• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar benim resme bi yorum yapin bende artik kiyafetler ciciker almak istiyorummmmmm:KK49:

Kizlar ben bugun oyle bir yorgunum ki hic bir sey yapmadigim halde.... Yataktan cikamiyorum.... Sizde de var mi uyku durumu, bir de karnimin alt bolgesi boyle donerken fln agriyor sanki oyle rahat saga sola donemiyorum yatakta...

kızlar selam bugün 2li test için tekrar gittim doktoruma.. benimki hala yüzüstü yatıyordu ama neyseki bu sefer ölçümleri alabildik.. bebişim 7 cm olmuş ensesi de 1,7 çıktı.. doktor gayet güzel dedi.. ama yüzüstü yattığı için cinsiyetle ilgili hiçbirşey söyleyemedi.. umarım doğmadan önce kızımız mı oğlumuz mu olcak öğrenebilirim :)) ultrason fotosunu buraya da yüklüyorum :) tahminlerinizi bekliyorum kızlarcım :)
benimde ayni sekilde yatiyor. Bazen deli oluyorum donsun rahat rahat gorelim diye. Her gittigimde sirtindan bir resim aliyoruz. Cinsiyet icin bile 25dk boyunca doktoru deli etti :) atladim zipladim yan yattim en sonunda rahatsiz oldu diger tarafa donerken bacaklar acildi :)

Kızlar bize cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? 10+5 diye gittik doktorumuza 11+1 çıktık bu arada.
index.php
Erkek buyuk ihtimalle :)

aksatma onu cnm benm de vardı gecti simdi :/ yediğim bişey tetikliyo onu
yok ya benim hiç alakası yok sürekli enfeksyn oluyrm ben normaldede yapımla alakalı hatta doktor bi sene bebek düşünme dedi kürtajdn sonra enfeksiyon olurum diyede dinlemedim :) yarın sonuçlarım çıkıcak bakalım bugün ultrsnda rahim normal gözüktü

yok ya benim hiç alakası yok sürekli enfeksyn oluyrm ben normaldede yapımla alakalı hatta doktor bi sene bebek düşünme dedi kürtajdn sonra enfeksiyon olurum diyede dinlemedim :) yarın sonuçlarım çıkıcak bakalım bugün ultrsnda rahim normal gözüktü

inşallah en yakın zamanda gecer :/ ben çok çektim halada ara sıra oluyo :)

Back
X