- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bende aşırı aci ve tatlı istegi var sizde durumlar nasıl caniniz en cok ne cekiyor ?
Surekli süt peynir yumurta yemek istiyorum. Annem geldi evimi temizledi.ahh annem anne olunca daha iyi anlıyorum onu. Gece 12de yine süt peynir yumurta bal ne varsa karistirdin yedim :)
Merhaba..
İki düşük ve bir ölü doğum sonrası şükürler olsun yeniden hamileyim.
Daha doktora gitmedim, cumaya randevu aldım. Kalp atışı duyan var mı aranızda?
Umarım hepimiz zamanında sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Ne güzel anlatmissin afiyet olsun :)
İnşallah en kısa zamanda duyarız hepimiz. Sonra ikili testler, detaylılar falanlar filanlar hiç bitmez :)Merhaba hosgeldiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Takip edebildigim kadariyla grupta henüz kalp atişi duyan yok ama sanirim 1 arkadaş kalp atislarini görmüştü. İnş sizde güzel haberler alir bizimle paylasirsiniz.
Merhaba hosgeldiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Takip edebildigim kadariyla grupta henüz kalp atişi duyan yok ama sanirim 1 arkadaş kalp atislarini görmüştü. İnş sizde güzel haberler alir bizimle paylasirsiniz.
Henuz bulantim baslamadi insallah olmaz yaaaaa.....Ilk bebekte cok kotuydumCanim keşke birseyler istese kokusunu duydugum herseyden tiksiniyorum. Uç gün yemek yemesem olur aclik bulantidan iyi maalesef. Kurabiyem sanirim midemde :)
Ben de sut ve yogurt et aseriyorum. Herseyin yaninda sus biberi yiyorum. Ardindan da canim tatli cekiyor cok fazla. Bari cok kilo almasamSurekli süt peynir yumurta yemek istiyorum. Annem geldi evimi temizledi.ahh annem anne olunca daha iyi anlıyorum onu. Gece 12de yine süt peynir yumurta bal ne varsa karistirdin yedim :)
Kizlar avrupa yakasinda Beylikdüzü nde hastane öneriniz var mi
Gecmis olsun canim allah bir daha yasatmasin sana saglikli hayirli evlatlar versin. Tabi hepimizeMerhaba..
İki düşük ve bir ölü doğum sonrası şükürler olsun yeniden hamileyim.
Daha doktora gitmedim, cumaya randevu aldım. Kalp atışı duyan var mı aranızda?
Umarım hepimiz zamanında sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Sağol canım. İnşallah çok güzel geçer hamileliklerimiz ve zamanında yavrularımıza kavuşuruz sağlıkla.Gecmis olsun canim allah bir daha yasatmasin sana saglikli hayirli evlatlar versin. Tabi hepimize
yaşasın yalnız değilmişimSurekli süt peynir yumurta yemek istiyorum. Annem geldi evimi temizledi.ahh annem anne olunca daha iyi anlıyorum onu. Gece 12de yine süt peynir yumurta bal ne varsa karistirdin yedim :)
yaşasın yalnız değilmişim
bende domates ve zeytin ve peynir bayılıyorum süt ve süt ürünlerini pek sevmezdim ama bayılıyorum şuan aynen bende 10 gibi gömüldüm yemeye
neyseki yararlı şeyler seviyorsun
cnm beylikdüzünde medilife da burcu hanım var, ama ben yarın avcılar hospital faruk çekmeceliye gidicem. memnun kalmazsam burcu hanıma gidicem
Ben de sut ve yogurt et aseriyorum. Herseyin yaninda sus biberi yiyorum. Ardindan da canim tatli cekiyor cok fazla. Bari cok kilo almasam