• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada bende aşırı aci ve tatlı istegi var sizde durumlar nasıl caniniz en cok ne cekiyor ?

Bu arada bende aşırı aci ve tatlı istegi var sizde durumlar nasıl caniniz en cok ne cekiyor ?

Canim keşke birseyler istese :( kokusunu duydugum herseyden tiksiniyorum. Uç gün yemek yemesem olur aclik bulantidan iyi maalesef. Kurabiyem sanirim midemde :)

Surekli süt peynir yumurta yemek istiyorum. Annem geldi evimi temizledi.ahh annem anne olunca daha iyi anlıyorum onu. Gece 12de yine süt peynir yumurta bal ne varsa karistirdin yedim :)

Merhaba..
İki düşük ve bir ölü doğum:( sonrası şükürler olsun yeniden hamileyim.
Daha doktora gitmedim, cumaya randevu aldım. Kalp atışı duyan var mı aranızda?

Umarım hepimiz zamanında sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Merhaba..
İki düşük ve bir ölü doğum:KK43: sonrası şükürler olsun yeniden hamileyim.

Merhaba hosgeldiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Takip edebildigim kadariyla grupta henüz kalp atişi duyan yok ama sanirim 1 arkadaş kalp atislarini görmüştü. İnş sizde güzel haberler alir bizimle paylasirsiniz.

• Beğen
Reactions: 2k1
Merhaba hosgeldiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Takip edebildigim kadariyla grupta henüz kalp atişi duyan yok ama sanirim 1 arkadaş kalp atislarini görmüştü. İnş sizde güzel haberler alir bizimle paylasirsiniz.
İnşallah en kısa zamanda duyarız hepimiz. Sonra ikili testler, detaylılar falanlar filanlar hiç bitmez :)

İstanbul anadolu yakasında olanlar hangi doktora gittiklerini yazarlarsa çok sevinirim bu arada :)
İyi pazarlar..

kalp atışlarını gören arkadaş bendim :KK49: bu arada yarın dr a gidicem inş bu sefer duyarım da birazcık rahatlarım. şu aralar mide yanmalarım ve bulantılarım çok arttı umarım tez zamanda geçer :KK17:

İnş duyarsin biz de heyecanla bekliyoruz bakalim. Bende de 7-24 bulanti var ve her an baslayabiliyor. Annemin sadece sabahları olurmuş ben sabah sakin kalkiyorum sonra yatana kadar elbet birseyler midemi bulandiriyor. Mesela az önce evdeki bütün limonlari toplattim eşime çok kokuyolar ya :(

Kizlar avrupa yakasinda Beylikdüzü nde hastane öneriniz var mi

Surekli süt peynir yumurta yemek istiyorum. Annem geldi evimi temizledi.ahh annem anne olunca daha iyi anlıyorum onu. Gece 12de yine süt peynir yumurta bal ne varsa karistirdin yedim :)
Ben de sut ve yogurt et aseriyorum. Herseyin yaninda sus biberi yiyorum. Ardindan da canim tatli cekiyor cok fazla. Bari cok kilo almasam

Merhaba..
İki düşük ve bir ölü doğum:KK43: sonrası şükürler olsun yeniden hamileyim.

Gecmis olsun canim allah bir daha yasatmasin sana saglikli hayirli evlatlar versin. Tabi hepimize

• Beğen
Reactions: 2k1
yaşasın yalnız değilmişim :kk77::kk77::kk77:
bende domates ve zeytin ve peynir bayılıyorum süt ve süt ürünlerini pek sevmezdim ama bayılıyorum şuan aynen bende 10 gibi gömüldüm yemeye :KK48:
neyseki yararlı şeyler seviyorsun :anneadayı:

yaşasın yalnız değilmişim :kk77::kk77::kk77:
bende domates ve zeytin ve peynir bayılıyorum süt ve süt ürünlerini pek sevmezdim ama bayılıyorum şuan aynen bende 10 gibi gömüldüm yemeye :KK48:
neyseki yararlı şeyler seviyorsun :anneadayı:

değilsin değilsin merak etme :) hatta eşim diyorki bak çok kilo alırsın. dedim dur nasılsa bir iki haftaya kusmaya başlarım bari şimdiden yiyeym :)

cnm beylikdüzünde medilife da burcu hanım var, ama ben yarın avcılar hospital faruk çekmeceliye gidicem. memnun kalmazsam burcu hanıma gidicem

ben aslında sefaköyde oturuyorum ama doğumdan önce annemlere yakın taşınıcaz inş. o yüzden o tarafı istiyorum. evet medilife 'ı duymuştum. İyi bari bende ona randevu alayım.

Back