2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar hastaneden geldik benim ufaklık totosunun üstüne oturmuş, sırtınida dönmüş, bize mi küsmüş nedir. Göstermedi anacigim. Hala ogrenemedim. Tahmin bile yapmadi oncesi yada sonrasi. 10 gun sonra tekrar gitcez. Folikasiti progestani kestuk. Kan hapi Corasprin decavite devam. Benden haberler boyle sizden ne haber

Kızlar 15+3 günlük oldum ama hala bulantilarim ve kusmalarım devam ediyor çok zorlaniyorum kızlar sizlerin durumu nedir ne kadar devam eder acaba

Kızlar 15+3 günlük oldum ama hala bulantilarim ve kusmalarım devam ediyor çok zorlaniyorum kızlar sizlerin durumu nedir ne kadar devam eder acaba
BEN henüz 13 haftalğım azaldı bulantım az az sık sık yiyorum.midem ekşiyor sadece sanki artık

Dalin in bebek yagindan almsk istiyorum.bioil de cok iyiymis internetten arastirip siparis verecem.bu arada kalsiyum rksilliginden kasiklatim cok agriyor bi de yoruldugumda katnim da agriyor.sende de agri var mi?
Herzaman değil ama ara araAra oluyor. Çok şiddetli olmadıkça korkma bence.

Zofranı doktor veriyor zaten. Düşük riski oluştursa vermez ki. Ben 2 kutu bitirdim 3. kutuyu alacaktım doktor artık bırakıp normal hayatına dönmelisin dedi. Eşim özellikle sordu bebeğe zararı var mı diye yok dedi. Sen yine de doktoruna danış ama için rahat olsun. Bu arada benimki zofranla aynı olan onzyd diye bir ilaçtı. İlacı bıraktım eskisi kadar olmasa da yine çok kötüyüm ne zaman geçecek bilmiyorum

Ay canım bilemedim ki şimdi... Yüz üstü duruyor sanırım..

Hadi hayırlı olsun prensesiniz.. İnşaAllah bende yarın net olarak öğrenebilirim.
Yüz üstü mu yan mi nasıl duruyor ben de bilemiyorum ama teşekkür ederim yine de.hayirlisi artık galiba ben üç beş hafta daha merakla bekleyeceğim

Kuru yaş farkedermi acaba

Arkadaslar benim dr. Bana elevit ve gyno diye iki ilac verdi eleviti ilk gun ictim olecktim o kadar cok kustum kendimi zorladim sanirim zehir kustum sanki midem agridi karnim agridi dr.aradim yarim ic dedi o zamanda kotu olursan bırak dedi bol bol sebze meyve ye dedi baska bir ilacta önermedi bide kac kişiden duydum domuz yagi varms elevitte diyor ben kullanmiyorum simdi ama icim hic rahat degil

[QUOaegean, post: 39954643, member: 665507"]Ben yaş olarak yiyorum gün içinde 3 5 tane.mide ekşime si ve yanması durumuna iyi geldi bende biraz[/QUOTE]
Yaş derken canim farkli bir hurma çeşidimi yas hurma daha yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…