• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sakın sıkma cnm göğsünü kızıma hamileyken benimde erken gelmişti 4. ayda akıyordu resmen şükür bunda öyle bişey yaşamadım..
evet iyi olmadığını biliyorum aman Allah korusun canım,ilk gün süt gelince
bir iki kere bakıyım dedim geliyormu diye yapmam zaten.

ikili teste güven derim cnm çünkü detaylı bakıyorlar ikili testte hayırlı olsun kız evlat anneye arkadaş can yoldaş benimde ilkim kız bak profilde rsm var :nazar::KK68:
maşallah kocaman kızın var rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin evlatlarımıza .İNşllah bende hep kız istedim eşimde öyle bakalım kısmet artık

Haklısın belki canın ne isterse bulursun ama küçücük bır kaseye 50 tl verebılıyosan alabılırsın canım ben bunu kastedıyorum ole ulu orta satılmıyo henuz ve alıcak alamıycak var bunu kasdettım sen alabılmıssın farketmemişsin fıyatını demekki
Ben yazmadan once zaten isimleri sayip yazmislar bende sakinca gormedim arada kaliyordu.
Eger cok canin istiyorsa kucuk manavlara falan sor bi. bazi marketler kucuk manavlar hamileler icin saklama yapiyor. oyle aseriyorum falan gibi yerler cok pahali ama manavdan aldin ben icinde 15tane vardi 10tl odedim.

maşallah kocaman kızın var rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin evlatlarımıza .İNşllah bende hep kız istedim eşimde öyle bakalım kısmet artık
Allah gönlüne göre versin cnm ewt ben büyüttüm 12 yaşında şimdi onca yıl aradan sonra kısmetse oğlumu bekliyoruz ma aile heyecanlıyız :KK46::nazar:

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ama kız için düşündüğünüz ecrin ismini tekrar gözden geçirin isterseniz, Allah'ın hediyesi diye biliniyomuş anlamı ama değilmiş. nihat hatipoğlu da programında açıklama yapmıştı hatta bu isim konusunda. Sonuçta yavrularımız isimlerinin etkisini taşıyacak bir ömür
Evet Ecrin ismi "ücret" anlamına geliyormuş..
Bende geçenlerde Peygamber Efendimizin (s.a.v) yasakladığı isimleri okudumda çok meşhur olan isimler konulmamalıymış
:stop:
biz eşimle sevgiliyken dusunmustuk ısımlerı kız olursa zeynep erkek olursa yusuf :) cınsıyet konusunda henuz doktorumuz bısı soylemedı ama bakalım kısmet hangısı olursa :)
Tevafuk.. Bende oğlum olursa yusuf koymak istiyorum.. Kızım olursada şuan aklımda Zeynep Sara var :21:Kızımada gençken çok istediğim Ebrar ismini verdim.. :KK76:

bende mehmet erdeme gidiyorum gazi üniversite hastahanesinde olacak doğum inşallah

onun adınıda duydum iyi bir doktor olarak sağlıklı olurlar inş bende kendi doğduğum hastanede doğum yapmayı istiyorum inş allahım o günleri gösterir bize

Sagol canım benım sadece merakım banada erkege benziyo dendı:) kan sonuçlarını alan baska arkadaslar yokmu
Bende cok arastirdim bu konuyuda ama ultrasonda dr gosterince oyle olmadigini anladim :)

bende 12.haftada %70-80 erkek demişti 13.haftada ıkılı test kontrolümde %95 kız dedi kafam karıştı hangisi dogru acaba

Canım bende 13. Haftamın içindeyim dün banada erkek dedi. Hatta bacak arasından pipi resmi verdi ama böyle sonradan değişenleri görünce hiççç emin olamıyorum :(

onun adınıda duydum iyi bir doktor olarak sağlıklı olurlar inş bende kendi doğduğum hastanede doğum yapmayı istiyorum inş allahım o günleri gösterir bize
iyi bi doktor memnunum çok şükür inşallah sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder cümlemize

Bana ikinci doktor da erkek dedi. Sanırım gerçekten erkek.
Dün lierac krem aldım 2 adet 200 ml'lik internetten. Bugün gelmiş. :) Niyeyse heyecanlandım :)

Canım bende 13. Haftamın içindeyim dün banada erkek dedi. Hatta bacak arasından pipi resmi verdi ama böyle sonradan değişenleri görünce hiççç emin olamıyorum :KK43:
ilk bebek olduğu için erkekdede sevinmiştik biz şimdi kız dedi yine sevindik ama arada kaldık bende cinsiyet belli olsun alışverişe başlıcam diyordum kaldık yine 1-2 hafta

Canım bende 13. Haftamın içindeyim dün banada erkek dedi. Hatta bacak arasından pipi resmi verdi ama böyle sonradan değişenleri görünce hiççç emin olamıyorum :KK43:
Cnm resmini verecek kadar eminse değişmez bence benimde resimledi gayet net açıktı yani..

ilk bebek olduğu için erkekdede sevinmiştik biz şimdi kız dedi yine sevindik ama arada kaldık bende cinsiyet belli olsun alışverişe başlıcam diyordum kaldık yine 1-2 hafta
Ben daha 6 haftalıktı başladım bişeyler almaya unısex çok sey var başla ufaktan ufaktan :anneadayı:

Ben daha 6 haftalıktı başladım bişeyler almaya unısex çok sey var başla ufaktan ufaktan :anneadayı:
unısex çok şey aldıkda ben artık cinsiyetine göre bişeyler alıyım diye bekliyorum ilk öğrendiğimiz gün başladık bizde almaya çok istedik çünkü bebeği oluncada heyecan yaptık:)rabbim herkese nasip etsin

xenforo-smilies-kk19.gif
Hemşeriler çoğalıyor :)

Back
X