- 3 Mart 2013
- 520
- 691
- 83
Cokkk teşekkür ediyorum canim inşallah hepimiz sag salim kavusuruz minnoslara:))gözünüz aydın canım çok sevindim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokkk teşekkür ediyorum canim inşallah hepimiz sag salim kavusuruz minnoslara:))gözünüz aydın canım çok sevindim:)
kadirlilimisin canımbende adanaliyim39512731 .!.:Oyle valla canim kadirlide kis baska gunes yuzunu gosterirse bahar havasi gibi oluyor millet balkonlara cikiyor:))
martın ilk haftası gel dedi doktor 2-10 arası bende perşembe izinliyi oluyorum o zaman gidicem.sonuclar kac gunde cıkıyor acaba ?ozaman 12 haftalık olacak
pronatal gebelik vitamini kullanıyordum, genelde herkese verilen belli bir haftadan sonra... d vitamini nasıl alıyorsun? kullandığın vitaminin adını paylaşabilir misin?
Tsk ederim hayırlısı bakalım kız erkek fark etmez fakat eşimde bende kızı çok istiyoruz yorum için Sağol canim
Tsk ederim hayırlısı bakalım kız erkek fark etmez fakat eşimde bende kızı çok istiyoruz yorum için Sağol canim
Kizlar bisey sorucam cikolatayi doktora girmeden oncemi yiyosunuz kontrol sirasindami bendw yemeyi dusunuyorumda2.5 ta randevum.
Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasaninbu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469
devit 3 adı canım. suya 9 damla damlatip içiyorum. bunu salı günü gittiğimde doktorum yazdı. dün de rapor almak için sağlık ocağına gitmiştim 12. haftadan sonra orda kaydımızi yapan hemşire ücretsiz olarak başka bi marka yine suya damlatmali d vitamini başlanacağını söyledi ve verdi o da bir kutu. başladım ben de
canım ya sanırım sadece kuaförler uyguluyor ve normalden birazdaha ücretli atıyorum 30 ken boya 60 tl falan oluyor...Canim benim beyazlarda cok kotu gozukuyor boyatmak istemiyorum ama boylede kotu hissediyorum kendimi yasim 29 ama beyaz cok malesefdogal boya nasil oluyor markette bulabilirmiyiz canim?
sağolsın ya nolcak böyle bilmiyorumAynen istanbul cok berbat merobus metro seferlerı hep ıptal eşim bile arabasıyla gitmiyo kac gundur işe metro seferi yeni acıldı sabah kapalıydı sımdı gıttı oda Allah eşinin yardımcısı olsun
ben yaptırdım biliyorum canım çok daha orijinal duruyor ama röflede açılması daha uzun sürüyor. ve daha pahalı :)Benimkini yarım saat beklettiler saçta. İlk defa organik yaptırdım. Çok farklı hakkaten. Tavsiye ederim.
evet gitmeden önce yesen ama yinede 1 saat önce yemen lazım ki yada 2 saat anca ona ulaşsın mantıken düşündüm sadece kana 2 saatte karışıyor ya yediklerimiz.Kizlar bisey sorucam cikolatayi doktora girmeden oncemi yiyosunuz kontrol sirasindami bendw yemeyi dusunuyorumda2.5 ta randevum.
Evet canim kadirliliyim kadirlide yasiyorum.kadirlilimisin canımbende adanaliyim
Tamam canim ben gidiyorum simdi dua edin cikinca yazarim.evet gitmeden önce yesen ama yinede 1 saat önce yemen lazım ki yada 2 saat anca ona ulaşsın mantıken düşündüm sadece kana 2 saatte karışıyor ya yediklerimiz.
hadi bakalım salemetle inş.Tamam canim ben gidiyorum simdi dua edin cikinca yazarim.
hadi bakalim insallah guzel haberler aliriz...Tamam canim ben gidiyorum simdi dua edin cikinca yazarim.
evet gitmeden önce yesen ama yinede 1 saat önce yemen lazım ki yada 2 saat anca ona ulaşsın mantıken düşündüm sadece kana 2 saatte karışıyor ya yediklerimiz.
Ne güzel ya çoğumuz bulantıları atlatıp başka şeyler konuşmaya başladık.İnşallah hep güzel şeyler konuşuruz.cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun darısı başımıza.