• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım aynı batmalar özellikle arabadan inip binerken, aniden oturduğum yerden kalktığımda bana da oluyor.. Dün doktordaydım sordum.. rahim büyüyor kendini yeni durumuna alıştırıyor o nedenle bunların olması normal dedi.. ama ciddi bir sancı geçmeyen bir batma olursa hemen gel dedi..
benmde rahmim büyüyor hissediyorum..ayakta durunca daha çok hissediyorum.değişik bişeyler oluyor:) insan buna bile sevinip gülüyor:)))

denizlide güneşli bir günden merhaba:anneadayı::nazar:
selam bende iş dolayısla iki ay denizlideyim antalyada yaşıyorum gidp geliyorum sürekli antalyada bir doktorum var ama denizliye bi doktor arıyorum ne olur ne olmaz diye burda işyerine yakın özel ege hastanesi var orda arif saylana gittim 2 sefer ama senin önerebileceğin bir doktor varmı

Hepinize gunaydin kizlar.aksam karnimda kelebek uctu sanki pır pır :) benim goguslerde kocaman oldu bide emziren annler bilir sut gelirde sizlar ya oyle sizliyor.sutmu geliyor acaba?

bende eylül annesi olucam kısmetse çok heyeanlıyım :)) son salt 03.12.2014 doğum 09.09.2015 bir değişiklik olmazla oğluşum olacak kızlar :) çok duygusallığım üzerimde bu aralar:p
kızlar hep oğluşlar mı öğrenildi acaba:)) hani erkek önce öğrenilir diye bir söylenti var ya..merak etim doğrusu

kızlar hep oğluşlar mı öğrenildi acaba:)) hani erkek önce öğrenilir diye bir söylenti var ya..merak etim doğrusu
Benim de oglusum olacak galiba doktorum 12. Haftada %90 dedi de emin olamadım sonradan kız diyen burda çok oldu ya bekliyorum iki hafta sonra kontrolum

Merhaba kızlar bende artık sizlerleyim. Son adet tarihim 13 Aralık 2014 muhtemel doğum tarıhi 19 Eylül 2015...
Bugüne kadar yazmaktan bile korktum zor bir hamilelik geçiriyorum. Bende 2 tane miyom var büyük olan 2 tanesi 13 cm oldu toplam :( geçen haftada çok ağrılarım oldu hep hastanedeydim.
4 gündür çok iyiyim o Yüzden artık korkmayacağım dedim kendi kendime hep korka korka hamileliğinin tadını çıkartamıyorum hiç...
2 kere acilde benim doktorum dışında farklı doktorlar muayene ettiği Sırada cinsiyetine kız gibi gözüküyor dediler çok sevindimmmmm☺️
Bu cuma kendi doktoruma kontrole giyorum bakalım o birşey söyleyecek mi çok heyecenlıyımmmm.

Ben gecen hafta turkiyeden hepsini aldim. Hatta daha ayrintili sebze secenegi vaR. Biraz arastir canin ne isterse bulursun.
Haklısın belki canın ne isterse bulursun ama küçücük bır kaseye 50 tl verebılıyosan alabılırsın canım ben bunu kastedıyorum ole ulu orta satılmıyo henuz ve alıcak alamıycak var bunu kasdettım sen alabılmıssın farketmemişsin fıyatını demekki

Benim de oglusum olacak galiba doktorum 12. Haftada %90 dedi de emin olamadım sonradan kız diyen burda çok oldu ya bekliyorum iki hafta sonra kontrolum
:) bende 12. haftada gittim, söyleyemedi..ctesi gidicem 15.haftada inşallah bi tahmini olur. gerçi olsada dediğin gibi insan %100 inanamaz heralde.. her anı başka heyecan

bebeği için şimdiden isim düşünen varmıııı... ben düşünmeyim daha erken diyorum ama hem kız hem erkek bi sürü isim geçiyo aklımdan :)))

Çatlaklar için günde en önemlisi su tüketmeniz..
Gün içinde bol bol su için.. Ben mustela kullanıyodum, arkadasım bebe yağı önerdi ona başladım..
Bir de ultrasondan 1-2 gün önce karnınıza birşey sürmeyi bırakın.. Doktor önerdi bunu bana..
hm. bnede bebek yağı kullanıyorum. ama her gün değil, duştan sonra.her gün mü sürmeliyimki??

bebeği için şimdiden isim düşünen varmıııı... ben düşünmeyim daha erken diyorum ama hem kız hem erkek bi sürü isim geçiyo aklımdan :)))
biz daha bebek olmadan karar vermiştik:)oğlumuz olursa yavuz selim ,kızda ecrin havva %95 kız demişlerdi son kontrolümde bakalım hangisi kısmet olacak

kızlar bırsey sorucam bnım bazen karnımın sadece belli bir noktasında kaşıntı gıbı bısı oluyor boyle ıcten ıcten acaba o bebegımın kıpırdanması olabılır mı?

kızlar göğsünüzden süt gibi şeyler geliyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin bu haftalarda hiç normal bir durum değil diye okumuştum bi yerde hatta kendimi kontrol ediyorum hep

Hayırlı sabahlar Annişler.. :anneadayı:
Çok şirin..:KK24: Güzel günlerde kullansın.:KK68:.

Kizlarrr dun oglumu gordum ruyamda bugnde ultrasonda gorcem :)) gramini boyunu sorcm soylerim :) bide ben bu bileklikleri aldim bulanti icin :/
Acaba işe yarıyor mu o bileklik.? :KK64:
bende eylül annesi olucam kısmetse çok heyeanlıyım :)) son salt 03.12.2014 doğum 09.09.2015 bir değişiklik olmazla oğluşum olacak kızlar :) çok duygusallığım üzerimde bu aralar:p
Hoşgeldin canım..:KK3: Seninle günlerimiz aynı.. :21:

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ama kız için düşündüğünüz ecrin ismini tekrar gözden geçirin isterseniz, Allah'ın hediyesi diye biliniyomuş anlamı ama değilmiş. nihat hatipoğlu da programında açıklama yapmıştı hatta bu isim konusunda. Sonuçta yavrularımız isimlerinin etkisini taşıyacak bir ömür
biz daha bebek olmadan karar vermiştik:)oğlumuz olursa yavuz selim ,kızda ecrin havva %95 kız demişlerdi son kontrolümde bakalım hangisi kısmet olacak

biz eşimle sevgiliyken dusunmustuk ısımlerı kız olursa zeynep erkek olursa yusuf :) cınsıyet konusunda henuz doktorumuz bısı soylemedı ama bakalım kısmet hangısı olursa :)

Back
X