Aynen istanbul cok berbat merobus metro seferlerı hep ıptal eşim bile arabasıyla gitmiyo kac gundur işe metro seferi yeni acıldı sabah kapalıydı sımdı gıttı oda Allah eşinin yardımcısı olsungünaydın
kızlar İstanbul çokmu berbat eşim yurt dışına çıkmıştı bütün uçuşlar iptalmiş gelemiyor adam kaldı gurbet ellerde resmen ya
Tsk ederim hayırlısı bakalım kız erkek fark etmez fakat eşimde bende kızı çok istiyoruz yorum için Sağol canimBana kiz gibi geldi canim ner cikmamis ama nubu paralel gibi duruyo hayirlisi olsun bakalm doktorunu bekle yine :)
Amun canim insallah.andirina kar yagiyomus akaecaya kadar inmis diyolar burnumuzun dibi:)burada bise yok yagmasinda zaten :))))karli memlekette yasamak cok zordur tahmin edebiliyorum.Allah kolaylim versin hepinize canim.Tsk ederim canım sendende hayırlı güzel haberler bekliyorum inşallah Andırında gittim
sağol cnm benim sıhhatler olsun...
evet ama en az 2 3 saatte açılıyor organik boyalarla bende bi dr sorayımda ne derse o oğlumda boyatmadım ama gerekte yoktu beyazlar olmasa yinede çok umrum olmazdı dediğin gibi Allahtan çok belli olmuyor komofle ediyor röfle...
bebişleri gören annişler hadi gözünüz aydın darısı gitmeyenlerin başına bu evreden sonra her kontrolü iple çekicez .
Evet canim fena kar yağıyor çok zor kar kış kadirli de kış başka güzel ama.Amun canim insallah.andirina kar yagiyomus akaecaya kadar inmis diyolar burnumuzun dibi:)burada bise yok yagmasinda zaten :))))karli memlekette yasamak cok zordur tahmin edebiliyorum.Allah kolaylim versin hepinize canim.
Masllsh canım tebrik ederim.inş kucagınada sagsaglım alırsın.herkes bir iki haftaya ögrenicek inş ben de haftaya gittgimde sorucam bakalım bi tahminde buluncak mı yada net görebilicekmiKizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasaninbu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469
Amin canim insallah sende saglikla sihhatle ogrenirsin cok guzel bi duygu allahim herkese nasip etsinMasllsh canım tebrik ederim.inş kucagınada sagsaglım alırsın.herkes bir iki haftaya ögrenicek inş ben de haftaya gittgimde sorucam bakalım bi tahminde buluncak mı yada net görebilicekmi
sadece Demirle d vitamini başlattı başka da bir şey vermedi. sen ne tip bir vitamin kullaniyordun
Gizun aydin canim masallah pasayaKizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasaninbu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469
bende sürekli uyukluyorum. çalışırken kendimi bilgisayar başında uyumuş buluyorum. eve varır varmaz uyuyorum. hep uykuyu düşünüyorum. gün içinde şekerlemeler yapmak gerekiyormuş. malesef iş ortamında bu da pek mümkün olmuyor.
günaydın
kızlar İstanbul çokmu berbat eşim yurt dışına çıkmıştı bütün uçuşlar iptalmiş gelemiyor adam kaldı gurbet ellerde resmen ya
Canim Teşekkürler darisi sana insallahhhGizun aydin canim masallah pasaya:))bu yil erkek yili galiba genelde erkek masallah
Oyle valla canim kadirlide kis baska gunes yuzunu gosterirse bahar havasi gibi oluyor millet balkonlara cikiyor:))Evet canim fena kar yağıyor çok zor kar kış kadirli de kış başka güzel ama.
Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasaninbu da resmimiz teyzeleriiii
benim de nerdeyse 2 hafta var martın 2 sinde inşallah..bende 2 hafta sonra gidicem ikili tarama için
martın ilk haftası gel dedi doktor 2-10 arası bende perşembe izinliyi oluyorum o zaman gidicem.sonuclar kac gunde cıkıyor acaba ?ozaman 12 haftalık olacakbenim de nerdeyse 2 hafta var martın 2 sinde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?