Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ayaklarım çok üşüyor oğluşum mu olcak acaba????Bende bel cok agrirsa erkek cocuk oluyomus diye duydum:) benimde hem belim hemde ayaklarim usuyoo... bakalim sonuclar nasil cikacak:)
Canim benimm kendinizi yormayin bi sureci saglikla atlatalim. Benimde ilk gebeligimde tecrubesizdim kendimi hic kollamadimm cinsel iliski yasadim yuruyusler yaptim ev isleri yaptimm hatta yapragim vardi dedim ziyan olmasin hepsini sariyim tam4 saat surdu. Ama varya belim koptuuu.. sonuc 3aylikkenn rahim acilmasindan dolayi dusuk oldu. Sizi korkutmak icin yazmadi.. bizler eligimizden geldigince dikkat edelimm .. gerisi Allaha kalmis.. Rabbim hepimizin evladini bagislasin. Sag saglim saglikla kucagimiza alalim insaAllah..Herkese merhaba 5+3üm Şeffaf ve sarı gibi akıntım oluyo sizdede var mi?birde ayakta çok kaldığımda kasık ağrım oluyo
O dengeyi kuramıyorum işte ben.bi tarafta yorulmayın dinlenin yazıyo bi tarafta hasta değilsiniz Hamilesiniz yazıyo .bazı kadınlar ben hamileyken cam kapı sildim hiçbirşey olmadı diyo ben sadece günlük işlerimi yapıyorum .kararsız kalıyorum ama genelde dinleniyorum çünkü bu hoşuma gidiyooooo :):):)Canim benimm kendinizi yormayin bi sureci saglikla atlatalim. Benimde ilk gebeligimde tecrubesizdim kendimi hic kollamadimm cinsel iliski yasadim yuruyusler yaptim ev isleri yaptimm hatta yapragim vardi dedim ziyan olmasin hepsini sariyim tam4 saat surdu. Ama varya belim koptuuu.. sonuc 3aylikkenn rahim acilmasindan dolayi dusuk oldu. Sizi korkutmak icin yazmadi.. bizler eligimizden geldigince dikkat edelimm .. gerisi Allaha kalmis.. Rabbim hepimizin evladini bagislasin. Sag saglim saglikla kucagimiza alalim insaAllah..
O dengeyi kuramıyorum işte ben.bi tarafta yorulmayın dinlenin yazıyo bi tarafta hasta değilsiniz Hamilesiniz yazıyo .bazı kadınlar ben hamileyken cam kapı sildim hiçbirşey olmadı diyo ben sadece günlük işlerimi yapıyorum .kararsız kalıyorum ama genelde dinleniyorum çünkü bu hoşuma gidiyooooo :):):)
Herkesin bünyesi farklı ve sizi en iyi kendiniz tanırsınız. Benim çok narin bir yapım var. biraz da kaygılı bir insanım. o nedenle Allah korusun olumsuz bir durum olursa keşke şöyle yapmasaydım keşke böyle yapmasaydım diye kendimi suçlayacağımı bildiğim için kendimi hiç yormuyorum. zorlanacağımı düşündüğüm hiç birşeyi yapmamaya çalışıyorum. ve sürekli kendi kendime telkinde bulunuyorum ve dua ediyorum. Sağlıklı bir bebekse, Allah ömür verdiyse onu kucağımıza almak kısmet olur. Allah çekemeyeceğimiz yükü vermesin ve bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.[/QUOTE Doğru söylüyorsunuz benim bünyem çok Zayıf .bol bol dinleniyorum Kalkıp bişey yapıcak halimde yok.rabbim inşallah sağlıyla hayırlısıyla nasip eder bebişlerimizi.brnimde bitane düşüğüm var.okadar düşünmüştüm ki nerde hata yaptım diye.tekrar kendimi sorgulamak istemiyorum
arkadaşım kullanıyor ama gebe değil bence kesinlikle kullanma şahsi fikrim ben olsam kullanmazdım normal ferrum ferrosanal doa.. var onlardan kullan bilmediğin bi ilaç alma bence hiç güvenilir bulmuyorum ben....Kızlar kimse bilmiyor mu anwayin demir hapının zararı olup olmayacağını
doğru söylüyorsun ya risk etmek saçmalık olur. Kullanmıcamarkadaşım kullanıyor ama gebe değil bence kesinlikle kullanma şahsi fikrim ben olsam kullanmazdım normal ferrum ferrosanal doa.. var onlardan kullan bilmediğin bi ilaç alma bence hiç güvenilir bulmuyorum ben....
Canim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insaAllah. Ben daha onceden yaptiriyodum ama hamile kaldiktan sonra yaptirmiyorum jilet kullaniyorum cok zor oluyo ama bebisin sagligi icin,agdayi yapmayi uygun gormuyorum. Cunku internet sitelerindende arastirdigim kadariyla bikac yerde gebelikte agda aci hissettigin icin rahim kasilmasina sebeb oluyormus ve erken dogumu tetikliyomus. Ama cok aci hissetmessen yapilabilecegide okumustum. Nekadar guvenilir bilinmez.. Ben yapmiyorum kardesim..Iyi hafta sonlari kizlar:) 3.tup denememle Allahin izniyle hamileyim carsmba ilk kontrol var kese icin umarim sagliklidir kuzum..kizlar bisey sorcam aranizda agda yaptiran varmi sakincasi olurmu acaba
Canim hayirli olsun merak etmw duyarsin cogumuz duyamadik daha.cok kucukler miniklerimiz:)biraz buyusunler bakalim.kac cm canim kese.?Merhabaa bugun dr kontrolum vardi, keseyi cok sukur gorduk ama kalp atislarini duyamadik dr daha kucuk dedi.. Haftaya tekrar cagirdi. Cok umutluydum biraz moralim bozuldu ama 7 haftadan sonra duyanlar oldugunu dusunerek kendimi rahatlatmaya calisiyorum
Canim hayirli olsun merak etmw duyarsin cogumuz duyamadik daha.cok kucukler miniklerimiz:)biraz buyusunler bakalim.kac cm canim kese.?
canım merhaba, kese içinde bebeği gördü mü ben de sadece kese gördü biraz tedirginimmerhabalar bende eylül annesiyim bugün itibariyle 6+0 hamileyim çarşamaba günü kalp atışı dinlemeye gittik malesef duyamadık 2 hafta sonraya kaldı 2 kere beta hcg testi yaptırdım ama kan tahlili ayrıntılı istemedi 3 doktorada gittim hiçbiri demedi sizce ilk aylarda yapilması gerekmiyormu
Buda benim mercimegin kesesi kizlar