• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim pembe akıntılarla başladı, arada fitil kullandım geçer gibi oldu sonra birden haftasonu arttı , kısa sürede enfeksiyon yayılmış, aslında hepsinin temel sebebi üşütme alt tarafı sıcak tutun, havalar da çok soğuk, dışarıya çok çıkmayın, Allah böyle kısmet etti aslında o istemese hiçbişey olmaz, dün ben bebeğimi aldırdım erkek sandığımız 2 yıllık kuşumuz yumurtladı:) Allah herşeyi kararlaştırıyo biz de yaşıyoruz, hakkımızda hayırlısı

çok geçmiş olsun :( her iste bir hayır vardır. Allah sana kızına eşine bol ömürler versin, en yakın zamanda da güzel haberlerini alırsın inşallah.

hanımlar iyi akşamlar .bebişlerimiz umarım hepimizin çok iyidir :) benim bulantılarım azaldı tiksinme durumlarım oluyor genelde .sizlerinde öylemi bu haftalarda normaldir herhalde herşey yavaş yavaş yoluna giriyor hamilelik yolculuğumuz belki de ;)

MAŞAALLAH BAREKALLAH bebişim çok hareketli... minicik parmaklarını ayaklarını kollarını gördüm... ellerini yumruk yapmış beni tekmeliyordu... takla atıp ayaklarıyla elleriyle beni tekmeliyo kuzum... darısı başına... doktor özellikle seyrettirdi bana hareketlerini... görünce çok şaşırdım:KK46::KK71::-):KK73:
Bende 11+5 günlük oldum benim bebişimde hareketlendimi acaba 3,5 haftadır gitmiyorum yarın muayeneye gidicem inşallah görürüm hareketli bşr şekilde ;)

Aynen canım bende çok şaşırıyorum zaten patlayacak gibi gergin ve damarlar da sanki açıkta duruyo bizim fabrikalar kuruluyo☺
benimde öyle canım hatta beyaz tenliyim gogsümde catlaklar olusmus deli gibi kaşınıyoooorda bebek yağı sürüyorum biraz gerginliğini alıyor

Günaydın kızlar..sürekli takip edenlerdenim sayfayı..allah herkesin meleğini sağlıkla kavuştursun kucağına..bende 9hafta 3 gunluk hamileyim..ikili test yapmaya hangi hafta icinde gittiniz..

Günaydın kızlar..sürekli takip edenlerdenim sayfayı..allah herkesin meleğini sağlıkla kavuştursun kucağına..bende 9hafta 3 gunluk hamileyim..ikili test yapmaya hangi hafta icinde gittiniz..
Günaydın canım hoşgeldin..
Allah kucagına almayı da nasip etsin..
Ben 12+1 de yaptırdım..

Back
X