- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
sabah akşam hemde:)) üşenirim bennn:))Ben sabah akşam masajla sürüyorum..
Duştan sonra vücudu nemlendirmek önemliymiş canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah akşam hemde:)) üşenirim bennn:))Ben sabah akşam masajla sürüyorum..
Duştan sonra vücudu nemlendirmek önemliymiş canım
:))sabah akşam hemde:)) üşenirim bennn:))
onunla bi ilgisi olabilir mi ki? karnım aç gitmiştim çünkü.. enteresan..
aynen bende.. walla çok zormuş bizde önceden isimleri planlamıştık ama iş cddiye binince nedense yakıştıramadık o isimleri garip bişeymiş insanın kendi bebeğine isim seçmesiEveetgerçi cinsiyet belli değil ama hoş gelenleri not alıyorum tlfnda
canim süt gelme olayı için çok erken ana göğüs büyüdüğü için olabilirHepinize gunaydin kizlar.aksam karnimda kelebek uctu sanki pır pır :) benim goguslerde kocaman oldu bide emziren annler bilir sut gelirde sizlar ya oyle sizliyor.sutmu geliyor acaba?
aynen bende.. walla çok zormuş bizde önceden isimleri planlamıştık ama iş cddiye binince nedense yakıştıramadık o isimleri garip bişeymiş insanın kendi bebeğine isim seçmesi
öyle mi ben anlamı o allahın hediyesi diye bildiğim için koyacaktım iyi oldu söylediğin araştırıcam bunu tşk ederimAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ama kız için düşündüğünüz ecrin ismini tekrar gözden geçirin isterseniz, Allah'ın hediyesi diye biliniyomuş anlamı ama değilmiş. nihat hatipoğlu da programında açıklama yapmıştı hatta bu isim konusunda. Sonuçta yavrularımız isimlerinin etkisini taşıyacak bir ömür
merhaba bende ankaradayım neresindesiniz birde hangi doktora gidiyorsunuzO zaman bende yağmurlu bir ankara sabahından günaydın diyim herkese :)
walla aynen.. padişah torumu :)) araştırmaya devamKatılıyorum, önceden hoşuma giden isimler şimdi çok anlamsız ya da yetersizmiş gb geliyo, sanki padişah torununeyseki vaktimiz çok daha
kızlar bırsey sorucam bnım bazen karnımın sadece belli bir noktasında kaşıntı gıbı bısı oluyor boyle ıcten ıcten acaba o bebegımın kıpırdanması olabılır mı?
Bende 50Ben de 50 liyim canım :)
Günaydın cnm.. gayet güzel bir gün..herkese günaydın güzel anneler, nasılsınız?
merhaba bende ankaradayım neresindesiniz birde hangi doktora gidiyorsunuz
Selam cnm genelde ilk tahminler doğru oluyor dr banada erkek dedi ikili testte de erkek dedi net konuştu ama bakalım herşeyden önce hayırlısı tabisi..Herkese selamlar kaç gündür giremiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi ama ara ara mesajlarınızı okudum. Cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun arkadaşlar. Bizde doktor 12 haftalıkken. %80 erkek dedi ama dahada net değil inşaallah bu cumartesi ikili teste gidicem orada belli eder cinsiyetini.
bende 12.haftada %70-80 erkek demişti 13.haftada ıkılı test kontrolümde %95 kız dedi kafam karıştı hangisi dogru acabaSelam cnm genelde ilk tahminler doğru oluyor dr banada erkek dedi ikili testte de erkek dedi net konuştu ama bakalım herşeyden önce hayırlısı tabisi..![]()
bilmem :) benim su renginde geliyo sütmüCok erken ddglmi ama ya sutumz cok olck herhldee:)
ikili teste güven derim cnm çünkü detaylı bakıyorlar ikili testte hayırlı olsun kız evlat anneye arkadaş can yoldaş benimde ilkim kız bak profilde rsm varbende 12.haftada %70-80 erkek demişti 13.haftada ıkılı test kontrolümde %95 kız dedi kafam karıştı hangisi dogru acaba
Sakın sıkma cnm göğsünü kızıma hamileyken benimde erken gelmişti 4. ayda akıyordu resmen şükür bunda öyle bişey yaşamadım..bilmem :) benim su renginde geliyo sütmü
bu .,ilk gebeliğimde böyle birşey yoktu
ben kızımı 25 ay emzirdim.