2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm hamileyken grip olmak çok berbat en az 1 hafta çekiyorsun bol bol portakal limon tüket öksürük içinde demişlerdi ama ben de yazayım bal ve karabiber iyi geliyor umarım biran önce iyileşirsin :KK43:

ılac kullanamamak cidden çok zor oluyormus :( portakali özellikle çok sık tüketiyorum. öksürük bebeğime zarar vermesin de ben çekmeye razıyım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 93
herkese günaydın, cinsiyet öğrenenlere kontrole gidip güzel haberler alanlara hayırlı olsun...

aynı sorun bende de var beyazlar ortaya çıktı bitkisel de olsa boyamaktan korkuyorum :KK43: kına yapmayı düşünüyorum bazen o bile ürkütüyor beni. saçlarım kızıl dipler beyaz,beyazlar sırıtıyor ya iyice canımı sıkıyorlar. olsun işe başlayınca bandana falan takmayı düşünüyorum bi nebze de olsa rahatlatır beni.
Selam. Ben yeni boyattım saçlarımı. Bitkisel boya kullandırttım. Dibe pek değmesin dedim ama valla değdi. Çok yanma falan olmadı. Kuaförüm 3 aydan sonra yapıyoruz dedi. Ben 11. haftamdaydım ama açıkcası doktorum en başından organik ya da bitkisel boya yaptırabilirsin, çok dert etme dedi. Başka doktorlar farklı görüşe sahip olabilirler ama bebeğe pek dokunduğunu zannetmiyorum. Yine de sen bilirsin.

Evet canim insallah cok naz yapip annecigini bekletmez gittiginizde acar :) kapatiyosa kizdr diye bi sey yok cok akrabam var kac aya kapatti ama erkek , ayaklari tam ustune geldiginden ikisinide rahy kapatir :) bizim edepsiz acmis bekliyodu doktr minik adam fln diyince cok hosuma gitti :KK45:
Sed11482 .!.:
Aaaa g
aaaaa şimdi gördüm canım yazmışsın :))) hem utangaç hem nazlı kibarcık

Bende öyle hissediyorum canım yorumun için teşekkür ederim hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah

Of benimde yaş 31 ama çok beyazım var saçta röfleli rengarenk oldum kestirmeyi takmıyorumda boya işini napıcaz kızlar ya o değilde doğumda çok kötü görücez ona üzülüyorum.
Biraz evvel yazdım ama sana da yazayım savhacım. Ben dayanamayıp artık kestirip boyattım. Çok güzel oldu! :) Bitkisel boya kullandırttım. 3.aydan sonra boyama yapıyoruz dedi kuaför ama benim 3. ayın bitmesine var daha. Doktorum en baştan izin verdi ama. Kendi söyledi ben sormadan. Organik ya da bitkisel olursa sorun yokmuş.

Uzun süre röfleyi unutcaz o kadar saat nasıl durucaz bebişlerle kuaförde.
Ben kendimi çok çirkin hissediyorum ya 6 7 tanede sivelce var tam ergen.
Amaaaaaaaaaa yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun herşeye değer :KK66:
Röfle aslında daha iyi olabilir. Okuduğum kitapta da öyle yazıyor. Hem dibe değmiyor hem de istersen bitkisel yapıp iyice garantilersin durumu. Sık sık boyatmana da gerek kalmaz.

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz 11+1 burda

Eklentiler

• IMG_20150217_205131.jpg
    IMG_20150217_205131.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 126
Evet canim insallah cok naz yapip annecigini bekletmez gittiginizde acar :) kapatiyosa kizdr diye bi sey yok cok akrabam var kac aya kapatti ama erkek , ayaklari tam ustune geldiginden ikisinide rahy kapatir :) bizim edepsiz acmis bekliyodu doktr minik adam fln diyince cok hosuma gitti :KK45:
Şimdilik bende edepsiz olsun istiyorum Anneciğine göstersin miniğim kukusunu :)))) yerim brn o minik Adamı Allah bağışlasın canım hepimize

Hanimlar biz kontrolden geldik doktor gec dollenme olabilir demisti ama boyuna gore haftasi tam son adetle ayni cikti :) resmimiz burda:anneadayı::nazar::nazar:

Eklentiler

• 20150219_095902.jpg
    20150219_095902.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 119
Biraz evvel yazdım ama sana da yazayım savhacım. Ben dayanamayıp artık kestirip boyattım. Çok güzel oldu! :) Bitkisel boya kullandırttım. 3.aydan sonra boyama yapıyoruz dedi kuaför ama benim 3. ayın bitmesine var daha. Doktorum en baştan izin verdi ama. Kendi söyledi ben sormadan. Organik ya da bitkisel olursa sorun yokmuş.
sağol cnm benim sıhhatler olsun...

Röfle aslında daha iyi olabilir. Okuduğum kitapta da öyle yazıyor. Hem dibe değmiyor hem de istersen bitkisel yapıp iyice garantilersin durumu. Sık sık boyatmana da gerek kalmaz.
evet ama en az 2 3 saatte açılıyor organik boyalarla bende bi dr sorayımda ne derse o oğlumda boyatmadım ama gerekte yoktu beyazlar olmasa yinede çok umrum olmazdı dediğin gibi Allahtan çok belli olmuyor komofle ediyor röfle...

bebişleri gören annişler hadi gözünüz aydın darısı gitmeyenlerin başına bu evreden sonra her kontrolü iple çekicez .

evet ama en az 2 3 saatte açılıyor organik boyalarla bende bi dr sorayımda ne derse o oğlumda boyatmadım ama gerekte yoktu beyazlar olmasa yinede çok umrum olmazdı dediğin gibi Allahtan çok belli olmuyor komofle ediyor röfle...

bebişleri gören annişler hadi gözünüz aydın darısı gitmeyenlerin başına bu evreden sonra her kontrolü iple çekicez .

Canim benim beyazlarda cok kotu gozukuyor boyatmak istemiyorum ama boylede kotu hissediyorum kendimi yasim 29 ama beyaz cok malesef:( dogal boya nasil oluyor markette bulabilirmiyiz canim?

Back