• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada ağda ile ilgili soru soran arkadaşımız olmuş. ağda ile ilgili hamile kalmadan önce bile araştırma yapmıştım. gebeliğinin son zamanlarına kadar ağda yapan da var hiç yapmayanda. uzmanlar ağdayı zararlı bulmuyor önemli olan yaptırdığımız yerin hijyen olarak temiz olması. evet gebeliğin son aylarında ağda yaptırmak kasılmaya neden olduğu için erken doğuma sebep olabiliyor. en iyisi bunu doktorumuza sormak :anneadayı:

canımmmm yerim o mercimeği ben :))) biz de eşimle bizimkine fındık diyoruz :)))) fındık kaldı çocuğun adı :)))) neyse şaka bir yana Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. kesen haftana göre çok normal maşallah. inş mercimeğinde kalp atışını duyarsın tez zamanda :anneadayı:

Bizimkide mercimek kara simsekde diuorum bazen :) kese ve yolk sac icin normal dedi bir sorun gormuyorum dedi ama iste kendimi cok hazirlamistim ondan biraz moralim bozuldu acikcasi, insallah haftaya buyur bizimkisi azcikta duyabilrizzzz

Kızlar birşey sorucam bugün doktora gittim çok şükür küçük de olsa bir kese gördük ama dün sabah ve bu sabah büyük tuvaletim biraz isal gibiydi normalde gebelikte kabızlık olurya gerçi progestan hap kullaniyorum doktora sordum önemli değil bol sıvı tüket dedi ama bunu yaşayan varmı aranızda
canım günde 3 kere ve fazlası olunca buna ishal deniliyor. Sabah benim de aynı problemim var. Bol sıvı tüket, muz, haşlanmış patates, kahve ishale iyi geliyor. Geçmiş olsun canım. Buarada kesenin boyutu için ne dedi doktor..

Kızlar birşey sorucam bugün doktora gittim çok şükür küçük de olsa bir kese gördük ama dün sabah ve bu sabah büyük tuvaletim biraz isal gibiydi normalde gebelikte kabızlık olurya gerçi progestan hap kullaniyorum doktora sordum önemli değil bol sıvı tüket dedi ama bunu yaşayan varmı aranızda
Korkma Canım diğer iki gebeliğimde bende öyleydim.Herkeste kabızlık olacak diye birşey yok.bol sıvı al muz ye .

Kizlar benimde midem iyi degil ya. Cikarma falan yok ama oyke ici kasiliyor agriyor. Yemegin uzerinden bes dakika gecsin agri başlıyor ama yerken bisi yok. Tuzlu cekirdek cubuk kraker yeyip duruyirum napcam bilemedim Cok halsizim cok o_O

Merhaba arkadaşlar,doktora gittim bugün.kalp atışlarını dinlemek için daha çok erken dedi.bakıldığı zaman 5 haftalık olarak göründüğünü söyledi.keseyi gördük.kahverengi leke önemli olmadığını kırmızı ise haber ver dedi.progestan 200 mg sabah akşam olmak üzere ilac verdi.2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman inşallah kalp atışını duyarız..:110:

Buarada bana hep alttan bakıyor senin karından mı bakıldı canım? Alttan tedirgin oluyorum bebeğime bişey olacak diye :KK43:
neden alttan bakıyor ki acaba?ben 2 farklı doktora gittim ikisi de alttan bakmadı.doktorlara göre alttan muane bebeğe zarar vermediği.ama benim ilk gebeliğimde alttan muaneden sonra rahatsızlık duymuştum yani tedirginliğini çok iyi anlıyorum.tekrar gittiğinde bakmasın dersin doktora...

Selam kızlar.. Tedirgin anneler çoğunlukta sanırım:) ben daha ne keseyi, ne bebeği, ne kalp atışını duydum hatta haftayaydı Dr randevum işim çıktı 2 hafta sonraya erteledim ama sanırım dayanamıycam yakında bi hastaneye gidicem bu hafta, buarada rahat olun kızlar ya normal rutininize devam edin, çok yatıp bi sürü kilo almayın, ben namazımı da bırakmıycam Allah iyilik verirse. Herşey ondan, yoksa herşey bahane

Merhaba arkadaşlar,doktora gittim bugün.kalp atışlarını dinlemek için daha çok erken dedi.bakıldığı zaman 5 haftalık olarak göründüğünü söyledi.keseyi gördük.kahverengi leke önemli olmadığını kırmızı ise haber ver dedi.progestan 200 mg sabah akşam olmak üzere ilac verdi.2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman inşallah kalp atışını duyarız..:110:
Canim bi nebze icimi rahatlattin benimde oglen cok hafif afedersin ama sumuksu kucuk kahve akinti vardi cok sukur simdi yok ins olmazda 2 ay oncesinde dusuk yapmistim doktora soyledim yinede progestan yazayim kullan dedi bende bisey olmaz die gunde 1 defa iciodum bugun o akintiyi gorunce 2.yide ictim simdi yok rabbim kolaylik versin hepimize saglikli bebeklerimiz olsun ins :anneadayı:

Canim bi nebze icimi rahatlattin benimde oglen cok hafif afedersin ama sumuksu kucuk kahve akinti vardi cok sukur simdi yok ins olmazda 2 ay oncesinde dusuk yapmistim doktora soyledim yinede progestan yazayim kullan dedi bende bisey olmaz die gunde 1 defa iciodum bugun o akintiyi gorunce 2.yide ictim simdi yok rabbim kolaylik versin hepimize saglikli bebeklerimiz olsun ins :anneadayı:
Amin inşallah cnm.benim ilki düşükle sonuçlandı diğer hamilelğimde düşük tehdidi vardı ama çok şükür şu an 4 yaşında bir oğlum var.gene de tedirginim ben de kırmızı renk sorun dedi doktor içimi rahatlattı.sendeçok yorma kendini:KK46:

canım günde 3 kere ve fazlası olunca buna ishal deniliyor. Sabah benim de aynı problemim var. Bol sıvı tüket, muz, haşlanmış patates, kahve ishale iyi geliyor. Geçmiş olsun canım. Buarada kesenin boyutu için ne dedi doktor..
Cevabın için teşekkür ederim canım bende geç döllenme olduğu için beta değerine göre normal dedi sen kaç haftalık sin

Korkma Canım diğer iki gebeliğimde bende öyleydim.Herkeste kabızlık olacak diye birşey yok.bol sıvı al muz ye .
Teşekkürler canım içim rahatladı bazı arkadaşlarım gözümü korkuttu ama yaşayanlar dan bilgi almak baya rahatladım insan nekadar endiseleniyor

Allah'ım yarabbim ölüyorum mide ağrısından yanmasından :mad::mad::mad::mad:
Gaviscon iç cnm iyi gelir, benim de sabah çok midem bulandı kızımın kaplumbağasını görünce sabah sabah ne iğrenç geldi gözüme

Bak biz seninle neredeyse aynı gün doğum yapcaz Rabbim izin verirse o zaman da burdan paylaşıcaz mutluluğumuzu. Bende ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar hamileyim. İnanıyorum Allahım kucağımıza aldığımız günü de gösterecek
İnşallah arkadaşım, o günlerde gelir umarım o güzellikleride yaşamayı nasip eder Rabbim..

Back