2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
OTE="gayyee21, post: 39501827, member: 103781"]Canım aynıdurumdayım felaket derecede gribım öksürük de başladı kasigim ağrıyor artık öksürürken. dün doktor kontrolüm vardı allahtan sordum ıhlamur icebilirsin vicks burnuna göğsüne sürebilirsin dedi.[/QUOTE]
ben grip değilim ama üşüttüm sanırım göğsüm ün üst kısmı ve omuzlarım çok kötü saçlarımı bile toplayamıyorum viks surdum masaj yaptı eşim el degmiyor

martın ilk haftası gel dedi doktor 2-10 arası bende perşembe izinliyi oluyorum o zaman gidicem.sonuclar kac gunde cıkıyor acaba ?ozaman 12 haftalık olacak

hiç bilmiyorum canım hele burada uygulama nasıl onu hiç bilmiyorum.. 22sinde bi doktora gidicem, bakalım o ne diyecek, ben hala doktor ayarlamasıyla uğraştığım için malesef sürece konsantre olamadım

pronatal gebelik vitamini kullanıyordum, genelde herkese verilen belli bir haftadan sonra... d vitamini nasıl alıyorsun? kullandığın vitaminin adını paylaşabilir misin?

devit 3 adı canım. suya 9 damla damlatip içiyorum. bunu salı günü gittiğimde doktorum yazdı. dün de rapor almak için sağlık ocağına gitmiştim 12. haftadan sonra orda kaydımızi yapan hemşire ücretsiz olarak başka bi marka yine suya damlatmali d vitamini başlanacağını söyledi ve verdi o da bir kutu. başladım ben de

Arkadaşlar teksoplazma ile rubella testleri devlet hastanesinde yapılıyor di mi bana dr hava şartlarından dolayı bu testlerin şuanda sonucunun alınamayacağı için işaretlemediğini söyledi de merak ettim

Kizlar bisey sorucam cikolatayi doktora girmeden oncemi yiyosunuz kontrol sirasindami bendw yemeyi dusunuyorumda :KK39: 2.5 ta randevum.

ben girmeden yedim. yani söyle diyebilirim çikolata yedikten max. 10 dk sonra ultrasonda kıpır kıpirdi yavrum

Canimm hayirli olsun oglusunn hadi bakalim daha kac erkek bebis gelicekk :) benmki cok hareketli degildi ediyodu ama kipir kipir degldi sakin olur insallah :).
Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasanin:KK71:bu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469

devit 3 adı canım. suya 9 damla damlatip içiyorum. bunu salı günü gittiğimde doktorum yazdı. dün de rapor almak için sağlık ocağına gitmiştim 12. haftadan sonra orda kaydımızi yapan hemşire ücretsiz olarak başka bi marka yine suya damlatmali d vitamini başlanacağını söyledi ve verdi o da bir kutu. başladım ben de

çok iyi yani bir sakıncası yokmuş, d vitaminine çok önem veriyorum, bende eksiklik vardı önce doping bir tedavi yaptırmıştım sonra da her ay 1 devit 3 ampül iğne oluyordum. hamilelik planından ve hamilelikten sonra da kullanamadım gebelere uygun değildir dediği için, yani ampül olarak.. trdeki doktor da ilk 3 ay önermiyoruz dedi. trden alıp gelmiştim oğlum için, kendim de kullanayım çok sağol...

Kizlarr bebisimin yuzune bakinn minnak :) ensesi 1,3norml dmi

Eklentiler

• DSCF5133.JPG
    DSCF5133.JPG
    58,6 KB · Görüntüleme: 140
Canim benim beyazlarda cok kotu gozukuyor boyatmak istemiyorum ama boylede kotu hissediyorum kendimi yasim 29 ama beyaz cok malesef:KK43: dogal boya nasil oluyor markette bulabilirmiyiz canim?
canım ya sanırım sadece kuaförler uyguluyor ve normalden birazdaha ücretli atıyorum 30 ken boya 60 tl falan oluyor...

Aynen istanbul cok berbat merobus metro seferlerı hep ıptal eşim bile arabasıyla gitmiyo kac gundur işe metro seferi yeni acıldı sabah kapalıydı sımdı gıttı oda Allah eşinin yardımcısı olsun
sağolsın ya nolcak böyle bilmiyorum :(
Benimkini yarım saat beklettiler saçta. İlk defa organik yaptırdım. Çok farklı hakkaten. Tavsiye ederim.
ben yaptırdım biliyorum canım çok daha orijinal duruyor ama röflede açılması daha uzun sürüyor. ve daha pahalı :)

Kizlar bisey sorucam cikolatayi doktora girmeden oncemi yiyosunuz kontrol sirasindami bendw yemeyi dusunuyorumda :KK39: 2.5 ta randevum.
evet gitmeden önce yesen ama yinede 1 saat önce yemen lazım ki yada 2 saat anca ona ulaşsın mantıken düşündüm sadece kana 2 saatte karışıyor ya yediklerimiz.

Ne güzel ya çoğumuz bulantıları atlatıp başka şeyler konuşmaya başladık.İnşallah hep güzel şeyler konuşuruz.cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun darısı başımıza.

evet gitmeden önce yesen ama yinede 1 saat önce yemen lazım ki yada 2 saat anca ona ulaşsın mantıken düşündüm sadece kana 2 saatte karışıyor ya yediklerimiz.
Tamam canim ben gidiyorum simdi dua edin cikinca yazarim.

Kızlar benim de bu aksam randevum var, doktora gidicem. Bi heyecan sardı beni. Minnagim inşallah saglıklıdır :KK68::nazar::KK46:

neden çikolata yiyorsunuz. merak ettim

Ne güzel ya çoğumuz bulantıları atlatıp başka şeyler konuşmaya başladık.İnşallah hep güzel şeyler konuşuruz.cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun darısı başımıza.

bir de ben atlatabilsem şu bulantıları. sürekli etrafı kokluyorum. herşey midemi bulandırıyor o_Oo_O

Back