• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hoşgeldin canım.. :KK3::KK3:

Annenin yanında yatması gerekiyormus derken hangini kastettin canım? aynı odada mı? yoksa anneyle beraber mi?o_O
Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..
xenforo-smilies-kk13.gif

Tecrübeli anneler yardımınız lazım kaç adet biberon almak işlevsel olur.
2 yada 3 adet 240 ml
1 adet 120 ml alsam pratik olur mu kullanım sirkülasyonu açısından?

2 yada 3 adet 240 ml
valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettik

valla canım ben biberon hiç almadım bir suluk aldım sadece benim kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı biberonla hiç tanışmadi sütü bardaktan içmeye alıştı büyüyünce de öylece devam ettik
Bende sütümü vericem zaten ama yanında olamadığım zamanlarda besleyebilsinler diye sütümü sağıp bırakıcam. Keşke benimde öyle şansım olsa ama mecburiyet.

Ya aslında kafama takılan şey şu, bebek doğunca 3 ay annesinin yanında yatması gerekiyormuş.
E bizim de oda çok büyük değil, eşim nişanlıyken bi yatak odası takımı almış her yeri kaplıyo..
Boş oda var, bebek odası yapıcam ama ilk 3 ay nasıl olacak bilmiyorum.. Bi de kaynana gelecek Türkiye'den doğum için :)
Canim benim annemde sole dedi bana yanina yatirma alisirsa surekli yatmak ister dedi

Aynı odada diye okudum canım, ilk 3 ay..
xenforo-smilies-kk13.gif
Anladım canım.. Yatak odan çok mu küçük..? park yatak arkadaşın dediği gibi katlanıp kaldırılıyor.. boyutları da var..

2 yada 3 adet 240 ml
Canım bende suluk dışında hiç biberon kullanmadım..

kızlar selam. geçmişi okuyamadım. birazdan göz atacağım. yarın hastaneye gidiyorum Allah izin verirse cinsiyeti öğrencez. :KK33:bakalım kız senesimi erkek senesimi çoğunluk ne olacak:anneadayı: tabi öncelik sağlık. çok heyecanlıyım çok. Allahim isteyenlere de nasip etsin. birde size birşey sorucam benim burnum kanıyor ve tıkanıyor vicks sürüyorum bir zararı olur mu sizce :confused:

Hayirli aksamlar kizlaar :) gobusler ciktiiii mi...bana pek cikmadi gibi geliyor kiloyum belki ondandir ;) ama herkes cikmis diyor :anneadayı:

2 yada 3 adet 240 ml
canım çalışan anne olunca mecbur gerekiyo.ben iki adet 125 bir adet 260 kullanmıştım.ilk altı ay 125 yetiyo bi seferde.tabi inşallah öyle olmaz süt az olup mama kullanman gerekirse 2 den fazla gerekir.bence ikisindende birer tane al şimdilik.

Kizlar catlak olusumunu onleyici kremler, yaglar kullaniyor musunuz? Ben cok karasizim doktorum elainee diye bi yag onerdi ama fiyati pahali geldi biraz bana hamileligin sonuna kadar kimbilir kac kutu gidecek 100 ml kucuk.
Badem yagi cok iyiymis ama o da tuylenme yapiyormus sanirim.
Bebe yaglarina da cok guvenemiyorum acikcasi. Napicagimi bilmiyorum, hamileligin 3. Ayinda baslanmasi gerekiyormus siz basladiniz mi?

Back
X