• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettik
Canım valla aynen beni anlattın sanki benim kızım 2 sene 1 hafta emzirdim kızımı. Hiç biberon nedir bilmedi sadece solukta su içti sonra pipetle bardaktan su süt tarzı sıvı şeyler içti. Şimdide 3 yaşında bardaktan herşeyi içiyor maaşallahhh ya benim bir komşum var oğlu 6 yaşında hala biberon kullanıyor bırakamadı çocuk biberon.

hümeyra81 canım Allah'tan sabır diliyorum; inş istediğin zaman evlatlarına yeni bir KARDEŞ gelir canım Kızlar çatlak konusunda ben de zeytinyağlı bebeyağı sürüyorum bol bol günde bir defa; bu ikinci hamileliğim oğlumda da öyle yaptım; 7.aydan sonra da 1 defa bebe Yağı, 1 defa da lireac fıs fıs kullandım çatlağım olmadı çok şükür ama göbeğim hep yağlıydı kurumasına müsade etmedim bolca sürdüm; ama göğüslerim doğumdan sonra süt gelice Çatladı mesela onlara bakamadım tabi doğumdan sonra kremleyemedim bebekle zor oldu

Park yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....
canım sizin yatak çok mu yüksekti acaba? Çünkü ben hiç öyle bir sorun yaşamadım..

Ben basladimmmm, bio oil kullaniyorum...
Kizlar catlak olusumunu onleyici kremler, yaglar kullaniyor musunuz? Ben cok karasizim doktorum elainee diye bi yag onerdi ama fiyati pahali geldi biraz bana hamileligin sonuna kadar kimbilir kac kutu gidecek 100 ml kucuk.
Badem yagi cok iyiymis ama o da tuylenme yapiyormus sanirim.
Bebe yaglarina da cok guvenemiyorum acikcasi. Napicagimi bilmiyorum, hamileligin 3. Ayinda baslanmasi gerekiyormus siz basladiniz mi?
slad

Park yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....

Onu ben de düşündüm, Allah korusun..
2 kez yatak değişmektense bi kez almak iyi diye düşünüyorum..
Tşkler Canım tavsiyen için..

Bilmiyorum ki... :/ park yatak dediginiz bu kenarlari tahta olmayan tamamen bez olan yataklar degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Boyle kenarlari tul gibi delikli delikli... Anlatma ozurluyum bugun :KK45:
Chicco-Park-Yatak-Ek-Kat-5037.jpg

Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..
xenforo-smilies-kk13.gif

Kızlar ayni oda olmasi sebebi gece surekli aglicak hem rahat emzirmek icin hem de bebekler ilk zamnlar cok kusuyor ve küçücük kusmuk ile bogulabiliyorlar Allah korusun oyüzden mümkün olduğu kadar göz önünde olmali ben de bebegi olan arkdslardn bilgi aldim

Bende 7 yada 8 bardak fazla icemiyorum.havalar soguk olunca hic canim istemiyor.kizimda karnimda hic catlak olusmadi ama bacaklarimda oldu bakalim bu sefer nasil olacak.

Evet evet bu yataktan iste :) iste bu yatagin icinde ayaktaydi cocuk. Acaba onlarinkinin ici ayarlanmiyo mu ki?? Bilemedim.. Cunku yatak alcakta tutulursa bi sorun olmazmis gibi duruyo.

Valla bana da ayaklandığında güvenli olmaz gibi geliyor ama kullananlar bilir.. Belki değişiktir, kenarları ayarlansa güzel olur.. :)

Back
X