• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar catlak olusumunu onleyici kremler, yaglar kullaniyor musunuz? Ben cok karasizim doktorum elainee diye bi yag onerdi ama fiyati pahali geldi biraz bana hamileligin sonuna kadar kimbilir kac kutu gidecek 100 ml kucuk.
Badem yagi cok iyiymis ama o da tuylenme yapiyormus sanirim.
Bebe yaglarina da cok guvenemiyorum acikcasi. Napicagimi bilmiyorum, hamileligin 3. Ayinda baslanmasi gerekiyormus siz basladiniz mi?
Ben mustela diye bi krem var Dr tavsiyesiyle ona başladım canım

Işe yarayıp yaramadığını anlamak için doğum Sonrasını Yada son aylarını beklemek gerekiyor yanılmıyorsam günde 2 defa kullanıyorum canım
Off cok kararsiz kaldim ya. Hangi bolgelere surmek gerekiyor acaba, bacak bel karin gogus buralarda olusabiliyormus sanirim. Nerdeyse butun vucuda surmek lazım galiba.

Şu kan ilacını içmek istemiyorum yaaaaaaa:mad::mad: Ne zaman içsem midem bulanıyo.. Birşeyler yesem de yemesem de kusuyorum.. :KK42::KK42:
Bende gyno ferro sanol iciyorum benimde midem bulaniyor canim birsey istemiyor tiksiniyorum geceleri almaya basladim birde gun asiri alıyor um sen ne kullaniyrsun?????

Kizlar guzel anneler hepinize iyi aksamlar.bu aralar cok kasiniyorum ozellikle gobek bolgesi ve yanlarim hurt hurt diye kasiniyor.mustela kullaniyorum sadece sabah suruyorum.bu arada benim gibi agrisi olan var mi? İsyerinde oturuyorum surekli uzanma imkanim yok.ayaga kalkarken yururken kadiklarim cok agriyor.bi de gobegimin alt kismi da bazrn cok agriyor ve birden geciyor.benim gibi olan var mi? Bu agrilar nirmal mi sizce?

Kizlar catlak olusumunu onleyici kremler, yaglar kullaniyor musunuz? Ben cok karasizim doktorum elainee diye bi yag onerdi ama fiyati pahali geldi biraz bana hamileligin sonuna kadar kimbilir kac kutu gidecek 100 ml kucuk.
Badem yagi cok iyiymis ama o da tuylenme yapiyormus sanirim.
Bebe yaglarina da cok guvenemiyorum acikcasi. Napicagimi bilmiyorum, hamileligin 3. Ayinda baslanmasi gerekiyormus siz basladiniz mi?
canim benim Dr ilaçların kremlerin bir faydası yok istersen kullan demişti ilk hamile ligimde ben badem yağı kullandım ama düzenli değil benim baya karnında çatlak oluştu sanırım bünyeye göre değişiyor benim arkadaşımın hiç olmadı ve hiçte bişey kullanmadı tercih senin

Kizlar guzel anneler hepinize iyi aksamlar.bu aralar cok kasiniyorum ozellikle gobek bolgesi ve yanlarim hurt hurt diye kasiniyor.mustela kullaniyorum sadece sabah suruyorum.bu arada benim gibi agrisi olan var mi? İsyerinde oturuyorum surekli uzanma imkanim yok.ayaga kalkarken yururken kadiklarim cok agriyor.bi de gobegimin alt kismi da bazrn cok agriyor ve birden geciyor.benim gibi olan var mi? Bu agrilar nirmal mi sizce?
canim bu ağrılar normal çoğu hamile bu ağrıları yaşıyor hatta ben bel ve baş ağrısı cekiyorum:(

canim bu ağrılar normal çoğu hamile bu ağrıları yaşıyor hatta ben bel ve baş ağrısı cekiyorum:(
Cnm ben de bel agrisi cekiyorum. Benim kasik ve karin agrilatim bazen siddetli oluyor yuruyemeyecek kadar.minik minik adimlar atmak zorunda kaliyorum.boyle calismak icime sinmiyor bebegime bisey olacak diye odum kopuyor.

Cnm ben de bel agrisi cekiyorum. Benim kasik ve karin agrilatim bazen siddetli oluyor yuruyemeyecek kadar.minik minik adimlar atmak zorunda kaliyorum.boyle calismak icime sinmiyor bebegime bisey olacak diye odum kopuyor.
canm çalışmak hamileliğin ilk dönemleri icin gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

Selamlar
Bazı doktorlar bu konuda çok ketum davranıyolar hatta bi çoğu etik bulmuyomuş nedense sanki gidip yanlış çıkarsa hesap sorucaz ben özel doktorun yanında testler için devlet hastanesinede gittim devletteki kontrol 5 dk bile sürmedi ama kendi doktum uzun uzun hem baktı hem bana gösterdi cinsiyetide olasıkla söyledi..daha yolun başındayız ben 6 tane doktor gezdim şimdiye kadar sonunda buldum bana uygun olanını. Çünkü bu çok uzun bi süreç

Ne güzel kafanıza uygun Dr bulmanıza sevindim.sanirim ben de Dr değiştireceğim. Aklımda bir sürü soruyla stresli günler geçirmek istemiyorum doğrusu.

Hayirli aksamlar kizlaar :) gobusler ciktiiii mi...bana pek cikmadi gibi geliyor kiloyum belki ondandir :KK66: ama herkes cikmis diyor :anneadayı:
Canım benim de 15+0 bugün inş. Ben de hala başlangıç kilomdayım, ama zaten kilolu bi hamile olarak başladım :( ben 81 kilo ile hamile kaldım. Benim gibi olan var mı aranızda? Benim de göbüş sanki azıcık çıktı gibi, hatta bugün eşime de sordum çatlaklar Başlamış gibi;(

Ben daha 13.haftadayım ama göbeğim biraz çıkmış durumda. zaten biraz göbeğim olduğundan mı acaba

Bizim burada bi magaza var canim ordan aldim kendi markasi :)
bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Nereden aldın bu şirin şeyleri? :)

Hayirlisi olsun canm benm :* :)
Güzel anneler merhaba, öncelikle @humeyra81 arkadaşım geçmiş olsun Rabbim sabrını versin diğer evlatlarınla güzel günler yaşa inşallah.. Bugün benimde kontolum vardı, bebeğimizin cinsiyetini öğrenecektik iki annem eşim ben ve bebişimiz tuttuk yolu gittik doktor ablamıza :) bizi biraz meraklandırmak isteyen güler yüzlü doktorumuz tahminlerimizi aldı, iyice her yerimizi bize gösterdi eller ayaklar burun sırt boyun omurga sonra soyleyiverdi bize bir oglumuzun olacağını evrembus evrembus bir ay önceki tahminin doğru çıktı canım.. Artik yavaş yavaş alışverişlere başlarım :)

Park yatakla ilgili bisey soylicem kizlar... Gorumcemin ogluna almislardi, cok pratik rahat... Ama cocuk simdi 9 aylik ve gecen gun yatagin icinde dogrulmus.... Kenarlari da cok sert ve uzun degil biliyosunuz. Bi gun mutfakta yemek yiyoduk, kamerada cocugu yatagin icinde ayakta gorduk aklimiz gitti..... Yani patk yatak ilk 8-9 ay icin cok iyi ama cocuk ayaklanmaya basladiktan sonra biraz tehlikeli olabiliyor....
Sağolasın canım..
Önce kıyafet vs onları halledelim en sona yatak kalsın demi :)
Park yatakları düşündük ama kaç yaşına kadar kullanılabiliniyor bilmiyorum..

Back
X