2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın
kızlar İstanbul çokmu berbat eşim yurt dışına çıkmıştı bütün uçuşlar iptalmiş gelemiyor adam kaldı gurbet ellerde resmen ya :KK43:
Aynen istanbul cok berbat merobus metro seferlerı hep ıptal eşim bile arabasıyla gitmiyo kac gundur işe metro seferi yeni acıldı sabah kapalıydı sımdı gıttı oda Allah eşinin yardımcısı olsun

Tsk ederim canım sendende hayırlı güzel haberler bekliyorum inşallah Andırında gittim
Amun canim insallah.andirina kar yagiyomus akaecaya kadar inmis diyolar burnumuzun dibi:)burada bise yok yagmasinda zaten :))))karli memlekette yasamak cok zordur tahmin edebiliyorum.Allah kolaylim versin hepinize canim.

sağol cnm benim sıhhatler olsun...

evet ama en az 2 3 saatte açılıyor organik boyalarla bende bi dr sorayımda ne derse o oğlumda boyatmadım ama gerekte yoktu beyazlar olmasa yinede çok umrum olmazdı dediğin gibi Allahtan çok belli olmuyor komofle ediyor röfle...

bebişleri gören annişler hadi gözünüz aydın darısı gitmeyenlerin başına bu evreden sonra her kontrolü iple çekicez .

Benimkini yarım saat beklettiler saçta. İlk defa organik yaptırdım. Çok farklı hakkaten. Tavsiye ederim.

Amun canim insallah.andirina kar yagiyomus akaecaya kadar inmis diyolar burnumuzun dibi:)burada bise yok yagmasinda zaten :))))karli memlekette yasamak cok zordur tahmin edebiliyorum.Allah kolaylim versin hepinize canim.
Evet canim fena kar yağıyor çok zor kar kış kadirli de kış başka güzel ama.

Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasanin:KK71:bu da resmimiz teyzeleriiii
20150219_113633.jpg

Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasanin:KK71:bu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469
Masllsh canım tebrik ederim.inş kucagınada sagsaglım alırsın.herkes bir iki haftaya ögrenicek inş ben de haftaya gittgimde sorucam bakalım bi tahminde buluncak mı yada net görebilicekmi:KK68:

Masllsh canım tebrik ederim.inş kucagınada sagsaglım alırsın.herkes bir iki haftaya ögrenicek inş ben de haftaya gittgimde sorucam bakalım bi tahminde buluncak mı yada net görebilicekmi:KK68:
Amin canim insallah sende saglikla sihhatle ogrenirsin cok guzel bi duygu allahim herkese nasip etsin:anneadayı:

sadece Demirle d vitamini başlattı başka da bir şey vermedi. sen ne tip bir vitamin kullaniyordun

pronatal gebelik vitamini kullanıyordum, genelde herkese verilen belli bir haftadan sonra... d vitamini nasıl alıyorsun? kullandığın vitaminin adını paylaşabilir misin?

Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasanin:KK71:bu da resmimiz teyzeleriiiiEki Görüntüle 1422469
Gizun aydin canim masallah pasaya:KK9: :))bu yil erkek yili galiba genelde erkek masallah:KK66:

Kızlar bayadır yazamadım istanbulda evlerde hapis kaldık saka gibi. Bebişler gayet iyi gördüğüm kadarıyla Allah hepinizi ve bebişleri daha iyi etsin. İnşallah hepimiz burdan doğumlarımızı da haber verebiliriz :) kanaması olanlara riskli durumu olanlara Allah acil şifalar versin inşallah. Kendinize dikkat edin :) erkek çocukları erken belli oluyor sanırım. Öğrenenlerin hepsi erkek. Kız biraz daha gec belli olurmuş erkeğe göre. Hayırlı haberler hepimize :)

bende sürekli uyukluyorum. çalışırken kendimi bilgisayar başında uyumuş buluyorum. eve varır varmaz uyuyorum. hep uykuyu düşünüyorum. gün içinde şekerlemeler yapmak gerekiyormuş. malesef iş ortamında bu da pek mümkün olmuyor. :KK43:

sabah 15 dk kadar şekerleme yaptım odayı kitleyip, kanepem var, valla çok iyi geldi:)

günaydın
kızlar İstanbul çokmu berbat eşim yurt dışına çıkmıştı bütün uçuşlar iptalmiş gelemiyor adam kaldı gurbet ellerde resmen ya :KK43:

Evet cnm mağlesef 2 gündür şok yaşıyoruz acayip bir kar yağışı vardı ama bugün iyi kar yağmıyo havaalanına yakınız benimde eşim birazdan iç hatlar kullanacak iptal olmadı uçuş olmayacaktır çünkü artık kar yağışı beklenmiyor

Kızlar bebeğini görüp cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun darısı bize artık biz daha 8+4 günlüğüz 2 martta normal kontrole gidicez artık ondan sonra doktor ikili taramaya yönlendirir.benim bulantılar azaldı zaten çıkarmıyodum ama koku hassasiyeti var hala yemek kokusu bayıyo beni,oğlum var 5 yaşında mecbur ayakta kalmam lazım geçen haftaya kadar kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür,herkese mutlu gebeliklerrr

Kizlarrr dun gittim kontrole oglusum geliyooooo.... nasil hareketli bi pasa olacak dedi doktorum ikili test icin kan verdim ense kalinligi basinin cevresine bakti hersey super dedi cokkkk sukur haftama gore 8 gun ilerde gelisimi cok iyi dedi pasanin:KK71:bu da resmimiz teyzeleriiii

gözünüz aydın canım çok sevindim:)

Kizlar bisey sorucam cikolatayi doktora girmeden oncemi yiyosunuz kontrol sirasindami bendw yemeyi dusunuyorumda :KK39: 2.5 ta randevum.

Back