• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?

benim solumdan kramp giriyor oturduğum yerden kalkamıyorum ama kendimi çok yorduğum zamalarda oluyor sıcak su torbası koy beline yan yat ben sırt üstü yatınca kalkamıyorum yan yatınca koltukla belimin arasına sıcak su torbsınıda sıkıştırıyorum bi saat dilenince azalıyor

evet orası rahat oluyor detaylıyı sor muhakkak devlette nasıl bilmiyorum ama gittiğim özel hastane de sıra vermediler bana çok doluymuş detaylıda önemliymiş çünkü bazı durumlarda anne karnında erken dönemde müdahale edilebiliyormuş allah sağlık sıhat versin umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız gerek kalmaz...
Ne icin sira vermediler canim. Tamam sorarim

Geçte olsa benden de hayırlı sabahlar annişler.. :KK68::KK68:
Az önce kahvaltı da omlet yedim.. Ve birden omlet midemi bulandırdı ve anında hepsi gitti.. :cry:
Bende bulantım azaltı diye seviniyordum.. :KK61:

Günaydın
xenforo-smilies-kk54.gif

Bugün cinsiyet öğrenme günü :)
Herkese keyifli bi gün diliyorum
xenforo-smilies-kk46.gif

Seninde günü keyifli olsun İnşaAllah.. :21: Bizide haberdar et.. bu arada sen Fransadasın ya saatler buraya uyuyor mu?

Aynen canım bende çok şaşırıyorum zaten patlayacak gibi gergin ve damarlar da sanki açıkta duruyo bizim fabrikalar kuruluyo☺

uçlar da resmen kahverengi oldu, sizin de öyle mi? eski rengine dönecek mi acaba sonra?

E="EmiSemi, post: 39876145, member: 654566"]Bu günlerde sizin de kasık ağrılarınız başladı mı arkadaşlar ,özellikle bebeğin olduğu tarafta?ilk hamileliğim,normal mi bu ağrılar?[/QUOTE NORMALMİs canim

Kızlar Günaydın sözleri hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum benim sukurler olsun hiç bulantim çıkarmam falan olmadı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok fazla agrım da yok bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca korkuyorum aklım sürekli onda sizlerde böyle olan var mı?

Özellikle bugün çok ağrıdı.biraz fazla ayakta kaldım galiba.böyle regl olacakmışim gibi bi ağrı.birde sağ kalçada da ağrı var benim iki gündür.sanki ordaki kemik ağrıyo.ilk hamilelik daha kolaydı bunda ağrılar erken başladı.
bu ağrılar bendede var kalçama kramp giriyo benim bide sağ kasımda ağrı oluyo oturup kalkarken hocaya her sorduğumda kanaman olmadığı surece ağrılar normal diyo

Kızlar Günaydın sözleri hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum benim sukurler olsun hiç bulantim çıkarmam falan olmadı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok fazla agrım da yok bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca korkuyorum aklım sürekli onda sizlerde böyle olan var mı?

ne güzel canım ne mutlu sana :) ben de hiç çıkarmadım, sabah bulantım olmadı ama bazı yiyecekleri hiç içim almadı uzun süre, hala daha balık ve tavuk yemeye başlayamadım mesela.ağrım benim de yok..
onun dışında bende halsizlik çok oldu akşam erkenden yattım uyudum, sende bunlar da mı olmadı?

korkulacak bir şey yok herşey yolundadır. ben en çok testler kontroller derken anlıyorum, bir de göbeğim çıktı hafiften

Bu günlerde sizin de kasık ağrılarınız başladı mı arkadaşlar ,özellikle bebeğin olduğu tarafta?ilk hamileliğim,normal mi bu ağrılar?
benim kasık ağrılarım hiç geçmedi ağrın çoksa hocanla görüş ama kanama leke yoksa oluyo ilk gebeliklerde nette "Annenin zaman zaman karın ve bazen da sağ kasık ağrısı olabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahmi yerinde tutan bağların ve özellikle de “ligamentum rotundum‘un(yuvarlak bağ) gerilmesinden kaynaklanır. Kısa süre sonra uyum dönemi tamamlanıp çoğunlukla ağrılar azalıp kaybolacaktır." yazıyo inşallah geçer

Ben de aynı senin gibiyim canım, çok şukur hiç bulantı vs olmadı. Bugün 14+5 deyim. Sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Benimde aklım hep bebişte oluyor , bir şey olur mu diye, maalesef bi kaybım olunca. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş.

Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
Canm benö ağrm vardı aynı kalcamda snra belime vurdu meğersem düşük tehlksi geçryomşm kan gelmşti dikkat etve doktra git bence canm

Bende öyleyim canım. 12+2 oldu bugün çok şükür. Banada doktor vitamin verdiğinde sadece bulantım olmuştu 10 gün kadar. Sonra hiçbir şey yok yani. Arada bi yatarken karnımın ön tarafında seyirme hissi oluyo çok az onu hissedince rahatlıyorum. Onun dışında aklım hep bebekte kalıyor. Birkaç gündür hissetmedim hiçbir şey. Yine aklım onda..

ne güzel canım ne mutlu sana :) ben de hiç çıkarmadım, sabah bulantım olmadı ama bazı yiyecekleri hiç içim almadı uzun süre, hala daha balık ve tavuk yemeye başlayamadım mesela.ağrım benim de yok..
onun dışında bende halsizlik çok oldu akşam erkenden yattım uyudum, sende bunlar da mı olmadı?

korkulacak bir şey yok herşey yolundadır. ben en çok testler kontroller derken anlıyorum, bir de göbeğim çıktı hafiften
Canım hafiften göbek benim de çıktı ama agrım olmayınca da korkuyorum doktor da bir ay sonraya gün verdi diğer hafta devlet has gidip göreyim bebeğimi iki hafta önce ikili tarama da görmüştük en son
Ben de aynı senin gibiyim canım, çok şukur hiç bulantı vs olmadı. Bugün 14+5 deyim. Sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Benimde aklım hep bebişte oluyor , bir şey olur mu diye, maalesef bi kaybım olunca. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş.
Canım benim de tüp bebek olunca ister istemez insan korkuyor
Bende öyleyim canım. 12+2 oldu bugün çok şükür. Banada doktor vitamin verdiğinde sadece bulantım olmuştu 10 gün kadar. Sonra hiçbir şey yok yani. Arada bi yatarken karnımın ön tarafında seyirme hissi oluyo çok az onu hissedince rahatlıyorum. Onun dışında aklım hep bebekte kalıyor. Birkaç gündür hissetmedim hiçbir şey. Yine aklım onda..
Canım vitamin kullanıyorum bende akşam yatarken alıyorum bulantim olmuyor o yüzden. Bende hissetmiyorum çok fazla

Ben ilk gebeliğimde ikili test yaptırdım zaten 2012 doğumlu kızım var
yani başka hastanede yaptırırsak muayene olunuyormu demek istedim
hastane önce doktora gideceksin o ikili testi yazacak sonra ikili test yapılacak dedi
benim gittiğim hastanede,radyoloji odasında radyolog bakıyor
yine aynı hastanedeyim ,herşey aynı olacak yani
burda ikili testi kadın doğum doktorları yapanlarda var,farklı bir odadada mı bakıyor peki?
çünkü radyologların baktığı ultrasan daha farklı detaylı sanırım.
Benım kadın dogumcum kendı bakıyo ultrasonla oyuzden tam bılemıycem ama benım anladıgım muayne dediklerı kadın dogumcuya gırıs yapılması o anca ole istek yapabılıyo dıye anladım tabı bulundugun hastanedeki sartları bılemrm genede

Merhaba anneler uzun zamandır giremiyordum..
Ağrısı olan arkadaşlar varmış. Benim haftasonundan beri karnımın yanlarına doğru ağrım vardı. Ama ağrım sanki biyere çarpmışım da morarmış ağrısı gibiydi. Önceki kaybımdan dolayı kafaya çok takmıştım sanırım artık kabuslar görüyordum.. Dün dayanamadım ağrım da artınca doktora gittim ve kanamam lekelenmem vs olmamasına rağmen ağrıyan yerlerde iki ayrı kanama alanı gördü doktor :110: ikili taramada detaylı ultrasona girmiştim iyiydi, en son geçen hafta da kontrolüm vardı onda da bir sıkıntı yoktu sanırım haftasonu misafir falan ağırlamıştım çook yorulmuştum dinlenemeden de bi yolculuğa çıkmıştım sanırım ondan oldu benimki. Ama benim ağrılarım nasıl diyim noktasal gibi böyle yerini tarif edebildiğim morarmış ağrısı gibiydi. Eğilince karnıma bastırınca artan bir ağrıydı. Hatta karnım büyüyordur diye kendimi rahatlatmaya çalışmıştım.. Şimdi progestan başladık tekrardan.. Ama mesela öncesinde de bel ağrım vardı doktorum bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Yani her ağrı bir sıkıntı işareti değildir ama uzun süren ve emin olamadığınız ağrılarınız için doktorunuza danışın bence.
Progestanla ilgili bi arkadaş (dündü sanırım) çevresinde uzun süre kullanan tanıdıklarının doğumunun geç olduğunu ve zor olduğunu yazmıştı. Ben denk geldiğini düşünüyorum çünkü ben önceki bebeğimi kaybettiğimde günde 3tane kullanıyordum ve doğum yaptığım gün de sabah ve öğlen haplarımı içmiştim ama normal doğum yaptım çok şükür kolay da olmuştu doğumum. Benim gibi 15.haftasına gelmiş ama kullanmak zorunda olan arkadaşların biraz içi rahatlasın diye yazmak istedim bunu :KK23:
Bir de bir sorum var cinsiyeti kesinleşmiş olan arkadaşlara. Ne zaman kesin olarak söyledi doktorunuz? Benim miniğim henüz karar veremedi sanırım geçen hafta kız gibi demişlerdi dünse erkek gibi dediler :-) Sonra doktor daha kesin değil değişebilir dedi ve net birşey söylemedi.. Oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum ben onu artık :KK68:

Back
X