- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
- 113
bende mehmet erdeme gidiyorum gazi üniversite hastahanesinde olacak doğum inşallahdikmende oturuyorum ama :) A.Ü. tıp fakültesinde cem atabekoğluna gidiyorum siz kime gidiosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mehmet erdeme gidiyorum gazi üniversite hastahanesinde olacak doğum inşallahdikmende oturuyorum ama :) A.Ü. tıp fakültesinde cem atabekoğluna gidiyorum siz kime gidiosunuz
evet iyi olmadığını biliyorum aman Allah korusun canım,ilk gün süt gelinceSakın sıkma cnm göğsünü kızıma hamileyken benimde erken gelmişti 4. ayda akıyordu resmen şükür bunda öyle bişey yaşamadım..
maşallah kocaman kızın var rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin evlatlarımıza .İNşllah bende hep kız istedim eşimde öyle bakalım kısmet artıkikili teste güven derim cnm çünkü detaylı bakıyorlar ikili testte hayırlı olsun kız evlat anneye arkadaş can yoldaş benimde ilkim kız bak profilde rsm var![]()
Sagol canım benım sadece merakım banada erkege benziyo dendı:) kan sonuçlarını alan baska arkadaslar yokmuCanim benim 112 cikti ama bir oglum olacak. Rabbim gonlune gore versin
Ben yazmadan once zaten isimleri sayip yazmislar bende sakinca gormedim arada kaliyordu.Haklısın belki canın ne isterse bulursun ama küçücük bır kaseye 50 tl verebılıyosan alabılırsın canım ben bunu kastedıyorum ole ulu orta satılmıyo henuz ve alıcak alamıycak var bunu kasdettım sen alabılmıssın farketmemişsin fıyatını demekki
Allah gönlüne göre versin cnm ewt ben büyüttüm 12 yaşında şimdi onca yıl aradan sonra kısmetse oğlumu bekliyoruz ma aile heyecanlıyızmaşallah kocaman kızın var rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin evlatlarımıza .İNşllah bende hep kız istedim eşimde öyle bakalım kısmet artık
Evet Ecrin ismi "ücret" anlamına geliyormuş..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ama kız için düşündüğünüz ecrin ismini tekrar gözden geçirin isterseniz, Allah'ın hediyesi diye biliniyomuş anlamı ama değilmiş. nihat hatipoğlu da programında açıklama yapmıştı hatta bu isim konusunda. Sonuçta yavrularımız isimlerinin etkisini taşıyacak bir ömür
Tevafuk.. Bende oğlum olursa yusuf koymak istiyorum.. Kızım olursada şuan aklımda Zeynep Sara varbiz eşimle sevgiliyken dusunmustuk ısımlerı kız olursa zeynep erkek olursa yusuf :) cınsıyet konusunda henuz doktorumuz bısı soylemedı ama bakalım kısmet hangısı olursa :)
Ada odarak kesinlesti bizim isim :)bebeği için şimdiden isim düşünen varmıııı... ben düşünmeyim daha erken diyorum ama hem kız hem erkek bi sürü isim geçiyo aklımdan :)))
bende mehmet erdeme gidiyorum gazi üniversite hastahanesinde olacak doğum inşallah
Bende cok arastirdim bu konuyuda ama ultrasonda dr gosterince oyle olmadigini anladim :)Sagol canım benım sadece merakım banada erkege benziyo dendı:) kan sonuçlarını alan baska arkadaslar yokmu
bende 12.haftada %70-80 erkek demişti 13.haftada ıkılı test kontrolümde %95 kız dedi kafam karıştı hangisi dogru acaba
Benımde kesin öyledir gerci doktor kesin erkek demedi bu tezi de çürütürüm ben :)Bende cok arastirdim bu konuyuda ama ultrasonda dr gosterince oyle olmadigini anladim :)
iyi bi doktor memnunum çok şükür inşallah sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder cümlemizeonun adınıda duydum iyi bir doktor olarak sağlıklı olurlar inş bende kendi doğduğum hastanede doğum yapmayı istiyorum inş allahım o günleri gösterir bize
ilk bebek olduğu için erkekdede sevinmiştik biz şimdi kız dedi yine sevindik ama arada kaldık bende cinsiyet belli olsun alışverişe başlıcam diyordum kaldık yine 1-2 haftaCanım bende 13. Haftamın içindeyim dün banada erkek dedi. Hatta bacak arasından pipi resmi verdi ama böyle sonradan değişenleri görünce hiççç emin olamıyorum![]()
Cnm resmini verecek kadar eminse değişmez bence benimde resimledi gayet net açıktı yani..Canım bende 13. Haftamın içindeyim dün banada erkek dedi. Hatta bacak arasından pipi resmi verdi ama böyle sonradan değişenleri görünce hiççç emin olamıyorum![]()
Ben daha 6 haftalıktı başladım bişeyler almaya unısex çok sey var başla ufaktan ufaktanilk bebek olduğu için erkekdede sevinmiştik biz şimdi kız dedi yine sevindik ama arada kaldık bende cinsiyet belli olsun alışverişe başlıcam diyordum kaldık yine 1-2 hafta
unısex çok şey aldıkda ben artık cinsiyetine göre bişeyler alıyım diye bekliyorum ilk öğrendiğimiz gün başladık bizde almaya çok istedik çünkü bebeği oluncada heyecan yaptık:)rabbim herkese nasip etsinBen daha 6 haftalıktı başladım bişeyler almaya unısex çok sey var başla ufaktan ufaktan![]()
Bende 50![]()