Yaş derken canim farkli bir hurma çeşidimi yas hurma daha yok[/QUOTE][QUOaegean, post: 39954643, member: 665507"]Ben yaş olarak yiyorum gün içinde 3 5 tane.mide ekşime si ve yanması durumuna iyi geldi bende biraz
Amin inşallah :) Rabbim hepimizin bebeklerini, masum yavrucuklarımızı korusunGözünüz aydin Sağlıkla dogsun kucağıniza alın mutlulukla umarım.
Yaş derken canim farkli bir hurma çeşidimi yas hurma daha yok
Kimse yokmu sorumu cevaplaacakArkadaslar benim dr. Bana elevit ve gyno diye iki ilac verdi eleviti ilk gun ictim olecktim o kadar cok kustum kendimi zorladim sanirim zehir kustum sanki midem agridi karnim agridi dr.aradim yarim ic dedi o zamanda kotu olursan bırak dedi bol bol sebze meyve ye dedi baska bir ilacta önermedi bide kac kişiden duydum domuz yagi varms elevitte diyor ben kullanmiyorum simdi ama icim hic rahat degil
Mrb cnm elevitte domuz jelatini var firma da kabul etmiş.benim dr bana decavit verdi onda yok ilk bebeğimde vitamin ve kan ilaçları bana da hiç iyi gelmedi şu an da ilaca başlamadım mide bulantilarimin biraz daha geçmesini bekliyorum. . ilk gebeligimde 16. Haftada başlamıştım vitamin ilaclarina ama eleviti kesinlikle içme derimKimse yokmu sorumu cevaplaacak
Iyi aksamlar:)Iyi aksamlar kizlar
valla canım be 6.haftamdan beri kullanıyorum zofranı doktorum çok rahatsızsan kullan sen rahatlatıyorsa diyor düşükle ilgili birşey söylemedi olsa kesin söylerdi doktorum ama doktoruna danışmadan bişey kullanma bence
Zofranı doktor veriyor zaten. Düşük riski oluştursa vermez ki. Ben 2 kutu bitirdim 3. kutuyu alacaktım doktor artık bırakıp normal hayatına dönmelisin dedi. Eşim özellikle sordu bebeğe zararı var mı diye yok dedi. Sen yine de doktoruna danış ama için rahat olsun. Bu arada benimki zofranla aynı olan onzyd diye bir ilaçtı. İlacı bıraktım eskisi kadar olmasa da yine çok kötüyüm ne zaman geçecek bilmiyorum
Bende de zofran var bende çok bulanınca ara ara içsem mi acabaCanm ilaci dun ictim yarm saatte hayata dondurdu beniii ve bugunde superdmmm :) baaklm kac gun idare ediyo her gn icmicem zaten :)
Bana kendi Dr verdi decavit i midemi rahatsız etmiyor 2-3 günde 1 tane iç dediKizlar ben doktora dedim bana saglik saglik ocagi vitamnle decavit verdi diye benm yazdklrmi kullanicaksn dedi israrla elevit kullaniyorm ama decavitte evde onu mu kullansam??? Ayrica sizede saglk ocagndn vermedilrmii
Hayırlı olsun eviniz güle güle oturmak nasip etsin Allah nerden aldınız ?daha bugün yeni ev aldık. nasibiyle geldi meleğim. taşındıktan sonra yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlayacağım inşallah. ben düğünümde nişanımda mezuniyetimde... hayatımdaki her özel günde hep sade oldum. hiç birşeye heveslenmedim. değişik şeyler aramadım. herşey olması gerektiği gibi bir şekilde oldu. ama yavrum başka. herşeyini en iyi şekilde yapmak nasip olur inşallah. hepimiz için...
icim rahat etmedi msj yeni gördüm yarısını içtim ama yine midem kötü bidaha icmicem seninle aynıyiz canım bana kullan dedi aradığım halde değiştirmedi ya bendemi decavit alsam bilemiyorum ya[/QUOTE]TE="yagmur02, post: 39956050, member: 383875"]Mrb cnm elevitte domuz jelatini var firma da kabul etmiş.benim dr bana decavit verdi onda yok ilk bebeğimde vitamin ve kan ilaçları bana da hiç iyi gelmedi şu an da ilaca başlamadım mide bulantilarimin biraz daha geçmesini bekliyorum. . ilk gebeligimde 16. Haftada başlamıştım vitamin ilaclarina ama eleviti kesinlikle içme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?