2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben kizimi yanimda yatirdim hep hicde korkmayin ustune feLan yatmazsiniz rabbim korur bu bebegimide koynumdan ayirmam
ay kuzularimiz

Canim kizim uc yasina kadarbizimle ayni odada kaldi sonra ayirdik odasini.gozumu onunde olmasini istedim.bebisler dogunca daha iyi anlarsiniz canim yaninizdan ayirmak bile istemezsiniz:)

Allah korusun aman dikkat etmek lazım..
Valla bu konu tedirgin ediyor beni gerekirse odamda yatmam yanında yatarım, çünki odamda yer yok beşiğe

Valla bana da ayaklandığında güvenli olmaz gibi geliyor ama kullananlar bilir.. Belki değişiktir, kenarları ayarlansa güzel olur.. :)
canim bende park yatak almak istiyodum ama kafam karisti simdi.daha iyi arastirmak lazim.

Haklisin biraz genetikmis de sanirim. Ama boylece catlamasini izlemek de olmuyo iste belki biraz olsun oleyebilmek amaciyla doktorun onerdigi elainee yagi kullanicam sanirim ben canim.

Canim kizim uc yasina kadarbizimle ayni odada kaldi sonra ayirdik odasini.gozumu onunde olmasini istedim.bebisler dogunca daha iyi anlarsiniz canim yaninizdan ayirmak bile istemezsiniz:)
Ben hala ayıramadım bebek doğmadan beşiği kurmam gerektiği için odasını ayırmam lazım.. Havaların ısınmasını bekliyorum..

Ben hala ayıramadım bebek doğmadan beşiği kurmam gerektiği için odasını ayırmam lazım.. Havaların ısınmasını bekliyorum..
Vallahi canim bebek dogmadan ayirirsan senin ici iyi olur yoksa zorlanirsin.bide kiskanacaginida dusun.en azindan kendi odasina alisir.

1 yasina kadarsa sıkıntılı o zaman canim.bir yasindan sonra bidahami alicaz besik:)))
Tekrar beşik almadım canım normal tek kişili şeklinde yatak yaptırdık mobilyacıya ve bir kenarına çıkartılabilir korkuluk koydurduk. yatağını beyaz yaptırdım ki odasını ona göre ayarlayayım.. Şimdi rahat rahat onda yatıyor..

ama park yatak iki kademeli büyüdüğünde yatağın demirini alt kademeye getiriyorsun yatak aşağıda oluyor.o zamam düşmesinin
imkanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…