- 13 Ekim 2008
- 385
- 290
- 133
Çok geçmiş olsun ilk hamileliğinde çok körü grip olmuştum ökaürekte fazlaysı sadece minoset içebiliyodum çok şükür bişey olmadı içini ferah tut
Çok teşekkürler ben de sadece Parol içtim o da pek bir işe yaramadı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ilk hamileliğinde çok körü grip olmuştum ökaürekte fazlaysı sadece minoset içebiliyodum çok şükür bişey olmadı içini ferah tut
Canim geçmiş olsun. Ben de çok fena hasta oldum. Bogazimda gicikla basladi.oksurdukce tum vücudum inliyodu resmen. Sonra sürekli azicik bal attim agzima .bali ayirmadim yanimdan .geçti oksurugum. Dene sende
geçmiş olsun canım doktorun vitamin başlattı mı? vitamine başlayınca o da iyi gelir, oğluma hamileyken 12.haftada bağışıklığım düşmüştü diş etlerim şişti grip gibi oldum hatta yüzümde bi yara çıktı, doktor vitamin verir vermez 3 günde hepsi geçti.. depoların yeterli olmayabilir
Hosgeldin canim hamislerin ortak sikayetleri aynislm bayanlar günaydın bende eylül annesi olacağım inşallah. tahmini doğum tarihi 20 eylül :) ne güzel bi topik olmuş böyle. hastalıklar bu sorunlar bir kendimde var sanıyodum. eşim bazen abarttığımı söylüyor ama herkes aynıymış :) ahhh ahhh anlatamadım kendisine bunların bebişten dolayı olduğunu :)
Cevap yazarken sag alt taraftA dosya yukle var ordan yapiliyo sanirim cinsiyet belli oldumu canim
Denedim ama yüklemiyor internetim biraz yavaş ondan mı anlamadım cinsiyet belli olmadı tahmin isticektimCevap yazarken sag alt taraftA dosya yukle var ordan yapiliyo sanirim cinsiyet belli oldumu canim
Nesrin fener canım doktorum Memorial da ilk çocuğumun doğumunu da o yaptı çok memnunum bu hastaneye bu sene geçti önceden 29 Mayıs'ta idicanim ankarada hangi hastane ve hangi dr gidiyorsun
senin de gözün Aydın canım çok güzel bir his gerçektenkızlar merhaba rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bende bugün meleğimi gördüm anasının kuzusu hareket etti kalp atışlarını dinledik ilaçlara devam et dedi ense kalınlığı 1 nokta 4 kan aldılar muayene 40 lira ikili tarama 80 lira hastane ismi istanbul otto tıp merkezi doktor gayet güzel dedi adete gore 11+5 ultrasona gore 12+4 mus. Bu sefer bayagi belirgindi mucizem hatta ayaklarini ust uste koymus. Annesi yesin onun ayacigini. 3 hafta sonra kontrol. Pazartesi sonucIste resmi.
o zamana dipler iyice çıkar savha toplayıverirsin boşver bence de boyayıp riske atmamalıOf benimde yaş 31 ama çok beyazım var saçta röfleli rengarenk oldum kestirmeyi takmıyorumda boya işini napıcaz kızlar ya o değilde doğumda çok kötü görücez ona üzülüyorum.
sana da görmek nasip olsun canımgozun aydin canim ben de merak ediyorum hareketlerini muthis bir duygu olsa gerek...
ben de aynı haftada gideceğim her seferinde ayrı heyecanNe güzel maşallah biZde 8+4 oldukdoktor gayet saglıklı dedi bulantılarım geçti çok şükür bel agrım var biraz bana doktor 3.5 hafta sonra gel dedi yani ortalama 12 haftaya yakınken o zamana kadar daha çok büyür minigim
![]()
13. haftada olduğun için bence o kadar da riskli değil. bebişin iyice yerleşmiştir:)Günaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin süratöksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım
![]()
Masallah canim bebisine beb anlamam canim cinsiyet tahmininden anlayan arkadaslar var onlar soyler belki.bende bugun gidicem cok heycanliyim.Sonunda doktora gittim yavrum 6.2 cm olmuş 2 li test için gittik sonuçlar iki hafta sonra fakat cinsiyeti için çoook erken dedi
Fotoyu attım anlayan arkadaşlar tahmin yazabilir mi:)
Hepinize masallah kizlar rabbim tamamina erdirsinNesrin fener canım doktorum Memorial da ilk çocuğumun doğumunu da o yaptı çok memnunum bu hastaneye bu sene geçti önceden 29 Mayıs'ta idi
senin de gözün Aydın canım çok güzel bir his gerçekten
o zamana dipler iyice çıkar savha toplayıverirsin boşver bence de boyayıp riske atmamalı
sana da görmek nasip olsun canım
ben de aynı haftada gideceğim her seferinde ayrı heyecan
bende sürekli uyukluyorum. çalışırken kendimi bilgisayar başında uyumuş buluyorum. eve varır varmaz uyuyorum. hep uykuyu düşünüyorum. gün içinde şekerlemeler yapmak gerekiyormuş. malesef iş ortamında bu da pek mümkün olmuyor.Kızlar bu uyku sorununu çözebilen varmı gün boyu ayakta uyuyorum resmen ya çok kötü bişey çalışırken
Aynen canım ya biraz araştırdım folik asitte uyku düzensizliği yapıyomuş bi kaç gün uyumadan önce alıcam belki düzelir sanmıyorum amabende sürekli uyukluyorum. çalışırken kendimi bilgisayar başında uyumuş buluyorum. eve varır varmaz uyuyorum. hep uykuyu düşünüyorum. gün içinde şekerlemeler yapmak gerekiyormuş. malesef iş ortamında bu da pek mümkün olmuyor.![]()
aa yüklenmiş fotoğraf kızlar canlar anneler bende bir tahmin istiyorum zar zor yükledim ☺
cnm hamileyken grip olmak çok berbat en az 1 hafta çekiyorsun bol bol portakal limon tüket öksürük içinde demişlerdi ama ben de yazayım bal ve karabiber iyi geliyor umarım biran önce iyileşirsinGünaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin süratöksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım
![]()
ne güzel gözün aydın canım.Merhaba güzel anneler bende bugün doktora gittim kocaman olmuş bebeğim ense kalınlığı normal dedi hiç bir sorun yok Dedi. Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım nasıl yükleyebilirim
canım çok net anlaşılmıyo fotodan.Sonunda doktora gittim yavrum 6.2 cm olmuş 2 li test için gittik sonuçlar iki hafta sonra fakat cinsiyeti için çoook erken dedi
Sonunda doktora gittim yavrum 6.2 cm olmuş 2 li test için gittik sonuçlar iki hafta sonra fakat cinsiyeti için çoook erken dedi
Sonunda doktora gittim yavrum 6.2 cm olmuş 2 li test için gittik sonuçlar iki hafta sonra fakat cinsiyeti için çoook erken dedi
13. haftada olduğun için bence o kadar da riskli değil. bebişin iyice yerleşmiştir:)