• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
wallahi benim mide bulantılarım başladı bile, az önce isim vermicem bi restaurant ın içine girdim yemek yemek için nasıl çıktığımı bilmiyorum. kokular midemi bulandırdı. daha şimdiden gözüm korkmaya başladı. zor bi süreç olucak benim için belli oldu :KK17:

Bende kotuyum kizlar ya migdem cok hassaslasti migdem surekli bulaniyor.gecenlerde simit canim istemisti yedikten sonra tiksindim.aklima gelince bile migdem bulaniyor:KK12:

eşime sorsan tek hamile kalan sen değilsin milletin sesi soluğu çıkmadan doğuruyor dio :) anca konuşsun çok da umrumda :)))) bulanıo işte midem bulanıoooooooooo

hanımlar selamlar bulantılar başlamış Allah yardımcınız olsun: ) 13-14e kadar sürecek zorlu maraton başlıyor tecrübeli olanlar bilir : ))
ben de bugün 5+0 oldum işyerimde bir bayan daha var o da hamileymiş, aramızda 6 gün var sadece : ) yurtdışında olduğum için birinin olması çok iyi oldu..

oy benim minnakım susam tanesi kadarmış annesi onu sevsin : )) şu duygu durum değişiklikleri de başladı bile bir an çok mutluyum bir an bi şey aklıma geliyor canım sıkılıyor falan.. ama normaldir deyip ya Allah deyip geçiyorum..

bi hamilelik cetveli düşünüyorum, yani önümdeki 9 ay yapacaklarımı hedeflerimi yazacağım.

bazılarını paylaşayım sizinle:
1. karatay beslenmesine devam edeceğim ve şeker, ekmek, aburcubur gibi gereksiz hatta zararlı şeylerden uzak duracağım ve bebeğimin damak tadı oluşurken bunları tatmasına engel olacağım..
2. maksimum 12 kg alacağım..
3. doktora danıştıktan sonra izin verdiği haftadan sonra haftada en az 2 kere yarım saat yüzeceğim.
4. yine doktora danışıp yüzmeye gitmediğim günler yarım saat yürüyüş yapacağım. özellikle güneşte, d vitamini için..Allahım kısmet etsin hayırlısı ise sezeryan sonrası normal doğum yapmayı çok istiyorum.. bu yüzden hareketli olmam çok önemli..
5. günlük tesbihler belirleyip her gün onları çekeceğim.
6. Kuranı kerimin ortasındayım, onu bitirip üstüne bir de hatim yapacağım yani 1,5 hatim yapacağım.
7. Okumayı hedeflediğim kitaplar var, doğumdan sonra 2 çocukla çok zorlanabilirim, onları bitireceğim.

işte böyle : )

Ben de Eylul annesi olacagim inşallah. Ben de kalp atışını duyamadım ve elim yuregimde. Annelik mutlulugunu bile tam tadamiyorum korkulardan :nazar: benim de 2 haftadır kahverengi akıntım var, bir gun olmuyo diger gun az oluyo ama sonucta var. Doktorum istirahate bile gerek yok dedi, progesteron kullaniyorum.
Bu arada benim dogum gunum 12 eylul belki ben de yavrumu o tarihte kucagima alirim

Canlar bugun kahverengi akintim kirmiziya dondu.progestan kullaniyorum hep dinleniyorum ama neden boyle oldu anlamiyorum:110:migdem benimde bulaniyo ama cok degil.az yiyiyorum.cnm yemek istemiyo:KK42:

Canlar bugun kahverengi akintim kirmiziya dondu.progestan kullaniyorum hep dinleniyorum ama neden boyle oldu anlamiyorum:110:migdem benimde bulaniyo ama cok degil.az yiyiyorum.cnm yemek istemiyo:KK42:
Canım ihmal etme, hemen doktora git, Allah korusun kırmızı kanama iyi değil, bir doktor görsün

Arkadaşlar benim adete 3 gün kala beta hcg 132, 1 gün kala 312 çıktı, bana biraz yüksek geldi. İkiz mi acaba diye heveslendim. Çünkü daha ömceki gebeliklerimde çok daha düşüktü.
Sizin kaç çıktı yazarsanız sevinirim.

[QUOTE="2k1, post: 38802308, member: 2555 arkadaşlar benim adete 3 gün kala beta hcg 132, 1 gün kala 312 çıktı, bana biraz yüksek geldi. İkiz mi acaba diye heveslendim. Çünkü daha ömceki gebeliklerimde çok daha düşüktü.
Sizin kaç çıktı yazarsanız sevinirim.[/QUOTE]
4+1 DE 732, 4+2 de 1917 ydim. 2 katindan biraz fazla

Arkadaşlar benim adete 3 gün kala beta hcg 132, 1 gün kala 312 çıktı, bana biraz yüksek geldi. İkiz mi acaba diye heveslendim. Çünkü daha ömceki gebeliklerimde çok daha düşüktü.
Sizin kaç çıktı yazarsanız sevinirim.
Ustte yanitladim formati bozulmus

Ustte yanitladim formati bozulmus
Senin de baya yüksekmiş canım ama 4+1 beklenen adetinden sonraki gün mü, biliyorsan adetine göre yazarsan ona göre kıyaslayayım :)
Yalnız bir günde ne kadar çok yükselmiş sennin, normalde 48 saatte bir en az 2 katına çıkması beklenir, senin bir günde 2,5-3 katına çıkmış

Senin de baya yüksekmiş canım ama 4+1 beklenen adetinden sonraki gün mü, biliyorsan adetine göre yazarsan ona göre kıyaslayayım :)
Yalnız bir günde ne kadar çok yükselmiş sennin, normalde 48 saatte bir en az 2 katına çıkması beklenir, senin bir günde 2,5-3 katına çıkmış

E="2k1, post: 38802407, member: 255580"]Senin de baya yüksekmiş canım ama 4+1 beklenen adetinden sonraki gün mü, biliyorsan adetine göre yazarsan ona göre kıyaslayayım :)
Yalnız bir günde ne kadar çok yükselmiş sennin, normalde 48 saatte bir en az 2 katına çıkması beklenir, senin bir günde 2,5-3 katına çıkmış[/QUOTE]
Canim yanlış yazmışım. 2. Si 4+ 3 OLACAKTI. yani arada 2 gun var. Sat 08.12.2014

kızlar benim de fena halde kaşıntım var..bacaklarım kıpkırmızı oldu kaşınmaktan..normal midir şimdiden ?

oy benim minnakım susam tanesi kadarmış annesi onu sevsin : )) şu duygu durum değişiklikleri de başladı bile bir an çok mutluyum bir an bi şey aklıma geliyor canım sıkılıyor falan.. ama normaldir deyip ya Allah deyip geçiyorum..

bi hamilelik cetveli düşünüyorum, yani önümdeki 9 ay yapacaklarımı hedeflerimi yazacağım.

bazılarını paylaşayım sizinle:
1. karatay beslenmesine devam edeceğim ve şeker, ekmek, aburcubur gibi gereksiz hatta zararlı şeylerden uzak duracağım ve bebeğimin damak tadı oluşurken bunları tatmasına engel olacağım..
2. maksimum 12 kg alacağım..
3. doktora danıştıktan sonra izin verdiği haftadan sonra haftada en az 2 kere yarım saat yüzeceğim.
4. yine doktora danışıp yüzmeye gitmediğim günler yarım saat yürüyüş yapacağım. özellikle güneşte, d vitamini için..Allahım kısmet etsin hayırlısı ise sezeryan sonrası normal doğum yapmayı çok istiyorum.. bu yüzden hareketli olmam çok önemli..
5. günlük tesbihler belirleyip her gün onları çekeceğim.
6. Kuranı kerimin ortasındayım, onu bitirip üstüne bir de hatim yapacağım yani 1,5 hatim yapacağım.
7. Okumayı hedeflediğim kitaplar var, doğumdan sonra 2 çocukla çok zorlanabilirim, onları bitireceğim.

işte böyle : )
Ne güzel yazmışsın cnm inşallah dilediğin gibi geçer gebeliğin, doğum da inşallah normal olur, ben kızımı normal doğurdum çok sancı çektim evet ama içimde hiç korku yok, Allah çok yardım ediyor, sonrası da o kadar rahat ki inşallah dileyen herkes normal doğurur.namaz kılan var mı kızlar ya inşallah ben de bırakmam sonuna kadar, buarada ne hissediyorsunuz ben sanki yine kızım olucak gibi hissediyorum ama tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlat olması, çok şükür kızımda bunu yaşadık bizi çok mutlu etti, herşeyi ilk onla gördük, kardeşi de ona en güzel hediye olsun

kızlar benim de fena halde kaşıntım var..bacaklarım kıpkırmızı oldu kaşınmaktan..normal midir şimdiden ?
Yediğin bişey yapmış olabilir cnm çok tuzlu acı ya da ekşi yemiş olabilir misin

Yediğin bişey yapmış olabilir cnm çok tuzlu acı ya da ekşi yemiş olabilir mis
yani genelde ekşili baharatlı şeyler yiyorum ama abartmadan.yarın bi göstericem doktora bakalım ne diyecekler..ne kadar ilginç dimi her an başka bi değişiklik oluyor vücudumuzda ;)

Back