Benim regl düzensiz doktorun dediği ile tutmuyor oyüzden takvim yapmayacağım kafam karışıyo canımCnm sen takvim yapmıcakmısın?
bende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...
Sat neydi senin de ne zaman gittin peki 30 günü geçmiyorsa problem yok cnmBenim regl düzensiz doktorun dediği ile tutmuyor oyüzden takvim yapmayacağım kafam karışıyo canım
Banada bahsetmedi yolk tan falan daha çok küçük dedi sadece 9mm di kese tam 5 haftalıktım gittiğimde offf sorma vallah bende her gece kabus görüyorum hep leke geliyor vs bi rahatlasak ohh çekicez yani hayırlısı ilebende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...
ewet canım inş tez zamanda duyarız benim bugün itibariyle 6+0 günlük ben 8+0 da gitmeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem sen nezamn gideceksinBanada bahsetmedi yolk tan falan daha çok küçük dedi sadece 9mm di kese tam 5 haftalıktım gittiğimde offf sorma vallah bende her gece kabus görüyorum hep leke geliyor vs bi rahatlasak ohh çekicez yani hayırlısı ile
çarşamba günü gidicem bende kısmetse oğlumun ult kağıtlarına baktım da adet tarihinden bat tan 12 sonra gitmişim kalp atışlarını duymuşum 8 yıl önce bunda 17 ci gün gidicem ki pek kimsede duymadı sanırım burdada bu hafta duyulur çoğu...ewet canım inş tez zamanda duyarız benim bugün itibariyle 6+0 günlük ben 8+0 da gitmeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem sen nezamn gideceksin
Ahh kıyamam canım .çok iyi bilirim bu durumu.Sanki canımın yarısı çekilmiş gibi bedenimden çok halsiz oluyorum.Bu benim 3. Çocuğum olucak inşallah.iki oğlumdada senin gibiydim.Bundada iki üç gündür hafif hafif başladı bulantılarım.Birde çok üşüyorum.
Kızlar Merhaba bayagidir yazamadım geçmiş i okudum byagi gelnler olmuş sat 28 kasimdi 3 ocakda kesmz görmüştük ama kalp atisi icin gitmedik.
bu arada hamilelik de ilişki yasak mi kızlar doktor da eşinde yanimdaydi sormadm bayan dktrm du oda bur şey demedi
hg cnmKızlar Merhaba bayagidir yazamadım geçmiş i okudum byagi gelnler olmuş sat 28 kasimdi 3 ocakda kesmz görmüştük ama kalp atisi icin gitmedik.
bu arada hamilelik de ilişki yasak mi kızlar doktor da eşinde yanimdaydi sormadm bayan dktrm du oda bur şey demedi
hg cnm
vallah bize yasak eli elime deymiyor
ki 12 haftaya kadar çok önemli çarşamba sorucam bende geçen hafta sormayı unuttum ama hemşiremiz yasak demişti oğlumdada 9 ay uzak durmuştuk...
kötü olmuş lazer işi ama olsun be güzelim miniş herşeyden önemliCanim bizde bilmiyoruz duruyor z esim de bebeğe zarar gelmesin diye dikkat ediyor ama hamilelik de oyüzden zor süreç 9 ay
bu arada ben evlnmeden önce lazer e baslamistim en son 4.seans almistim iki ay önce tabi artik gitmicem jilet kullnicam o zaman tam bitmedi çünkü sari tüyler vs çıkıyor ama incelmisti ttüyler
hamileliğin son aylarına kadar ağda kullananlarda var aslında. sadece ağda yaparken kasılma olduğu için karın bölgesinde son ayda pek önermiolar o da erken doğum riski için cnm
Birde öyle ters bir zamana geldiki anlatamam, Kasım atamasında atandım ben,büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi çağıracaklarmış dr yat diyor ama nasıl yatayım mecbur gitmem lazımBen buraya kadar yoruari okuyabildim hani tekrar yazmissan bilmiyorum canim benim bir onceki hamileligimde kahverengi degil normal kan akintim vardi damarimsi cikiyordu pembe pembe ve her hamileligimde kahverengi akintim olur turkiyede dra kahverengi akintim var desem dusuk tehlikesi der yat kalkma der geneli ben yurtdisindaydim onceki hamileligimde kanamam oluyordu her yurudugumde yoruldugumda is yaptigimda dr gitim bebege bakti cok iyi dedi daha yeni hamileydim ancak 7 haftalikti ama kanamam var kahverengide degil ee bebek iyi guzel bir yere tutunmus korkma dedim uzanayim dinleneyimmu dedim gerek yok dedi ve ondan sonra uc ay boyunca kanamam lekelenme seklinde devam eti sukur kizim kucagimda dillerine dolanmis dusuk tehlikesi bence hic tekrar kan aldirmata gerek yoktu progestan verseydi her kanama dusuk olacak anlamina gelmez kuzenim resmen adet kanamasi geciriyordu onlem iyidir ama buyuk bir olay gibi yansitiyorlar drlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?