- 13 Ekim 2008
- 385
- 290
- 133
Kizlarr bebisimin yuzune bakinn minnak :) ensesi 1,3norml dmi
allahım maşallah ne kadar da belli hele de burnu ; (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr bebisimin yuzune bakinn minnak :) ensesi 1,3norml dmi
Bu da benim tırtılın 10 haftalıktı çekildi . Bugün 11 artı 2 olduk . Haftaya bizim de kontrolümüz var. Mide bulantısı hele de o iğrenç ağız tadı hafifledi daha rahatım artıkın . Bu arada Kaçar kilo aldınız kızlar . Benim gibi çok alan var mı acep
Valla ben 4kilo verdim bulantidan bisey yiyemiyorumBu da benim tırtılın 10 haftalıktı çekildi . Bugün 11 artı 2 olduk . Haftaya bizim de kontrolümüz var. Mide bulantısı hele de o iğrenç ağız tadı hafifledi daha rahatım artıkın . Bu arada Kaçar kilo aldınız kızlar . Benim gibi çok alan var mı acep
Benimde hala cok kotu safrannillaki cikariyorum ogurmekten kasiklarim agriyo sendede oluyomune güzel yaa,şu mide problemlerinin bitmesini bende dört gözle bekliyorum.oturduğum yerde öğürmekten yoruldum artık.bana da doktor 27 şubatta gel dedi ama ben 2 martta gidebileceğim![]()
Aynen iyi yapmissin canim.. Benimde ayin 27 sii ama bi gelmiyoo, o 27 sii yaa cok uzadii pufffbeni de aradılar doktor hanım rahatsızlanmış 5 marta verebiliriz dedi, 22sinden 5 marta randevu mu atılır kalsın istemiyorum dedim, yedekte bi doktor daha vardı, başladığım hastanede göreve başlamış çok iyi oldu, hemen 2li testi yaptıracağım güne randevu aldım, hastane aynı kalcak doktoru değiştireceğim. inşallah memnun kalırım..
Aynen iyi yapmissin canim.. Benimde ayin 27 sii ama bi gelmiyoo, o 27 sii yaa cok uzadii pufff![]()
canım ben sürekli öğürüyorum.afedersin ama midemde gaz var sanki sürekli onu çıkarmaya çalışıyorum ve midem bulanıyor.kusmayı da beceremiyorum.hepi topu ya 2 kere kustum ya da üç.doğru dürüst bişeyde yemiyorum ve buna rağmen 3 kg aldım .kasık veya bel ağrım yok çok şükür.tek sıkıntım midemBenimde hala cok kotu safrannillaki cikariyorum ogurmekten kasiklarim agriyo sendede oluyomu
Ins bisey olmaz sanmiyorum canim benim ilkhamileligimde dustumdee sokaktaa bisey olmadi cok sukur haberdar et biziKızlar selam ben de yarın doktora gidicem.. Son gidişimde doktor 3 hafta sora gel demişti.. ama 3 hafta çok uzun geldi.. inş bebişim iyidir, herşey yolundadır.. Geçen gün evde ufak bi düşüşüm oldu dizlerimin üstüne.. O günden sonra sanki nadiren günde bi iki kere rahmime bşi batıyor anlık geçiyor.. İnş ciddi bişi yoktur.. Yarın doktordan çıkınca yine yazarım :)
herkese sağlıklı günler, sevgiler..
Evet hep sabirsizlaniyoruz:) haftaya gittigimde 13 haftalik oluyorum ins. Cinsiyet tahminide soyler.. 2li test yaptirmadim.. detayli usg 6.aymiydi oluyodu?randevular ayda 1 e düşünce zaman geçmek bilmiyor:) oğlumda ben de sabırsızlanırdım gidicem de görücem diye, çok heyecanlı oluyor:) 12.haftadan sonrakilerde bebiş baya büyüdüğü için artık tamamı görünmüyor ama:) en güzeli de detaylı ultrason:)
Saol cnm ilgin için.. Yarın doktor sonrası iyi haberlerle gelirim inş.. görüşmek üzere..Ins bisey olmaz sanmiyorum canim benim ilkhamileligimde dustumdee sokaktaa bisey olmadi cok sukur haberdar et bizi
Insallah canim benim TeşekkürlerCanimm hayirli olsun oglusunn hadi bakalim daha kac erkek bebis gelicekk :) benmki cok hareketli degildi ediyodu ama kipir kipir degldi sakin olur insallah :).
Sanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.
Başka biri de aynısını yasarsa diye yazdiydim. Bugün hastanede 3. Günüm. Damardan sıvı veriyorlar. Tansiyon 80-50 ye çıktı. Buna gebelik hormonları neden oluyormuş. Vücut zamanla alisacakmis. Gebelikte Hipertansiyondan korkariz dedi Dr.
Hipotansiyon sorun değil, sadece sen biraz zorlanirsin, gebeliğini çok da olumsuz etkilemez dedi. Sanırım 1-2 güne taburcu olurum.
Sizlere iyi ve sağlıklı gebelikler.
Geçmiş olsun canım benimde devamlı düşük derim ama seninki daha fazlaymış inş geçer bian önce
Çok geçmiş olsun canım. dün benim de kontrolde 9 a 6 çıktı ama gribim belki ondan da dusuk çıkmış olabilir. umarım senin de en kısa zamanda sıkıntın geçer de evine kavuşursun
benimde düşüyor maalesef bulantım sabah kalkar kalkmaz oluyo.kusuyorum hemensanırım ben alıştım düşük tansiyona.uzanınca yada bişeyler atıştırınca geçiyo.geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hepinize. Tansiyonlarim 90-60'a yükselince hastaneden taburcu oldum. 10 gün istirahat verdi.Çok geçmiş olsun.bende kanamadan dolayı bugün yattım ilk günden çok sıkıldım sma hastaneden offf Allah hepimizin yardımcısı olsun