Hayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirse![]()
inşallah gösterir :) ben daha öğrenemedim 2 hafta sonra gitcem o zaman öğrenirim artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirse![]()
allah gönlüne göre versin Cinsiyeti için. Ama sana tavsiyem ultrasona girmeden 20dk önce çikolata ye bebiş kıpır kıpır oluyor bacaklarını açar inşallahHayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirse![]()
Mesaj yazma alanına girip mesaj yazıyorsun ya orda hemen üst kısımda surat şekli var ona tıkla bütün smileyler görürsün canım benimbu smileyler nerden yapılıyor ? :) bir türlü bulamıyorum
Mesaj yazma alanına girip mesaj yazıyorsun ya orda hemen üst kısımda surat şekli var ona tıkla bütün smileyler görürsün canım benim![]()
. 25 dk miiii.bnce dr ojadar ilgilendiği için cook sanslisn .bnm ultrasonlarim 1dk bol surmuyo ve güya özel muayeneye gidyrm.canm sıkldi şimdi. ((benimde ayni sekilde yatiyor. Bazen deli oluyorum donsun rahat rahat gorelim diye. Her gittigimde sirtindan bir resim aliyoruz. Cinsiyet icin bile 25dk boyunca doktoru deli etti :) atladim zipladim yan yattim en sonunda rahatsiz oldu diger tarafa donerken bacaklar acildi :)
bende çok korkuyorum. ve benm dünden beri kasığım ağrıyor, rahmime bişeyler oluyor..kimseye söylemedim telaşlı moduna girmemek için ama ne yalan sölim korkuyorum.. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah..Günaydın herkese.
Allah buradaki sayımızı hiç bozmasın inşallah. Hep arttırsın. Düşük olaylarını duyunca o kadar korkuyorum ki.
buarada doğumumuz aynı gün gözüküyor:)))) aynı gelişimleri yaşıyoruz yani, sende de varmı o tarz şeyler??Günaydın herkese.
Allah buradaki sayımızı hiç bozmasın inşallah. Hep arttırsın. Düşük olaylarını duyunca o kadar korkuyorum ki.
Canım bu şekilde bilinmez ki yandan görüntüsü lazım 3Dsiz..
Çok tatlı ama maşallah :)
Benim daha dün belli oldu 2 hafta sonra öğrenirsin az sabret :)
dr tahmin etmedimi 3d de daha net girylr diye bilyrmmKızlar 14+0 cinsiyeti tahmin edecek olan varmı LÜTFENN
cnm 3d de cinsiyet daha net belli olmuyomuuuCanım bu şekilde bilinmez ki yandan görüntüsü lazım 3Dsiz..
Çok tatlı ama maşallah :)
Benim daha dün belli oldu 2 hafta sonra öğrenirsin az sabret :)
İnş canım yerim mutlaka yeter ki açsın bekletmesin beniallah gönlüne göre versin Cinsiyeti için. Ama sana tavsiyem ultrasona girmeden 20dk önce çikolata ye bebiş kıpır kıpır oluyor bacaklarını açar inşallah
İyi sabrediyosun canım ben bu hafta öğrenemezsem heralde her hafta giderim çatlicam tabi öncelik sağlıklı olsun ama benide merakta bırakmasıninşallah gösterir :) ben daha öğrenemedim 2 hafta sonra gitcem o zaman öğrenirim artık.
evet ayaktayken rahmim aşağı düşcek gibi oluyor:) Allahım beklesin meleklerimiziBende çok korkuyorum düşük olmasından. Benim 2. Gebeliğimde 6 haftalıkken düşük yaptım ama 15 haftalıkken niye düşük oluyorki aslında 15 haftalıkken bebek rahime daha sıkı sıkı tutunması gerekiyor. Anlayamıyorum valla. Ben ayakta fazla kalınca rahmimdeki kasıklarım ağrıyor ama dinlenince geçiyor genede çok korkuyorum.
Büyük ihtimal kız bebek dedi ama yinede kesin değil dedi bende sizlerdende fikir almak istedimdr tahmin etmedimi 3d de daha net girylr diye bilyrmm
buarada doğumumuz aynı gün gözüküyor:)))) aynı gelişimleri yaşıyoruz yani, sende de varmı o tarz şeyler??
Canım oluyo ama bacakları kapalı ben anlamadım o yüzden :)cnm 3d de cinsiyet daha net belli olmuyomuuu