- 28 Şubat 2011
- 13.993
- 16.367
- 498
Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..Hoşgeldin canım..
Annenin yanında yatması gerekiyormus derken hangini kastettin canım? aynı odada mı? yoksa anneyle beraber mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..Hoşgeldin canım..
Annenin yanında yatması gerekiyormus derken hangini kastettin canım? aynı odada mı? yoksa anneyle beraber mi?![]()
canim en az 3 3,5 yaşa kadar yatabirlir park yatağın en güzel yani katlayip kaldırmakSağolasın canım..
Önce kıyafet vs onları halledelim en sona yatak kalsın demi :)
Park yatakları düşündük ama kaç yaşına kadar kullanılabiliniyor bilmiyorum..
valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettikTecrübeli anneler yardımınız lazım kaç adet biberon almak işlevsel olur.
2 yada 3 adet 240 ml
1 adet 120 ml alsam pratik olur mu kullanım sirkülasyonu açısından?
Bende sütümü vericem zaten ama yanında olamadığım zamanlarda besleyebilsinler diye sütümü sağıp bırakıcam. Keşke benimde öyle şansım olsa ama mecburiyet.valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettik
Canim benim annemde sole dedi bana yanina yatirma alisirsa surekli yatmak ister dediYa aslında kafama takılan şey şu, bebek doğunca 3 ay annesinin yanında yatması gerekiyormuş.
E bizim de oda çok büyük değil, eşim nişanlıyken bi yatak odası takımı almış her yeri kaplıyo..
Boş oda var, bebek odası yapıcam ama ilk 3 ay nasıl olacak bilmiyorum.. Bi de kaynana gelecek Türkiye'den doğum için :)
Emzirmek için daha kolay olsun diye aynı odada küçük bi yatakta yatması daha iyi olur diyorlar.. Ama ayrı oda olacak mecbur :)Canim benim annemde sole dedi bana yanina yatirma alisirsa surekli yatmak ister dedi
Anladım canım.. Yatak odan çok mu küçük..? park yatak arkadaşın dediği gibi katlanıp kaldırılıyor.. boyutları da var..Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..![]()
Canım bende suluk dışında hiç biberon kullanmadım..Tecrübeli anneler yardımınız lazım kaç adet biberon almak işlevsel olur.
2 yada 3 adet 240 ml
bende kızımı hiç yanıma alıştırmadım.. O yüzden uyku da hiç problem olmadı.. Zaten yakında odasını da ayıracağim..Canim benim annemde sole dedi bana yanina yatirma alisirsa surekli yatmak ister dedi
Evet Canım malesef sığmaz yatak odasına..Anladım canım.. Yatak odan çok mu küçük..? park yatak arkadaşın dediği gibi katlanıp kaldırılıyor.. boyutları da var..
Canım bende suluk dışında hiç biberon kullanmadım..
Canim ben ayni yatak sanmistimda :) ole yazmistim..ama odasida hayirli olsun insallahEmzirmek için daha kolay olsun diye aynı odada küçük bi yatakta yatması daha iyi olur diyorlar.. Ama ayrı oda olacak mecbur :)
Yok canım aynı yatakta olmaz zaten gece napacağım belli olmaz benim :)Canim ben ayni yatak sanmistimda :) ole yazmistim..ama odasida hayirli olsun insallah![]()
himm ozaman iki tane alman gerekiyor canimBende sütümü vericem zaten ama yanında olamadığım zamanlarda besleyebilsinler diye sütümü sağıp bırakıcam. Keşke benimde öyle şansım olsa ama mecburiyet.
canım çalışan anne olunca mecbur gerekiyo.ben iki adet 125 bir adet 260 kullanmıştım.ilk altı ay 125 yetiyo bi seferde.tabi inşallah öyle olmaz süt az olup mama kullanman gerekirse 2 den fazla gerekir.bence ikisindende birer tane al şimdilik.Tecrübeli anneler yardımınız lazım kaç adet biberon almak işlevsel olur.
2 yada 3 adet 240 ml
Aynen bnm de agrio basim da agrimaya basladikizlar ben bugun bel ağrimdan kalkamadim yaaa![]()