2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOaegean, post: 39954643, member: 665507"]Ben yaş olarak yiyorum gün içinde 3 5 tane.mide ekşime si ve yanması durumuna iyi geldi bende biraz
Yaş derken canim farkli bir hurma çeşidimi yas hurma daha yok[/QUOTE]

Carrefour un kuruyemiş kısmında küçük paketlerde organik hurma diye satılıyor burda.ordan aldım çok güzel tadı da.ben de kurusunu bilmiyorum. Hani bu hacdan getirilen varya ondan bahsediyorum ben tip olarak

Yaş derken canim farkli bir hurma çeşidimi yas hurma daha yok

Carrefour un kuruyemiş kısmında küçük paketlerde organik hurma diye satılıyor burda.ordan aldım çok güzel tadı da.ben de kurusunu bilmiyorum. Hani bu hacdan getirilen varya ondan bahsediyorum ben tip olarak[/QUOTE]
Anladim canim hacdan gelen hurma icin kuru biliyordum bende burdaki carrefourdan bakim

Kimse yokmu sorumu cevaplaacak

Kimse yokmu sorumu cevaplaacak
Mrb cnm elevitte domuz jelatini var firma da kabul etmiş.benim dr bana decavit verdi onda yok ilk bebeğimde vitamin ve kan ilaçları bana da hiç iyi gelmedi şu an da ilaca başlamadım mide bulantilarimin biraz daha geçmesini bekliyorum. . ilk gebeligimde 16. Haftada başlamıştım vitamin ilaclarina ama eleviti kesinlikle içme derim

TE="yagmur02, post: 39956050, member: 383875"]Mrb cnm elevitte domuz jelatini var firma da kabul etmiş.benim dr bana decavit verdi onda yok ilk bebeğimde vitamin ve kan ilaçları bana da hiç iyi gelmedi şu an da ilaca başlamadım mide bulantilarimin biraz daha geçmesini bekliyorum. . ilk gebeligimde 16. Haftada başlamıştım vitamin ilaclarina ama eleviti kesinlikle içme derim[/QUOTE]
icim rahat etmedi msj yeni gördüm yarısını içtim ama yine midem kötü bidaha icmicem seninle aynıyiz canım bana kullan dedi aradığım halde değiştirmedi ya bendemi decavit alsam bilemiyorum ya

Sagl canm icimi rahatlattin yinede danisicm

Canm ilaci dun ictim yarm saatte hayata dondurdu beniii ve bugunde superdmmm :) baaklm kac gun idare ediyo her gn icmicem zaten :)

Kizlar ben doktora dedim bana saglik saglik ocagi vitamnle decavit verdi diye benm yazdklrmi kullanicaksn dedi israrla elevit kullaniyorm ama decavitte evde onu mu kullansam ??? Ayrica sizede saglk ocagndn vermedilrmii

Kizlar ben doktora dedim bana saglik saglik ocagi vitamnle decavit verdi diye benm yazdklrmi kullanicaksn dedi israrla elevit kullaniyorm ama decavitte evde onu mu kullansam ??? Ayrica sizede saglk ocagndn vermedilrmii
Bana kendi Dr verdi decavit i midemi rahatsız etmiyor 2-3 günde 1 tane iç dedi

icim rahat etmedi msj yeni gördüm yarısını içtim ama yine midem kötü bidaha icmicem seninle aynıyiz canım bana kullan dedi aradığım halde değiştirmedi ya bendemi decavit alsam bilemiyorum ya[/QUOTE]
Bana da kullan dedi ama icince kötü oluyorum bütün gün işkence gibi geçiyor bunu dr da söyledim o zaman iki hafta sonra başla dedi bebek zaten gerekeni senden alır senin depoları doldurmak için de zamanımız çok dedi hatta ben folik asiti bile 8 hafta dolana kadar zorla içtim sonra onu da icemedim midem normalde bile çok kötü onları icince daha fena oluyorum bir de oğlum var ona da bakmak zorundayım ondan icmiyorum şimdilik.mutlaka decavit al bence eleviti içme dr una da söyle bir daha yazarsa.haram sonuçta

Kızlar oku oku bitiremedim maş sayfalar 2 günde çok ilerlemiş
Bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş çok üzüldüm ve çokta tedirgin oldum rabbim sabır versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. Bende rahatlamıştım ama okuyunca çok korkuyorum rabbime emanet meleklerimiz.
Ben baya hissediyorum miniğimi sağda ufak ufak vuruyor ama çok zayıf daha bazen hiç fark etmiyorum 20 ci haftadan sonra daha güçlü olucaklar tabi.
Bu arada pazartesi kontrolüm var nolur dua edin rahim ağzı dikişi olmasın ona bakıcak drum geçen yıl rahim ağzından kürtaj olmuştum inş eahim ağzı yetmezliği olmaz

Hayırlı olsun eviniz güle güle oturmak nasip etsin Allah nerden aldınız ?
Evet ya insan evladı için en iyisi olsun diyor bam başka evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor.

icim rahat etmedi msj yeni gördüm yarısını içtim ama yine midem kötü bidaha icmicem seninle aynıyiz canım bana kullan dedi aradığım halde değiştirmedi ya bendemi decavit alsam bilemiyorum ya[/QUOTE]
benim Dr decavit verdi ve hatta sağlık Ocakları ücretsiz veriyor dedi istersen sende al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…