Cokk sekermiş bunlar ama içi dolgulu galiba çok zahmetli olmaz mı?Ben de kendim yapmayı düşünüyorum nasipse yaz tatilinde.Seviyorum örmeyi cnm :) bak ben bundan yapıcam bebek şekerini dolap süsü şeklinde arkasına lavanta kesesi koymayı düşünüyorum karlı tülle..
Senin düşük mü çıktı cnmkızlar ikili testi düşük riskli çıkan varmı aranızda?
Yok cnm keçe ve elyaftan yapılıyor zahmetli değil ben yaptım daha önce bi arkadaşıma çok zevkli ama zaman lazım çalışınca olmuyor.. Kısmetse doğum iznimde yapıcamCokk sekermiş bunlar ama içi dolgulu galiba çok zahmetli olmaz mı?Ben de kendim yapmayı düşünüyorum nasipse yaz tatilinde.
cnm aminiyosentez ve diğer cvc yi yapmayalım riskin düşük dedi ama detaylı ultrasona gireceğim o da 20. haftada ......Senin düşük mü çıktı cnmçok şükür bnm iyi çıktı sonuçlar ama hemen moral bozma bazılarında yüksek çıkmasına rağmen amniyosentez sonucu temiz çıkıyor..
Eğer dr gerekli görmediyse yaptırma bekle 20. haftayı olmadı başka bi dr git tekrar yaptır ikili testi vakti geçmeden.. Hangi şehirdesin cnm sen..cnm aminiyosentez ve diğer cvc yi yapmayalım riskin düşük dedi ama detaylı ultrasona gireceğim o da 20. haftada ......
istanbuldayım cnm inan dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum olasılıkta olsa risk çıkınca insan korkuyor....tekrar yaptırsmmı 14. haftaya girdimEğer dr gerekli görmediyse yaptırma bekle 20. haftayı olmadı başka bi dr git tekrar yaptır ikili testi vakti geçmeden.. Hangi şehirdesin cnm sen..
Biz de bi arkadaşa yptık daha önce ama o basitti kesip yapıştırmalı.Ona göre birax daha uğraşlı sanki.Ama değer çok cicilerYok cnmyapıştıraftan yapılıyor zahmetli değil ben yaptım daha önce bi arkadaşıma çok zevkli ama zaman lazım çalışınca olmuyor.. Kısmetse doğum iznimde yapıcam
bende cumartesi çalışıyorym ve bugun hava çok güzel evde olmak istiyorumbende gece çok acıkıyorum galiba sürekli uyanıyorum karnımdan sesler geliyor ama canım bişey istemediği için yiyemiyorum gece mutlaka uyanıyorum
Seviyorum örmeyi cnm :) bak ben bundan yapıcam bebek şekerini dolap süsü şeklinde arkasına lavanta kesesi koymayı düşünüyorum karlı tülle..
Ya normrde doktorum cok iyidr tavsiyeler uzerine gittim ama surunsen bi sorundan ceksen ne verdigi ilaci degisr ne ilac verir bi sey icin bende cok kotuym mecbr kaldmKorkma hemen kötü şeyler düşünme ama kafana göre de ilaç bırakıp kullanma gebelik bu mutlaka dr danış cnm..
14. hafta son zaten istersen balat hastanesi meltem hnm yada mehmet beye git ben meltem hnm gidiyorum kızımı onun eşinde doğum yaptım durumun iyiyse eşi bülent beyi öneririm özel klinik mecidiyeköyde eğer istersen nosunu özelden yazarım..istanbuldayım cnm inan dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum olasılıkta olsa risk çıkınca insan korkuyor....tekrar yaptırsmmı 14. haftaya girdim
ne güzel bi çok kişi cinsiyetini öğrendi bile. benim tahmini doğum tarihim eylülün sonu olduğu için hepinizden geriyim. daha ikili testi bile yapmadık. pazartesi yapılcak nasipse. Allah oğluşunu sana bağışlasın. sağlıkla kucağına al inşallah.merhaba haımlar bugun kontrolum vardı cinsiyet erkek dedi doktorum çok sevindik sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebişlerimize
ben merterde çalışıyorum tekstilin göbeğinde bizim malzemecilerden aldım ben malzemeleri elfaytı keçeydi hepsini burdan temin ettim.. silikon tabancası mıknatıs karlı tül boncuk gibi şeyleri de eminönünden aldım.. malzemelerim hazırda şimdi başlamadım daha yapmaya..geceleri çok sık uyanıyorum bende ama wc için. mutfatan uzak durmaya çalışıyorum geceleri. ama geçen gece ağzım çok acıydı. bir lokma kek attım ağzıma
bunlar çok tatlıymış ya. malzemeleri nerde satılıyor. ben internetten almıştım kardeşim için. ama böyle bişey yoktu o sitede.
istersen sana nasıl yapıldığını anlatırım özelden malzemeleri de nerden alacağını söylerimBiz de bi arkadaşa yptık daha önce ama o basitti kesip yapıştırmalı.Ona göre birax daha uğraşlı sanki.Ama değer çok ciciler
içmi ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu rahatlatıyor sen yine özelden at sana zahmet cnm eşimle konuşayım o da bu testi niye yaptırdınki sırf korkutuyorlar milleti diyor eğer ikna edersem giderim cnm çok sağol.......14. hafta son zaten istersen balat hastanesi meltem hnm yada mehmet beye git ben meltem hnm gidiyorum kızımı onun eşinde doğum yaptım durumun iyiyse eşi bülent beyi öneririm özel klinik mecidiyeköyde eğer istersen nosunu özelden yazarım..
ben merterde çalışıyorum tekstilin göbeğinde bizim malzemecilerden aldım ben malzemeleri elfaytı keçeydi hepsini burdan temin ettim.. silikon tabancası mıknatıs karlı tül boncuk gibi şeyleri de eminönünden aldım.. malzemelerim hazırda şimdi başlamadım daha yapmaya..
keçeler nette çok pahalı yinede alırsan hobium.comdan eminönü malzemelerini birmax.comdan alabilirsin..şanslısın o zaman ya. benimde elden bakıp almam için kemeraltına gitmem gerekiyor ama gidermiyim bilmiyorum :) netten sipariş vercem yine galiba
özelden attım cnm sende saol..içmi ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu rahatlatıyor sen yine özelden at sana zahmet cnm eşimle konuşayım o da bu testi niye yaptırdınki sırf korkutuyorlar milleti diyor eğer ikna edersem giderim cnm çok sağol.......
keçeler nette çok pahalı yinede alırsan hobium.comdan eminönü malzemelerini birmax.comdan alabilirsin..
bende birmaxsın yerine gidiyorum zaten eminönünde biraz daha uygun oluyor pazarlık şansım oluyor toplu alınca nette ne yazıkki öyle bi şansımız olmuyor..birmax dan almıştım önceki malzemeleri bebişinkini de ordan alırım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?