• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim seninde oğlun olacakmis ..sağlikla kucağina alirsin inş..11. Hafta içinde gitsem erkenmi olur
Sağol canım Allah razı olsun..
Genelde 12. Hafta yapılıyor. Burda çoğu kişi o haftada yaptırdı ama bence sende 12.Ci haftayı bekle.. Sonuçta çok hızlı büyüyorlar, 1 haftada baya büyür :)

Sağol canım Allah razı olsun..
Genelde 12. Hafta yapılıyor. Burda çoğu kişi o haftada yaptırdı ama bence sende 12.Ci haftayı bekle.. Sonuçta çok hızlı büyüyorlar, 1 haftada baya büyür :)
Canim bende hiçbir hamilelik belirtisi yok..kusma vs..sadece goguslerim hassas bu yuzden korkuorum acaba bebegim iyimi diye.bir hafta daha dayanirmiyim bakalim:)

Günaydın kizlarrr... yağmurlu bir Kayseri sabahından Merhaba. ..
Günaydın canım :)
Yağmur burda hep yağıyor alışkınım ben..
Kar'a hasret kaldım ama 2 yıldır yok.. Kar duası yapmıştım 2 dk yağdı
xenforo-smilies-kk48.gif
Demek ki cemaatle yapmak lazım :))
Sen Kayserili misin ?

Canim bende hiçbir hamilelik belirtisi yok..kusma vs..sadece goguslerim hassas bu yuzden korkuorum acaba bebegim iyimi diye.bir hafta daha dayanirmiyim bakalim:)
Kusma bende de yoktu o haftalarda, nasıl hamilelik diyodum kendi kendime :)
Şimdi de bulantıdan yemek yiyemiyorum, kendine nazar etme :)
İyidir bebeğin Allahın izniyle..

Kızlar ikili testte kan sonuçlarınız kaç cıktı freebhcg degeri 50 üstü olanlar kız altı olanlar erkek deniyo ne kadar doğru sizin degerlerinzde
Benım oglumda simdi baktım 12 çıkmış
Simdiki hamileliğimde deger 73 cıktı ama doktor erkege benzetsede bi merak benımki sadece yorumlarınızı bekliyorum
Canim benim 112 cikti ama bir oglum olacak. Rabbim gonlune gore versin

Günaydın herkese hanımlar :-) bebeğinin cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun....sıkıntı yaşayanlara ferahlık ve güzel haberler versin Rabbim...arada göz gezdirdiğim için herkes adına güzel dileklerimle...
öksürünce,oturunca kalkınca,yataktan kalkınca kasık batmalarım oluyor... bugün bende sonunda ikili teste gidecem ., doktora sorcam bakalim...
annişler inşallah hayırlı güzel haberler alırım...

Bende istanbulda memoriale gittim sadece ultrasonla bakti baska tahlil kan alma hicbisey yok. 850tl odedik. Bizimki galiba turist kazigi olmus :) daha oncede mr cekilicekti 1500tl istediler dayim ayni mr i baska hastanede muane+mr 120tl ye cektirmisti :)
aslında diğer şehirlerdeki şubeler biraz pahalı özellikle istanbul kayseri olduğu için burası daha uygun

kızlar iyi akşamlar.. bugün 2li test için doktoruma gittim ama bebişim yüzüstü yatıyordu ense kalınlığına bile bakamadı doktor.. bu normal bi drm yrn gel tekrar bakarız dedi.. ama bn evhamlı da biri olduğum için kafama çok taktım., ya bebiş hiç dönmezse bu testler fln nasıl yapılcak yaAa
canım günaydın benimde ıkılı test zamanı bebiş ters yatıyordu doktor çok uğrastı döndermek için tatlı bişeyler ye dedi ama bulantım yüzünden yiyemedim ben sonra döndu ve ense ölçümünü falan yaptı korkma çok hareketli oldukları için nerde nasıl duracaklar belli olmuyor:)

Kızlar çatlak ve güneş kremi olarak ne onerirsiniz
canım ben çatlak için mustela aldım.güneş kremini oldukça araştırdım.solante pregna hamileler için üretilmiş ama yorumlarına bakınca vazgeçtim ve trukid aldım hamile ve çocuklar için olanını dışı sarı renk gibi.

Back
X