• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirse :D

inşallah gösterir :) ben daha öğrenemedim 2 hafta sonra gitcem o zaman öğrenirim artık.

Hayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirse :KK70:
allah gönlüne göre versin Cinsiyeti için. Ama sana tavsiyem ultrasona girmeden 20dk önce çikolata ye bebiş kıpır kıpır oluyor bacaklarını açar inşallah

benimde ayni sekilde yatiyor. Bazen deli oluyorum donsun rahat rahat gorelim diye. Her gittigimde sirtindan bir resim aliyoruz. Cinsiyet icin bile 25dk boyunca doktoru deli etti :) atladim zipladim yan yattim en sonunda rahatsiz oldu diger tarafa donerken bacaklar acildi :)
. 25 dk miiii.bnce dr ojadar ilgilendiği için cook sanslisn .bnm ultrasonlarim 1dk bol surmuyo ve güya özel muayeneye gidyrm.canm sıkldi şimdi. (((:

Günaydın herkese.
Allah buradaki sayımızı hiç bozmasın inşallah. Hep arttırsın. Düşük olaylarını duyunca o kadar korkuyorum ki.

Günaydın herkese.
Allah buradaki sayımızı hiç bozmasın inşallah. Hep arttırsın. Düşük olaylarını duyunca o kadar korkuyorum ki.
bende çok korkuyorum. ve benm dünden beri kasığım ağrıyor, rahmime bişeyler oluyor..kimseye söylemedim telaşlı moduna girmemek için ama ne yalan sölim korkuyorum.. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah..

Bende çok korkuyorum düşük olmasından. Benim 2. Gebeliğimde 6 haftalıkken düşük yaptım ama 15 haftalıkken niye düşük oluyorki aslında 15 haftalıkken bebek rahime daha sıkı sıkı tutunması gerekiyor. Anlayamıyorum valla. Ben ayakta fazla kalınca rahmimdeki kasıklarım ağrıyor ama dinlenince geçiyor genede çok korkuyorum.

Bende çok korkuyorum düşük olmasından. Benim 2. Gebeliğimde 6 haftalıkken düşük yaptım ama 15 haftalıkken niye düşük oluyorki aslında 15 haftalıkken bebek rahime daha sıkı sıkı tutunması gerekiyor. Anlayamıyorum valla. Ben ayakta fazla kalınca rahmimdeki kasıklarım ağrıyor ama dinlenince geçiyor genede çok korkuyorum.
evet ayaktayken rahmim aşağı düşcek gibi oluyor:) Allahım beklesin meleklerimizi

buarada doğumumuz aynı gün gözüküyor:)))) aynı gelişimleri yaşıyoruz yani, sende de varmı o tarz şeyler??

Canım benim ağrılarım bitti diyebilirim. Öncesinde doktorum rahim büyüdüğü için sancın olur demişti. Sakın olumsuz düşünme. Korkularım yoğunlaştığı zaman şunu düşünüyorum hep: Tam 2 sene uğraştım çok üzüldüğüm zamanlar oldu ve bunun mükafatı olarak Allah bana en sağlıklısından tek seferde, düşüksüz (İNŞALLAH) bir çocuk nasip edecek. Her an dilimde dua. Nasip olacaksa olacak zaten.

Back
X