2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydın çoook karlı kocaeli sabahından
Benım gibi erkenden yykusu gelip sabah erken uyanan varmıhamilelik tüm bünyeyi değiştirdi:anneadayı:
Gündüz sekerlemeleri hariç hic bozmadim duzeni, sabah eşim ile kalkip kahvaltı yapmaya devam :) o gidince biraz kitap ve uyku.... miss :) akşam erken uyumak favorimdi hep, tabi gece uyanmazdim simdi geceleri bir iki uyanip mutfaga ve tuvalete ugruyorum.

Kızlar gecen birine doktoru zencefili bir hap vermiş sayfalar cok diye bulamadım. Onlarda zencefil katki maddesi okarak kullanılıyor saf tükenmek ile ayni degil ondan benim önerim doktorlarimiza danismadan bitki tuketmemek... Özellikle de ilk 4 ay...

Hepinize gunaydin kizlar bugun ikili icin doktor kontrolum var cok merak ediyorum buyudumu hareket ediyomu diye insallah hersey yolundadir.doktora gidecek arkadaslarda insallah hepimiz hayirli haberlerle doneriz.

Hepinize gunaydin kizlar bugun ikili icin doktor kontrolum var cok merak ediyorum buyudumu hareket ediyomu diye insallah hersey yolundadir.doktora gidecek arkadaslarda insallah hepimiz hayirli haberlerle doneriz.
Inşallah :) iyi haberler okumak iyi geliyor, heyecanim artıyor...

Gunaydın çoook karlı kocaeli sabahından
Benım gibi erkenden yykusu gelip sabah erken uyanan varmıhamilelik tüm bünyeyi değiştirdi:anneadayı:

Günaydın cnm uyku namına bişey kalmadı bende hem dalarken çok zorlanıyorum hemde kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyorum normalde iş için 7:30 da kalkıyordum ama yarım saatlik uykunun kıymetini bilirsiniz uyanıyorum geri uyuyamıyorum sinir oluorum :)

Günaydın cnm uyku namına bişey kalmadı bende hem dalarken çok zorlanıyorum hemde kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyorum normalde iş için 7:30 da kalkıyordum ama yarım saatlik uykunun kıymetini bilirsiniz uyanıyorum geri uyuyamıyorum sinir oluorum :)

al benden de o kadar, gece en az 3 kere uyanıyorum.ben sabah 6,30 da kalkarım iş için,6 da gözlerim fal taşı gibi açılıyor.uykumdan hiçbirşey anlamıyorum.
hayırlı haberlerle dönersin inşallah kdrl

Günaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin sürat :( öksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım :(

Günaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin sürat :KK43: öksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım :KK43:
Çok geçmiş olsun ilk hamileliğinde çok körü grip olmuştum ökaürekte fazlaysı sadece minoset içebiliyodum çok şükür bişey olmadı içini ferah tut

Günaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin sürat :KK43: öksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım :KK43:
Canim geçmiş olsun. Ben de çok fena hasta oldum. Bogazimda gicikla basladi.oksurdukce tum vücudum inliyodu resmen. Sonra sürekli azicik bal attim agzima .bali ayirmadim yanimdan .geçti oksurugum. Dene sende

geçmiş olsun canım doktorun vitamin başlattı mı? vitamine başlayınca o da iyi gelir, oğluma hamileyken 12.haftada bağışıklığım düşmüştü diş etlerim şişti grip gibi oldum hatta yüzümde bi yara çıktı, doktor vitamin verir vermez 3 günde hepsi geçti.. depoların yeterli olmayabilir

Merhaba güzel anneler bende bugün doktora gittim kocaman olmuş bebeğim ense kalınlığı normal dedi hiç bir sorun yok Dedi. Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım nasıl yükleyebilirim

gözün aydın canım mesaj yazarken dosya yükle seçeneği var cevaplanın yanında hemen, ona tıklayıp seçip gönderebilirsin..

Merhaba güzel anneler bende bugün doktora gittim kocaman olmuş bebeğim ense kalınlığı normal dedi hiç bir sorun yok Dedi. Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım nasıl yükleyebilirim
Cevap yazarken sag alt taraftA dosya yukle var ordan yapiliyo sanirim cinsiyet belli oldumu canim

şu aşağıda parazitlerle ilgili reklam keşke gebelik sayfalarında görünmese, zaten midem heyheyli, bilgisayarın ekranına çıkarıvericem iğrenç bi resim yaa:KK43:

slm bayanlar günaydın bende eylül annesi olacağım inşallah. tahmini doğum tarihi 20 eylül :) ne güzel bi topik olmuş böyle. hastalıklar bu sorunlar bir kendimde var sanıyodum. eşim bazen abarttığımı söylüyor ama herkes aynıymış :) ahhh ahhh anlatamadım kendisine bunların bebişten dolayı olduğunu :)

Back