• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Buarada bana hep alttan bakıyor senin karından mı bakıldı canım? Alttan tedirgin oluyorum bebeğime bişey olacak diye :KK43:

iki farklı doktora gittim ikisi de alttan baktı ilk 3 ay alttan bakılmasinin hiçbir sakincasi yokmuş hatta oluşan kanamalar alttan bakıldığında görülebilirmis. ben doktoruma güveniyorum bu konuda oyüzden de içim rahat ama sen raharsizsan söylersin bir sonraki sefere karından bakar

Merhaba arkadaşlar,doktora gittim bugün.kalp atışlarını dinlemek için daha çok erken dedi.bakıldığı zaman 5 haftalık olarak göründüğünü söyledi.keseyi gördük.kahverengi leke önemli olmadığını kırmızı ise haber ver dedi.progestan 200 mg sabah akşam olmak üzere ilac verdi.2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman inşallah kalp atışını duyarız..:110:
Canim bi nebze icimi rahatlattin benimde oglen cok hafif afedersin ama sumuksu kucuk kahve akinti vardi cok sukur simdi yok ins olmazda 2 ay oncesinde dusuk yapmistim doktora soyledim yinede progestan yazayim kullan dedi bende bisey olmaz die gunde 1 defa iciodum bugun o akintiyi gorunce 2.yide ictim simdi yok rabbim kolaylik versin hepimize saglikli bebeklerimiz olsun ins :anneadayı:
Amin inşallah cnm.benim ilki düşükle sonuçlandı diğer hamilelğimde düşük tehdidi vardı ama çok şükür şu an 4 yaşında bir oğlum var.gene de tedirginim ben de kırmızı renk sorun dedi doktor içimi rahatlattı.sendeçok yorma kendini:KK46:
Benimde 5 yasinda kizim var iki ay once dusuk yaptim sonra sukur yine hamileyim ama yinede kucuk biseyden tedirgin oluyo insan umarim saglikli gebelik geciririz hepimiz bol bol dua edelim ins biseycik olmaz allahin izniyle :KK73:

Kizlar progestan kullanmama rağmen ara ara cok az kahverengi sumuksu lekelenmem hala oluyor. Doktora devam ederse neyapayim dedim. Leke azsa hastaneye gelmene gerek yok dedi. Sizlerden bu durumu yaşayan var mi endiselenmelimiyim ? Ilk cocukta böyle bisey yasamamistim hicbi fikrim yok....

Kizlar progestan kullanmama rağmen ara ara cok az kahverengi sumuksu lekelenmem hala oluyor. Doktora devam ederse neyapayim dedim. Leke azsa hastaneye gelmene gerek yok dedi. Sizlerden bu durumu yaşayan var mi endiselenmelimiyim ? Ilk cocukta böyle bisey yasamamistim hicbi fikrim yok....
cnm merak etme kırmızı değilse sorun yok ilaca devam ve bol dinlen yat.benim de oldu 4 yaşım da oğlum.bu gebeliğimde gene var:110:

Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem oldu:KK43: hemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı:KK43: doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım :KK43:

Ben buraya kadar yoruari okuyabildim hani tekrar yazmissan bilmiyorum canim benim bir onceki hamileligimde kahverengi degil normal kan akintim vardi damarimsi cikiyordu pembe pembe ve her hamileligimde kahverengi akintim olur turkiyede dra kahverengi akintim var desem dusuk tehlikesi der yat kalkma der geneli ben yurtdisindaydim onceki hamileligimde kanamam oluyordu her yurudugumde yoruldugumda is yaptigimda dr gitim bebege bakti cok iyi dedi daha yeni hamileydim ancak 7 haftalikti ama kanamam var kahverengide degil ee bebek iyi guzel bir yere tutunmus korkma dedim uzanayim dinleneyimmu dedim gerek yok dedi ve ondan sonra uc ay boyunca kanamam lekelenme seklinde devam eti sukur kizim kucagimda dillerine dolanmis dusuk tehlikesi bence hic tekrar kan aldirmata gerek yoktu progestan verseydi her kanama dusuk olacak anlamina gelmez kuzenim resmen adet kanamasi geciriyordu onlem iyidir ama buyuk bir olay gibi yansitiyorlar drlar

Sidelya bende ayni durumdayim. Cok sukur cikarma falan yok ama miden yaniyor

altan ultrasonla neden bakti dr diyen olmus benim ilk gebeligimde ilk uc ay hep altan bakti cunku ultrason cok kaliteli degil dr cok iyi ve bebek cok kucuk karnimda yagli sismansaniz biraz gobekliyseniz yani ultrasonda cok iyi degilse mecbur bakilacak hic bir sakincasida yok drunuza guvenin bence evet bencede hamilelik hastalik degil drum 5 aydan itibaren mutlaka her gun bir saat yuruyus onerirdi tum evi siler supurur her isimi kendin gorurdum ve kilolu hamile kalmistim ama dinctim ilk uc ay yapmadim bise cunku sirtimcok kotuydu ayaga kalkacak dermanim yoktu bulantilarim vardi ama uc ay sonra hamile degil gibiydim yani demem o ki insanin kendine bagli nasil davranacagi dermaninjx varmi diye bakin folbiol en guzel folik asit en ucuzuda coo sasirmisttıms dr mutlaka bunu al demıstı umarım en ıyı sekılde hamılelıgımızı yasar bebeklerımızı kucagımıza alırız

Canim benim masaallah cok yakinda kalp atislarinida duyarsin Allahin izniyle..Kendini uzme hem yolksac kesesi de olusmus..

Cnmmm cok tsk ederimmm drda sorun yok dedi ama kendimi cok hazirlamistim kalp atislari icin ondan biraz canim sikildi. İns haftaya :)

o_O:D:D:D:D
Sidelya bende ayni durumdayim. Cok sukur cikarma falan yok ama miden yaniyor

canımmm midemin yanmasını geçtim sanki gazım var ve sıkışma yapıyor. pazartesi dr a gittiğimde söylicem belki ilaç verir. bu çok dayanılmaz birsey. bir de sabahları hep midem bulanıo düzenli olarak. şimdiden böyleyse sonrası nasıl olacak bilemiyorum. İnş sende iyileşirsin cnm. burada birisi olumsuz birşey yaşasa bende üzülüyorum. inş miden geçer canım :D

o_O:D:D:D:D

canımmm midemin yanmasını geçtim sanki gazım var ve sıkışma yapıyor. pazartesi dr a gittiğimde söylicem belki ilaç verir. bu çok dayanılmaz birsey. bir de sabahları hep midem bulanıo düzenli olarak. şimdiden böyleyse sonrası nasıl olacak bilemiyorum. İnş sende iyileşirsin cnm. burada birisi olumsuz birşey yaşasa bende üzülüyorum. inş miden geçer canım :D
Sagol canim. Benimde diger turlu gazim var hep

Kizlar benimde midem iyi degil ya. Cikarma falan yok ama oyke ici kasiliyor agriyor. Yemegin uzerinden bes dakika gecsin agri başlıyor ama yerken bisi yok. Tuzlu cekirdek cubuk kraker yeyip duruyirum napcam bilemedim Cok halsizim cok o_O
Canım Allah gayret kuvvet versin.Evet bu hafta başlıyor 12. Haftada bitiyor.Inanki 4 5 6. Aylar süper oluyor.Allah riskli olan ilk üç ayı annelere halsizlik ve bulantı vermiş ki anneler çok tehlikeli ağır hareketler yapamasın diye.

inş 12. haftada biter . kendimi çok kötü hissediyorum. mide ağrılarım, bulantılarım, baş ağrılarım, bel ağrılarım, halsizliğim, göğüs ağrılarım, baş dönmelerim....... daha ne kaldı ki :(

inş 12. haftada biter . kendimi çok kötü hissediyorum. mide ağrılarım, bulantılarım, baş ağrılarım, bel ağrılarım, halsizliğim, göğüs ağrılarım, baş dönmelerim....... daha ne kaldı ki :KK43:
Ahh kıyamam canım .çok iyi bilirim bu durumu.Sanki canımın yarısı çekilmiş gibi bedenimden çok halsiz oluyorum.Bu benim 3. Çocuğum olucak inşallah.iki oğlumdada senin gibiydim.Bundada iki üç gündür hafif hafif başladı bulantılarım.Birde çok üşüyorum.

Vallah kızlar al bendende okadar mide bulantısı yanma resmen ekşime gibi aslında 6 7 aydan sonra olur bu yanma ama neden oluyor anlamadım gaz zaten berbat 12 15 haftalarda bitiyor genelde ama istinai durumlar olabilir tabi birde bende sürekli yemek yeme isteği var doymuyorum ya şimdiden böyle olursa sonra netcem bilmiyorum Allah tan zayıfım ;)

bana 5. hafta içindesin dedi 6mm kese büyüklüğüm senin ki canım?
bende gittiğimde 5+4 tü 13,68mm bana hiç yolk kesesinde bahsetmedi herşey yolunda dedi zaten elimdeki ultrason kağıdındada görünmüyo şu kalp atışını duyaydık iyiyidi içim rahatlıcak valla...

Back