünmek lazım. Benim naçizane düşüncem böyle kusura bakma uzun oldu

Canım benim 3 yaşında kızım var bu ikinci hamileliğim bence şu park yataklar çok sağlıksız heryanı naylon ve ilk zamanlar çok iğrenç plastik naylon kokuyor ya şimdi sen rahminden çıkan narincik bebişini o naylona koymak istermisin bir arkadaşım almıştı chicconun ki bayağıda pahalıya aldı hem bebişler 6. Ayda hareketleniyor o yatağın kenarları demirliydi hep kafasını vurdu kullanamadı. Ben kızımda ahşap bambu beşik aldım yatak odamda yanımda 5ay yatabildi çünkü 5aylık bebek artık uykusunda dönüyor kenarlıkta koruması olduğu halde hep her kenara dönüşünde eli kolu kenara vuruşunda uyandı durdu oyüzden hamileyken ayrı odasınıda hazırlamıştım büyüyen karyola yaptırmıştım 5 aylıkken kızımın odasını ayırdım inanki kızım ıhhh dese duyup yanına gidip emziriyordum yani sen uykunda bile olsan aklın hep bebeğinde olduğu için o ıhhh dese kalkabilirsin annelik içgüdüsel bişey. Şuanda karyolasını açtım 2 yaşından beri tek kişilik yatakta yatıyor ve korkuluksuz yatakta rahatça uyuyor. Ve benim sana önerim kesinlikle büyüyen karyola al yada yaptır derim. Çünkü bebekler çabuk büyüyor uzun vadeli düşünmek lazım. Benim naçizane düşüncem böyle kusura bakma uzun oldu
Canım tşk ederim bilgilerin için..
Görünüşünü ve naylon olmasını sevmiyorum içim ısınmıyor benim de ama odamızda uyuması gerekiyor en azından 5-6 aylık olana kadar. Park yatak uygun olur diye düşündüm o yüzden ama sevmiyorum tabi ahşap yatakları seviyorum..
Ayrı oda var ama biraz büyüyünce oraya alırım..
Şimdi bilemedim napsam :)

Canım tşk ederim bilgilerin için..
Görünüşünü ve naylon olmasını sevmiyorum içim ısınmıyor benim de ama odamızda uyuması gerekiyor en azından 5-6 aylık olana kadar. Park yatak uygun olur diye düşündüm o yüzden ama sevmiyorum tabi ahşap yatakları seviyorum..
Ayrı oda var ama biraz büyüyünce oraya alırım..
Şimdi bilemedim napsam :)
Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ikea alışveriş merkezi biliyorsundur herhalde bak orada ahşap küçük beşikler var yatakodası için küçük benim kızımdan kalan bambu beşiği olmasaydı kesinlikle onu alırdım içinede kenarlıklar var her yerde var özellikle istikbal markasını öneririm çok uygun almıştım ben twettyliydi çok güzel puf puf olacakki bebiş dönse ona zarar vermeyecek koruyacak onu. İkeada o söylediğim beşikler 250tl bilgine canım.

Back
X