- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çatlak ve güneş kremi olarak ne onerirsiniz
Benim pembe akıntılarla başladı, arada fitil kullandım geçer gibi oldu sonra birden haftasonu arttı , kısa sürede enfeksiyon yayılmış, aslında hepsinin temel sebebi üşütme alt tarafı sıcak tutun, havalar da çok soğuk, dışarıya çok çıkmayın, Allah böyle kısmet etti aslında o istemese hiçbişey olmaz, dün ben bebeğimi aldırdım erkek sandığımız 2 yıllık kuşumuz yumurtladı:) Allah herşeyi kararlaştırıyo biz de yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı
Kilo almaman cok guzel, nasilsa son aylarda aliniyor, ben 53 kilo ile hamile kaldim su anda 56 yim. Cok hizlialdim. Son aykarda ne olurum kestiremiyorum. :)buarada kızlar, benmde göbüşüm biraz çıktı ama hiç kilo almadım:) o nasıl oldu onu anlamadım...![]()
bende aynen hiç kilo almadım kusmalarım çok olduğu için bu aydan sonra alırız belkide :)Kilo almaman cok guzel, nasilsa son aylarda aliniyor, ben 53 kilo ile hamile kaldim su anda 56 yim. Cok hizlialdim. Son aykarda ne olurum kestiremiyorum. :)
Hmm kuzenimde meltem hanima gidiyor iyiymiş onunda soyledigine gore. Nerde oturuyosun canimkoru ya gidiyorum cnm Meltem hanıma
onunla bi ilgisi olabilir mi ki? karnım aç gitmiştim çünkü.. enteresan..
Kızlar çatlak ve güneş kremi olarak ne onerirsiniz
ben bio-oil kullanıyorum cnm çok da memnunum
Olabilir canım hatta belki ondan bile dönmemiş olabilir. Gitmeden bir saat önce karnını güzelce doyur bence.
okuyorum hep zaten inş rabbim kabul eder sabah öğrenicem bakalımCanım inşAllah güzel sonuçlar alırsın. Bol bol salavat Çek. Biraz olsun rahatlatır. Bir de aklına kötüsünü getirme.
krem verdi mantar vardı ilk şimdi enfeksiyona dönmüş bulantım çok ve kasıklarımda ağrı başladı yarın ilaç vericek bişey olmadıysa tedavi olucamcnm ilaç falan kullandın mı enfeksiyon için
Bende senin gibiyim cok yapıyorum umarım bişey olmazKizlarr sabahlari benm gibi esneyen gerilen varmi yatakta aliskanlk oldu ama zararliyms galiba kordon bagi kopabiliyoms oyle miii ?? Bide benm gogsumde sut gozukuyo ya normal mi??![]()
Bende 11+5 günlük oldum benim bebişimde hareketlendimi acaba 3,5 haftadır gitmiyorum yarın muayeneye gidicem inşallah görürüm hareketli bşr şekildeMAŞAALLAH BAREKALLAH bebişim çok hareketli... minicik parmaklarını ayaklarını kollarını gördüm... ellerini yumruk yapmış beni tekmeliyordu... takla atıp ayaklarıyla elleriyle beni tekmeliyo kuzum... darısı başına... doktor özellikle seyrettirdi bana hareketlerini... görünce çok şaşırdım![]()
benimde öyle canım hatta beyaz tenliyim gogsümde catlaklar olusmus deli gibi kaşınıyoooorda bebek yağı sürüyorum biraz gerginliğini alıyorAynen canım bende çok şaşırıyorum zaten patlayacak gibi gergin ve damarlar da sanki açıkta duruyo bizim fabrikalar kuruluyo☺
Bio oil amerikada cok meshur... Gunes kremi butcene bagli, avene cok iyi daha uygun bisey icinse watsonsda bebekler icin olan bi krem var hem ucuz hem guzel.. Ben ikisinden de memnun kaldim.Kızlar çatlak ve güneş kremi olarak ne onerirsiniz
Günaydın canım hoşgeldin..Günaydın kızlar..sürekli takip edenlerdenim sayfayı..allah herkesin meleğini sağlıkla kavuştursun kucağına..bende 9hafta 3 gunluk hamileyim..ikili test yapmaya hangi hafta icinde gittiniz..
Canım benim seninde oğlun olacakmis ..sağlikla kucağina alirsin inş..11. Hafta içinde gitsem erkenmi olurGünaydın canım hoşgeldin..
Allah kucagına almayı da nasip etsin..
Ben 12+1 de yaptırdım..