Buarada bana hep alttan bakıyor senin karından mı bakıldı canım? Alttan tedirgin oluyorum bebeğime bişey olacak diye
Canim bi nebze icimi rahatlattin benimde oglen cok hafif afedersin ama sumuksu kucuk kahve akinti vardi cok sukur simdi yok ins olmazda 2 ay oncesinde dusuk yapmistim doktora soyledim yinede progestan yazayim kullan dedi bende bisey olmaz die gunde 1 defa iciodum bugun o akintiyi gorunce 2.yide ictim simdi yok rabbim kolaylik versin hepimize saglikli bebeklerimiz olsun insMerhaba arkadaşlar,doktora gittim bugün.kalp atışlarını dinlemek için daha çok erken dedi.bakıldığı zaman 5 haftalık olarak göründüğünü söyledi.keseyi gördük.kahverengi leke önemli olmadığını kırmızı ise haber ver dedi.progestan 200 mg sabah akşam olmak üzere ilac verdi.2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman inşallah kalp atışını duyarız..
Benimde 5 yasinda kizim var iki ay once dusuk yaptim sonra sukur yine hamileyim ama yinede kucuk biseyden tedirgin oluyo insan umarim saglikli gebelik geciririz hepimiz bol bol dua edelim ins biseycik olmaz allahin izniyleAmin inşallah cnm.benim ilki düşükle sonuçlandı diğer hamilelğimde düşük tehdidi vardı ama çok şükür şu an 4 yaşında bir oğlum var.gene de tedirginim ben de kırmızı renk sorun dedi doktor içimi rahatlattı.sendeçok yorma kendini
cnm merak etme kırmızı değilse sorun yok ilaca devam ve bol dinlen yat.benim de oldu 4 yaşım da oğlum.bu gebeliğimde gene varKizlar progestan kullanmama rağmen ara ara cok az kahverengi sumuksu lekelenmem hala oluyor. Doktora devam ederse neyapayim dedim. Leke azsa hastaneye gelmene gerek yok dedi. Sizlerden bu durumu yaşayan var mi endiselenmelimiyim ? Ilk cocukta böyle bisey yasamamistim hicbi fikrim yok....
Canim benim masaallah cok yakinda kalp atislarinida duyarsin Allahin izniyle..Kendini uzme hem yolksac kesesi de olusmus..Buda benim mercimegin kesesi kizlar
Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
Alttan bakti canim, ama tedirgin olma hic bi sakincasi yokBuarada bana hep alttan bakıyor senin karından mı bakıldı canım? Alttan tedirgin oluyorum bebeğime bişey olacak diye
Canim benim masaallah cok yakinda kalp atislarinida duyarsin Allahin izniyle..Kendini uzme hem yolksac kesesi de olusmus..
Sidelya bende ayni durumdayim. Cok sukur cikarma falan yok ama miden yaniyor
Sagol canim. Benimde diger turlu gazim var hep
canımmm midemin yanmasını geçtim sanki gazım var ve sıkışma yapıyor. pazartesi dr a gittiğimde söylicem belki ilaç verir. bu çok dayanılmaz birsey. bir de sabahları hep midem bulanıo düzenli olarak. şimdiden böyleyse sonrası nasıl olacak bilemiyorum. İnş sende iyileşirsin cnm. burada birisi olumsuz birşey yaşasa bende üzülüyorum. inş miden geçer canım
Canım Allah gayret kuvvet versin.Evet bu hafta başlıyor 12. Haftada bitiyor.Inanki 4 5 6. Aylar süper oluyor.Allah riskli olan ilk üç ayı annelere halsizlik ve bulantı vermiş ki anneler çok tehlikeli ağır hareketler yapamasın diye.Kizlar benimde midem iyi degil ya. Cikarma falan yok ama oyke ici kasiliyor agriyor. Yemegin uzerinden bes dakika gecsin agri başlıyor ama yerken bisi yok. Tuzlu cekirdek cubuk kraker yeyip duruyirum napcam bilemedim Cok halsizim cok
Ahh kıyamam canım .çok iyi bilirim bu durumu.Sanki canımın yarısı çekilmiş gibi bedenimden çok halsiz oluyorum.Bu benim 3. Çocuğum olucak inşallah.iki oğlumdada senin gibiydim.Bundada iki üç gündür hafif hafif başladı bulantılarım.Birde çok üşüyorum.inş 12. haftada biter . kendimi çok kötü hissediyorum. mide ağrılarım, bulantılarım, baş ağrılarım, bel ağrılarım, halsizliğim, göğüs ağrılarım, baş dönmelerim....... daha ne kaldı ki
canım kesenin boyu ne kadar bende çarşamba günü gittim 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi...Buda benim mercimegin kesesi kizlar
bana 5. hafta içindesin dedi 6mm kese büyüklüğüm senin ki canım?canım kesenin boyu ne kadar bende çarşamba günü gittim 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi...
Cnm sen takvim yapmıcakmısın?bana 5. hafta içindesin dedi 6mm kese büyüklüğüm senin ki canım?
bende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...bana 5. hafta içindesin dedi 6mm kese büyüklüğüm senin ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?