- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
hepimiz içinn aminn inş darısı seninde başınane güzel bi çok kişi cinsiyetini öğrendi bile. benim tahmini doğum tarihim eylülün sonu olduğu için hepinizden geriyim. daha ikili testi bile yapmadık. pazartesi yapılcak nasipse. Allah oğluşunu sana bağışlasın. sağlıkla kucağına al inşallah.
Cnm malzemelerini banada yazar misinistersen sana nasıl yapıldığını anlatırım özelden malzemeleri de nerden alacağını söylerimaynı şehirdeysek götürürüm bile seni :)
formda yazdım ama keçe elyaf boncuk vb şeyler site isimleride verdim oralardan da temin edebilirsiniz cnm yinede bak bulamazsan yazarım yine..Cnm malzemelerini banada yazar misin
valla canım be 6.haftamdan beri kullanıyorum zofranı doktorum çok rahatsızsan kullan sen rahatlatıyorsa diyor düşükle ilgili birşey söylemedi olsa kesin söylerdi doktorum ama doktoruna danışmadan bişey kullanma benceKiiiiizzzlarrrrrrr nasilsinizzz bi sey sorcaaam Yaa bulantilarim kusmaladm bitmiyo mafoldumm kafama gore kan ve elevit ilacini birakipp zofran icmeye basladjm ama bi arkadas dusuk yaptgni yazmis bu yuzden zofrandan, sizce bi sey olrmu karnmda cok agriyo bugn ='(
İnsaAllah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alirizGünaydın kızlar aranıza yeni katıldım. 12+4 haftalik hamileyim.çok karışık ve uzun bir Hikayem var. 7.gebeliği ama yaşayan 1 kızım var 10 yaşında inşallah bu bebeği kucağıma almayi nasip eder allahım. Sizlerinkinide tabi:)
bende badem yagi kullanmistim ama hic faydasi olmadiKızlar badem yagı tuy yapıyormuş Bebe yagına donucem bende
Bunlar baya tatliymis bende keceden lavanta kesesi yapmak istiyorum.. Daha once de bir kac sey yapmistim kecedenSeviyorum örmeyi cnm :) bak ben bundan yapıcam bebek şekerini dolap süsü şeklinde arkasına lavanta kesesi koymayı düşünüyorum karlı tülle..
Asil soguk havalarda bebek arabasi sart bence. Kis icin ozel tulumlari var arabalarin sicacik olur etrafindan soguk almaz. Bence arabasiz olmaz.Selamlar herkeseekızlar bi konuda kafam karışık. Burda bikaç arkadaş bebek arabası alıp resmini paylaşmıştı. Ben bebiş doğduktan sonra alırız diye düşünmüştüm. Çünkü doğumumuz kısmetse eylülde. İlk zamanlar zaten çıkamaz sonra da kış gelecek bebek arabasıyla gezdiremeyiz buz gb havalarda. Ancak baharda lazım olur gb geldi. Acaba yanlış mı düşündüm, ben de baksam mı bebek arabası ne dersiniz?
canım bende senin gibi düşünüyorum kışa denk geliyor puset alırım aracım var bebek arabasını da seneye yaza alırım diye düşündümSelamlar herkeseekızlar bi konuda kafam karışık. Burda bikaç arkadaş bebek arabası alıp resmini paylaşmıştı. Ben bebiş doğduktan sonra alırız diye düşünmüştüm. Çünkü doğumumuz kısmetse eylülde. İlk zamanlar zaten çıkamaz sonra da kış gelecek bebek arabasıyla gezdiremeyiz buz gb havalarda. Ancak baharda lazım olur gb geldi. Acaba yanlış mı düşündüm, ben de baksam mı bebek arabası ne dersiniz?
Asil soguk havalarda bebek arabasi sart bence. Kis icin ozel tulumlari var arabalarin sicacik olur etrafindan soguk almaz. Bence arabasiz olmaz.
Bizim arabanin bu sekilde kislik setleri var. Ruzgar gecirmiyor ve cok sicak oluyor. Ben oglumu okula goturup getiriyorum mecburen arabada gidicek. Kolumda tasirsam heralde 3 gunde hastanelik oluruz :)Eki Görüntüle 1454688 Eki Görüntüle 1454689
3
+
canım bende senin gibi düşünüyorum kışa denk geliyor puset alırım aracım var bebek arabasını da seneye yaza alırım diye düşündüm
Ben de doktorun onerdigi elainee yagi kullanicam canim bakalim insallah faydasini goruruz.Evet cnm gögüslerden ucu harıc dize kadar sürmek gerekiyor.bende lierac kullanıyorum cildim cok kuruyo bıde onun ıcın doktor nemlendırıcı krem verdi evet catlak kremlerı pahalı ama engellıcekse işe yarıcaksa o paralar verilir die düşünüyorum ben iki tanesini 190 liraya aldm bir aydır kullanıuorum bunlar bitince iki tane daha vericem galıba yetmez doguma kadar gibime geliyor sende iyice arastır karar verip basla bence hemen
Birazda genetik sanirim canim tabi ne kadar ugrassak da dogum oncesi gibi kalamayiz, mutlaka catlicak az da olsa. Yapicak bisey yok bebislerimiz icin deger.Ben çatladığımı doğumdan sonra anlamıştım. Göbek çevresi ve bel, göğüslerin koltuk altına doğru olan kısmı, bacakta da kasığın altındaki bölge çatlamıştı. Doğumdan sonra kısa bir şok geçirmiştim. :) özellikle emzirme döneminde göğüslerim çatlamaya devam etti, desteksiz bırakmadığım halde.
Aynen oyle sonunda dedigin gibi kullandiktan sonra da catlarsa elimden geleni yaptim derim. :)yani kullan çatlak çok olursa keşke kullansaydim deme canim
Dalin in bebek yagindan almsk istiyorum.bioil de cok iyiymis internetten arastirip siparis verecem.bu arada kalsiyum rksilliginden kasiklatim cok agriyor bi de yoruldugumda katnim da agriyor.sende de agri var mi?Bende 60 kiloyum (eksi birde) önceki gebelik lerinde fre oil diye bir yağ kullandım hiç çatlagim yok ama şimdi bulamıyorum. Aramaya devam edicem bulurum inşallah. mustelayi denemedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?