Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kizim uc yasina kadarbizimle ayni odada kaldi sonra ayirdik odasini.gozumu onunde olmasini istedim.bebisler dogunca daha iyi anlarsiniz canim yaninizdan ayirmak bile istemezsiniz:)Kızlar ayni oda olmasi sebebi gece surekli aglicak hem rahat emzirmek icin hem de bebekler ilk zamnlar cok kusuyor ve küçücük kusmuk ile bogulabiliyorlar Allah korusun oyüzden mümkün olduğu kadar göz önünde olmali ben de bebegi olan arkdslardn bilgi aldim
Allah korusun aman dikkat etmek lazım..Kızlar ayni oda olmasi sebebi gece surekli aglicak hem rahat emzirmek icin hem de bebekler ilk zamnlar cok kusuyor ve küçücük kusmuk ile bogulabiliyorlar Allah korusun oyüzden mümkün olduğu kadar göz önünde olmali ben de bebegi olan arkdslardn bilgi aldim
Dediğim gibi ben memnun kaldım ama sonra kızım sığamadı içine..Evet evet bu yataktan iste :) iste bu yatagin icinde ayaktaydi cocuk. Acaba onlarinkinin ici ayarlanmiyo mu ki?? Bilemedim.. Cunku yatak alcakta tutulursa bi sorun olmazmis gibi duruyo.
canim bende park yatak almak istiyodum ama kafam karisti simdi.daha iyi arastirmak lazim.Valla bana da ayaklandığında güvenli olmaz gibi geliyor ama kullananlar bilir.. Belki değişiktir, kenarları ayarlansa güzel olur.. :)
O rahat etsin die yerde bile yatar insan bence :)Allah korusun aman dikkat etmek lazım..
Valla bu konu tedirgin ediyor beni gerekirse odamda yatmam yanında yatarım, çünki odamda yer yok beşiğe![]()
Canim kac yasina kadar yatabiliyorDediğim gibi ben memnun kaldım ama sonra kızım sığamadı içine..Siz hangisi içinize sinerse onu alın .
![]()
Haklisin biraz genetikmis de sanirim. Ama boylece catlamasini izlemek de olmuyo iste belki biraz olsun oleyebilmek amaciyla doktorun onerdigi elainee yagi kullanicam sanirim ben canim.canim benim Dr ilaçların kremlerin bir faydası yok istersen kullan demişti ilk hamile ligimde ben badem yağı kullandım ama düzenli değil benim baya karnında çatlak oluştu sanırım bünyeye göre değişiyor benim arkadaşımın hiç olmadı ve hiçte bişey kullanmadı tercih senin
Ben hala ayıramadımCanim kizim uc yasina kadarbizimle ayni odada kaldi sonra ayirdik odasini.gozumu onunde olmasini istedim.bebisler dogunca daha iyi anlarsiniz canim yaninizdan ayirmak bile istemezsiniz:)
canim bende park yatak almak istiyodum ama kafam karisti simdi.daha iyi arastirmak lazim.
Tabi canim minicik bebek Allah korusun ozellikle kusmuk olayi cok tehlikeli yan yatirmak lazim hep.Allah korusun aman dikkat etmek lazım..
Valla bu konu tedirgin ediyor beni gerekirse odamda yatmam yanında yatarım, çünki odamda yer yok beşiğe![]()
canım benim kızımın boyu uzundu ve çok deli yatıyordu.. yatakta bir yere sığamazsa uyanıp ağlıyordu.. O yüzden 1 yaşına kadar anca yattıCanim kac yasina kadar yatabiliyor
Cok iyi olur canim.ozellikle kullananlardan yorum almak lazim.Bi konu mu açsak :)
Yorum alırız kullananlardan..
1 yasina kadarsa sıkıntılı o zaman canim.bir yasindan sonra bidahami alicaz besik:)))canım benim kızımın boyu uzundu ve çok deli yatıyordu.. yatakta bir yere sığamazsa uyanıp ağlıyordu.. O yüzden 1 yaşına kadar anca yattı
Vallahi canim bebek dogmadan ayirirsan senin ici iyi olur yoksa zorlanirsin.bide kiskanacaginida dusun.en azindan kendi odasina alisir.Ben hala ayıramadımbebek doğmadan beşiği kurmam gerektiği için odasını ayırmam lazım.. Havaların ısınmasını bekliyorum..
![]()
Tekrar beşik almadım canım normal tek kişili şeklinde yatak yaptırdık mobilyacıya ve bir kenarına çıkartılabilir korkuluk koydurduk. yatağını beyaz yaptırdım ki odasını ona göre ayarlayayım.. Şimdi rahat rahat onda yatıyor..1 yasina kadarsa sıkıntılı o zaman canim.bir yasindan sonra bidahami alicaz besik:)))
ama park yatak iki kademeli büyüdüğünde yatağın demirini alt kademeye getiriyorsun yatak aşağıda oluyor.o zamam düşmesininPark yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....
Cok guzel ya.