- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 38
Annenin odasidir canim, allah korusun cocugun ustune falan yatariz uykuda :/Hoşgeldin canım..
Annenin yanında yatması gerekiyormus derken hangini kastettin canım? aynı odada mı? yoksa anneyle beraber mi?
Canım valla aynen beni anlattın sanki benim kızım 2 sene 1 hafta emzirdim kızımı. Hiç biberon nedir bilmedi sadece solukta su içti sonra pipetle bardaktan su süt tarzı sıvı şeyler içti. Şimdide 3 yaşında bardaktan herşeyi içiyor maaşallahhh ya benim bir komşum var oğlu 6 yaşında hala biberon kullanıyor bırakamadı çocuk biberon.valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettik
canım sizin yatak çok mu yüksekti acaba? Çünkü ben hiç öyle bir sorun yaşamadım..Park yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....
Bende hem o yüzden hemde daha sonra ayırmak zor olduğu için hiç yanımda yatırmadım..Annenin odasidir canim, allah korusun cocugun ustune falan yatariz uykuda :/
sladKizlar catlak olusumunu onleyici kremler, yaglar kullaniyor musunuz? Ben cok karasizim doktorum elainee diye bi yag onerdi ama fiyati pahali geldi biraz bana hamileligin sonuna kadar kimbilir kac kutu gidecek 100 ml kucuk.
Badem yagi cok iyiymis ama o da tuylenme yapiyormus sanirim.
Bebe yaglarina da cok guvenemiyorum acikcasi. Napicagimi bilmiyorum, hamileligin 3. Ayinda baslanmasi gerekiyormus siz basladiniz mi?
Gunde yaklasik sekiz kucuk su sisesi icmeye calisiyorum canim. Dr oyle dedi banA, bas agrisi ve enfeksiyonu da azaltiyor bol su.. Ama dk basi tuvaletteyim...Kizlar gunde kac bardak su iciyorsunuz?
Bilmiyorum ki... :/ park yatak dediginiz bu kenarlari tahta olmayan tamamen bez olan yataklar degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Boyle kenarlari tul gibi delikli delikli... Anlatma ozurluyum buguncanım sizin yatak çok mu yüksekti acaba? Çünkü ben hiç öyle bir sorun yaşamadım..
O da dogru, sonrasi zor olurr :)Bende hem o yüzden hemde daha sonra ayırmak zor olduğu için hiç yanımda yatırmadım..
İlaç iyi değil canım içme bnce dinlen saçını çektr ya da başına masaj yapar geçerbenimde aynı ya baş ağrısı çekmek çok kötü ilaç almadan duramıyorum
Park yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....
Kizlar gunde kac bardak su iciyorsunuz?
Bilmiyorum ki... :/ park yatak dediginiz bu kenarlari tahta olmayan tamamen bez olan yataklar degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Boyle kenarlari tul gibi delikli delikli... Anlatma ozurluyum bugun
Kizlar gunde kac bardak su iciyorsunuz?
Yok canım anladım ama arada sert bir demir var.. Sizinkinin türü farklımıydı acaba?Bilmiyorum ki... :/ park yatak dediginiz bu kenarlari tahta olmayan tamamen bez olan yataklar degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Boyle kenarlari tul gibi delikli delikli... Anlatma ozurluyum bugun
Evet evet bu yataktan iste :) iste bu yatagin icinde ayaktaydi cocuk. Acaba onlarinkinin ici ayarlanmiyo mu ki?? Bilemedim.. Cunku yatak alcakta tutulursa bi sorun olmazmis gibi duruyo.
Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..
Evet evet bu yataktan iste :) iste bu yatagin icinde ayaktaydi cocuk. Acaba onlarinkinin ici ayarlanmiyo mu ki?? Bilemedim.. Cunku yatak alcakta tutulursa bi sorun olmazmis gibi duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?