• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayirli aksamlar kizlaar :) gobusler ciktiiii mi...bana pek cikmadi gibi geliyor kiloyum belki ondandir :KK66: ama herkes cikmis diyor :anneadayı:
bende henüz kilo almamışım 65 kiloyum zayıf degilim ama göbek yok inşallah cok kilo almayız ya ben 80 olucam diye cok korkuyırum ama mejbur olucak :anneadayı:

Off cok kararsiz kaldim ya. Hangi bolgelere surmek gerekiyor acaba, bacak bel karin gogus buralarda olusabiliyormus sanirim. Nerdeyse butun vucuda surmek lazım galiba.
Evet cnm gögüslerden ucu harıc dize kadar sürmek gerekiyor.bende lierac kullanıyorum cildim cok kuruyo bıde onun ıcın doktor nemlendırıcı krem verdi evet catlak kremlerı pahalı ama engellıcekse işe yarıcaksa o paralar verilir die düşünüyorum ben iki tanesini 190 liraya aldm bir aydır kullanıuorum bunlar bitince iki tane daha vericem galıba yetmez doguma kadar gibime geliyor sende iyice arastır karar verip basla bence hemen

Off cok kararsiz kaldim ya. Hangi bolgelere surmek gerekiyor acaba, bacak bel karin gogus buralarda olusabiliyormus sanirim. Nerdeyse butun vucuda surmek lazım galiba.
Ben çatladığımı doğumdan sonra anlamıştım. Göbek çevresi ve bel, göğüslerin koltuk altına doğru olan kısmı, bacakta da kasığın altındaki bölge çatlamıştı. Doğumdan sonra kısa bir şok geçirmiştim. :) özellikle emzirme döneminde göğüslerim çatlamaya devam etti, desteksiz bırakmadığım halde.

Kizlar bas agrisi icin bi cozum okudum bende ise yaradi, siz de deneyin isterseniz... Ki basimi duvarlara vurmak uzereydim gercekten... Simdi agriniz sinus kaynakliysa burun alin cevresindeyse sicak kompres eger yuksek tansiyon kaynakliysa soguk kompres yaparsaniz geciyomus.. Ben bi posete sicak su doldurdum lavabodan isiklari kapattim ve basimda brklettim bi sure sonra gecti.. Tansiyonunuz varsa buz da tutanilirsiniz direk.

Günaydıınn...
xenforo-smilies-kk36.gif

Screenshot_2015-03-13-14-38-25.webp

Canım benim de 15+0 bugün inş. Ben de hala başlangıç kilomdayım, ama zaten kilolu bi hamile olarak başladım :KK43: ben 81 kilo ile hamile kaldım. Benim gibi olan var mı aranızda? Benim de göbüş sanki azıcık çıktı gibi, hatta bugün eşime de sordum çatlaklar Başlamış gibi;(
canım ben de hala 1 eksik kiloyla devam ediyorum. 60 tan 59 a düştüm 59 da sabit kaldım :( benim göbiş de çıktı biraz.sabah da var ama gündüz epey çıkıyor o yüzden geniş geniş giyiniyom ;) bende kaşıntı çok fazla mustela kullanıyorum ama hurt hurt diye kaşınıyorum :D

canım ben de hala 1 eksik kiloyla devam ediyorum. 60 tan 59 a düştüm 59 da sabit kaldım :KK43: benim göbiş de çıktı biraz.sabah da var ama gündüz epey çıkıyor o yüzden geniş geniş giyiniyom :KK66: bende kaşıntı çok fazla mustela kullanıyorum ama hurt hurt diye kaşınıyorum :KK70:
Bende 60 kiloyum (eksi birde) önceki gebelik lerinde fre oil diye bir yağ kullandım hiç çatlagim yok ama şimdi bulamıyorum. Aramaya devam edicem bulurum inşallah. mustelayi denemedim hiç.

Canım benim de 15+0 bugün inş. Ben de hala başlangıç kilomdayım, ama zaten kilolu bi hamile olarak başladım :KK43: ben 81 kilo ile hamile kaldım. Benim gibi olan var mı aranızda? Benim de göbüş sanki azıcık çıktı gibi, hatta bugün eşime de sordum çatlaklar Başlamış gibi;(
Canim bende kiloluyum sanirim o yuzden cok belli olmuyor gobekler nette okumustum zayif birinin daha cabuk cikarmis

Back
X