2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
amin canım ins

günaydın kızlar... malesef cumartesileri de çalışıyorum. bu durumdan nefret diyorum. şimdi evde olup mis gibi uyumak vardı. gündüzleri evde olmayı kendimi dinlemeyi o kadar çok özledim ki anlatamam. havada bi açıyor bi kapıyor. sinir bozucu gecede karnım davul gibi şişti. gaz sorunu yaşayan var mı? ilk defa bu kadar kötü oldum.

Bnm yerime sen yazmışsın gibi cnm ya bu kadar mı olur tüm yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.. Evde oturup bebişime ördüğüm örgüleri çoğaltmak istiyorum uyumak istiyorum..

yalnız değilsin ki bende evimi özledim.bir pazar neye yetecek ki,onda da ya misafir gelir ya biz gideriz.bende bebeğime örgü örmek,ona kitap okumak,onunla başbaşa vakit geçirmek istiyorum...

Bnm yerime sen yazmışsın gibi cnm ya bu kadar mı olur tüm yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.. Evde oturup bebişime ördüğüm örgüleri çoğaltmak istiyorum uyumak istiyorum..

tamda kış girişi doğcak bebeklerimiz. örgüleri de tüm kış ne güzel giyerler. bende bişeyler örmek çok istiyorum. malesef buna vaktim yok. çok süslü cici patik örmüştüm bi ara. kıyamadım kimseye vermeye sakladım. kız olursa yavrum bir tek o var kendi ördüğüm :) ama uyku problemim azalırsa akşamları yavaş yavaş başlayabilirim belki örgülere :)

yalnız değilsin ki bende evimi özledim.bir pazar neye yetecek ki,onda da ya misafir gelir ya biz gideriz.bende bebeğime örgü örmek,ona kitap okumak,onunla başbaşa vakit geçirmek istiyorum...

aynen bir tek pazar hiç birşeye yetmiyor. o gün uyusam tek tatil günüm uykuyla bitcek diye korkuyorum. her pazar bi faaliyet var zaten ya misafir gelir ya biz gideriz. temizlik mi yapsam o gün ütü mü yapsam çamaşır mı yıkasam..... ne yapsam bilemiyorum. keşke bu günde iş olsa dediğim pazarlar bile oluyor

Bende de vardı uyku sorunu çok şükür geçti şimdi bebe yünüyle örersem 1 haftada bir yelek yada hırka normal yünle 3 günde bir yelek örüyorum da evde olsam neler neler yaparım daha bebek şekerini yapıcam anca doğum iznine çıkınca inşallah

kızlar sizde tüm gün mü çalışıyorsunuz peki cumartesileri. ben akşam 7 ye kadar burdayım. üstelik muhasebeciyim ve hafta sonu muhasebe işi de yok. çoğu firma kapalı zaten. şirketin sekreteri çaycısı falan da var. ben tek olsam hadi şirket açılsın diye gel diyolar dicem. ama benlik bi iş de yok. akşama kadar öyle takılıyorum. işlerimi toparlıyorum. vakit geçiriyorum. çok sinir oluyorum bu yüzden

bebek şekerini bende kendim yapmak istiyorum. şu an kardeşime nişan şekeri yapıyorum :) dolap süsü şeklinde pratik oldu hem bana. akşamdan akşama da baya iyi örüyosun sen bravo..

bende cumartesi çalışıyorym ve bugun hava çok güzel evde olmak istiyorum bende gece çok acıkıyorum galiba sürekli uyanıyorum karnımdan sesler geliyor ama canım bişey istemediği için yiyemiyorum gece mutlaka uyanıyorum

Kizlar ya 16haftam bitti ultrasano gore 17nin icindeyim ama doktor kilosunu goremiyorz dedi bu haftada kafm takldi ne alaka :/

bebek şekerini bende kendim yapmak istiyorum. şu an kardeşime nişan şekeri yapıyorum :) dolap süsü şeklinde pratik oldu hem bana. akşamdan akşama da baya iyi örüyosun sen bravo..
Seviyorum örmeyi cnm :) bak ben bundan yapıcam bebek şekerini dolap süsü şeklinde arkasına lavanta kesesi koymayı düşünüyorum karlı tülle..

Eklentiler

• bebe.webp
    9 KB · Görüntüleme: 118
Kiiiiizzzlarrrrrrr nasilsinizzz bi sey sorcaaam Yaa bulantilarim kusmaladm bitmiyo mafoldumm kafama gore kan ve elevit ilacini birakipp zofran icmeye basladjm ama bi arkadas dusuk yaptgni yazmis bu yuzden zofrandan, sizce bi sey olrmu karnmda cok agriyo bugn ='(

günaydın cnm bende acıkıyorum ve çok wc ye gidiyorum böbreklerimde çalışmıyor bnm 2 yudum su içsem 5 dk sonra wc zor oluyor baya gebelikte..

Korkma hemen kötü şeyler düşünme ama kafana göre de ilaç bırakıp kullanma gebelik bu mutlaka dr danış cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…