2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...
süper, en kısa zamanda kalp atışlarını duyarız inşallah canımmm

inş canım 2 hafta daha bekliycez birde ulturason kağıdının yanında GE yazıyor pwr 97% yazıyor bunlar nedemek biliyormusun

bende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...
Banada bahsetmedi yolk tan falan daha çok küçük dedi sadece 9mm di kese tam 5 haftalıktım gittiğimde offf sorma vallah bende her gece kabus görüyorum hep leke geliyor vs bi rahatlasak ohh çekicez yani hayırlısı ile

ewet canım inş tez zamanda duyarız benim bugün itibariyle 6+0 günlük ben 8+0 da gitmeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem sen nezamn gideceksin

ewet canım inş tez zamanda duyarız benim bugün itibariyle 6+0 günlük ben 8+0 da gitmeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem sen nezamn gideceksin
çarşamba günü gidicem bende kısmetse oğlumun ult kağıtlarına baktım da adet tarihinden bat tan 12 sonra gitmişim kalp atışlarını duymuşum 8 yıl önce bunda 17 ci gün gidicem ki pek kimsede duymadı sanırım burdada bu hafta duyulur çoğu...
hayırlısı ile inş.

inş tez zamanda azalır bu şikayetlerim cnm. vallahi billahi kendimdem soğudum o derece :) napalım minikler için katlanıyoruz :)

Kızlar Merhaba bayagidir yazamadım geçmiş i okudum byagi gelnler olmuş sat 28 kasimdi 3 ocakda kesmz görmüştük ama kalp atisi icin gitmedik.
bu arada hamilelik de ilişki yasak mi kızlar doktor da eşinde yanimdaydi sormadm bayan dktrm du oda bur şey demedi

dr ilişkiye girme diye uyarmadığı sürece yasak değil cnmm

hg cnm
vallah bize yasak eli elime deymiyor
ki 12 haftaya kadar çok önemli çarşamba sorucam bende geçen hafta sormayı unuttum ama hemşiremiz yasak demişti oğlumdada 9 ay uzak durmuştuk...

hg cnm
vallah bize yasak eli elime deymiyor
ki 12 haftaya kadar çok önemli çarşamba sorucam bende geçen hafta sormayı unuttum ama hemşiremiz yasak demişti oğlumdada 9 ay uzak durmuştuk...

Canim bizde bilmiyoruz duruyor z esim de bebeğe zarar gelmesin diye dikkat ediyor ama hamilelik de oyüzden zor süreç 9 ay
bu arada ben evlnmeden önce lazer e baslamistim en son 4.seans almistim iki ay önce tabi artik gitmicem jilet kullnicam o zaman tam bitmedi çünkü sari tüyler vs çıkıyor ama incelmisti ttüyler

kötü olmuş lazer işi ama olsun be güzelim miniş herşeyden önemli
cnm yasak değil tabiki ama nasıl diyim burdan bilemedim ki dikkat edin yani yinede....

hamileliğin son aylarına kadar ağda kullananlarda var aslında. sadece ağda yaparken kasılma olduğu için karın bölgesinde son ayda pek önermiolar o da erken doğum riski için cnm

hamileliğin son aylarına kadar ağda kullananlarda var aslında. sadece ağda yaparken kasılma olduğu için karın bölgesinde son ayda pek önermiolar o da erken doğum riski için cnm

Bende lazer e baslamistim ama her seansdan sonra daha gec aliyorsun bir diğer seansi 4.yu almistim ama o süreç de cok iyiydi hamilelik de göbek büyüyünce gittikçe zorlascak artık hayirlisiyla atlatiriz inşallah

[QUOha hayat, post: 38796260, member: 617839"]Kızlar Merhaba bayagidir yazamadım geçmiş i okudum byagi gelnler olmuş sat 28 kasimdi 3 ocakda kesmz görmüştük ama kalp atisi icin gitmedik.
bu arada hamilelik de ilişki yasak mi kızlar doktor da eşinde yanimdaydi sormadm bayan dktrm du oda bur şey demedi[/QUOTE]
Ilk hamileligimde hicbir risk taşımama ragmen dr iliskiyi ilk 3 ay yasaklamisti. Ilk 3 ayda kasılma ya ve dusuge (allah korusun) neden olabilir demişti.

Birde öyle ters bir zamana geldiki anlatamam, Kasım atamasında atandım ben,büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi çağıracaklarmış dr yat diyor ama nasıl yatayım mecbur gitmem lazım 4gün sonra iğnelerim bitio tekrar yazdırmk için gidicem doktora anlatıcam durumu, birde bna mol gebelikten falanda şüphelenince çok belirsiz kaldım ben inşallah dediğin gibi olur arkadaşım, bendede çok yatmadan sağlıkla görmeyi nasip eder Allahım bebeğimi..teşekkür ederim paylaşımın ve desteğin için..

arkadaşlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederim umarım hic biriniz hamileliginiz boyunca bu tarz seylerle imtehan olmazsınız bu arada benim de bel agrim var ama dayanılmayacak gibi degil cok sukur iyi pazarlar hepinize

Hayır o degil de Rusya dan dogal gaz ithal etmemize gerek kalmadı. Bendeki doğalgaz tüm türkiyeye yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…