• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım günaydın benimde ıkılı test zamanı bebiş ters yatıyordu doktor çok uğrastı döndermek için tatlı bişeyler ye dedi ama bulantım yüzünden yiyemedim ben sonra döndu ve ense ölçümünü falan yaptı korkma çok hareketli oldukları için nerde nasıl duracaklar belli olmuyor:)

cnm mesajın için çok teşekkürler.. beni o kdr rahatlattın ki anlatamam.. :) annelik çok garip bi duyguymuş.. bebişin yatış pozisyonuna bile evham yapar oldum.. neden yüzüstü duruyo birşeyler yolunda gitmiyor mu keyfi yerinde değil mi diye kurdum durdum bütün gece.. Bakalım bugün 11de tekrar gidicem inş dönmüştür benimki :)

benim göğsümü sıkınca sıvı geliyor,ilkinde böyle bir şey yoktu
5 haftalıktım göğsümü ellerken beyazımsı ve sulu bir şekilde süt ,su gibi bir şey gelmişti
bulantılarımda vardı dedim sanırım hamileyim :)
ertesi günü test yaptım hemen .
Cok erken ddglmi ama ya sutumz cok olck herhldee:)

Minnoşuma bunu aldım :)
PART_1426146224264_mms_img2019725017.webp

cnm mesajın için çok teşekkürler.. beni o kdr rahatlattın ki anlatamam.. :) annelik çok garip bi duyguymuş.. bebişin yatış pozisyonuna bile evham yapar oldum.. neden yüzüstü duruyo birşeyler yolunda gitmiyor mu keyfi yerinde değil mi diye kurdum durdum bütün gece.. Bakalım bugün 11de tekrar gidicem inş dönmüştür benimki :)
çok iyi anlıyorum seni hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın herkese hanımlar :-) bebeğinin cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun....sıkıntı yaşayanlara ferahlık ve güzel haberler versin Rabbim...arada göz gezdirdiğim için herkes adına güzel dileklerimle...
öksürünce,oturunca kalkınca,yataktan kalkınca kasık batmalarım oluyor... bugün bende sonunda ikili teste gidecem ., doktora sorcam bakalim...
annişler inşallah hayırlı güzel haberler alırım...

Canım aynı batmalar özellikle arabadan inip binerken, aniden oturduğum yerden kalktığımda bana da oluyor.. Dün doktordaydım sordum.. rahim büyüyor kendini yeni durumuna alıştırıyor o nedenle bunların olması normal dedi.. ama ciddi bir sancı geçmeyen bir batma olursa hemen gel dedi..

Kizlarrr dun oglumu gordum ruyamda bugnde ultrasonda gorcem :)) gramini boyunu sorcm soylerim :) bide ben bu bileklikleri aldim bulanti icin :/

Eklentiler

• 1426146641086.webp
    1426146641086.webp
    20 KB · Görüntüleme: 107
Çatlaklar için günde en önemlisi su tüketmeniz..
Gün içinde bol bol su için.. Ben mustela kullanıyodum, arkadasım bebe yağı önerdi ona başladım..
Bir de ultrasondan 1-2 gün önce karnınıza birşey sürmeyi bırakın.. Doktor önerdi bunu bana..

Bende 11+5 günlük oldum benim bebişimde hareketlendimi acaba 3,5 haftadır gitmiyorum yarın muayeneye gidicem inşallah görürüm hareketli bşr şekilde :KK66:
11+5 günlüksen 12inci haftanın içindesin ve tahmini doğum tarihinde 26.09.2015 olması lazım... çünkü bende 11+5 günlük oldum...aynıyız aynı... takvimini düzelt canım... tabikide hareketlenmiştir ama her doktor bunu göstermiyorki

Kilo almaman cok guzel, nasilsa son aylarda aliniyor, ben 53 kilo ile hamile kaldim su anda 56 yim. Cok hizlialdim. Son aykarda ne olurum kestiremiyorum. :)
yok öyle düşünme hiç belli olmaz..ama tadını çıkaralım bence yiyebiliyosak ne canımız çektiyse yiyelim..bi daha böyle futursuzca yiyemeyiz.beylerde bişey diyemez.göbek değil, bebek deriz:))

Back
X