2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Amin Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Acımı unutmak istemem biliyor musun, oğlumdan bana kalan sadece acı, ondan vazgeçemem ben. Rabbim bizi vennetinde kavuştursun inşallah.
Âmin canım meleğin olacak o senin orada sana şefaatçi olacak inşallah

• Beğen
Reactions: 2k1
Benim de beyazlarım çok fazla. Çok kişi biliyorum hamileyken saçını boyayıp da zararını görmeyen. 3. aydan sonra bitkisel boyayla boyasam mı diyorum bi taraftan da vicdanım el vermiyor :KK43:

Benim doktorum 5. aydan sonra 1 kez boyaya izin veriyor ama ben de düşünüyorum henüz ne yapacağımı.

hanımlar doğumdan sonra göğüs uclarının catlamaması için doğuma gitmeden önce soğan sürülüyormuş diye duydum cok ıyı geliyor diye aranızda bunu bilen varmı ?

Merhaba arkadaslar forum baya ilerlemis birazini okudum yarin 2 li tarama testim var cok heyecanliyimmm cinsiyet ogrenenler olmus ins bende yarin ogrenirimmm

Ooo maşallah bayağı kalabalık bir doğum listesi var maşallahhhh
İnş herkes kazasız belasız evlatlarını kucaklarına alırlar
Herkese şimdiden hayırlı doğumlar mutlu hamilelikler diliyorum

Arkadaşlar bulantınız hangi haftalarda azaldı ;( hergün sadece peynir ekmek yiyebiliyorum,ekmeğe rağmen zayıflıyorum ;( kızım da var,o yüzden yatıp dinlenemiyorum.12. hafta bitecek biliyorum ama bari biraz azalsa bu haftalar ;(

Kızlar cinsiyet için kim bakıyodu ?banada bakarmısınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 118
canım şuanda gittiğim doktora gebelik öncesinde de gittim bana çat diye pkos teşhisi koydu bi de ilaç verdi diyabet ilacı. trye gittim tahlil vs pkos falan yok zaten 1 ayda hamile kaldım binşükür. yüzümde sivilceler vardı ondan şüphelenip gitmiştim.. bu yüzden bi önyargım var hala, araştırma vs yok trdeki gibi, hemen ilaç hemen teşhis..
burada hoşuma giden tek şey normal doğumu her durumda denemeleri.. suni sancı vermiyorlar ama herşey normalse deniyorlar. sezeryana dönse bile en azından sancılar başlamış oluyor yani bebek doğuma hazır oluyor..
ha ikinci hoşuma giden şey de burada o doğum çatalı yok:) harika bir uzanma yatağı var çok konforlu.. doğumda huzursuz eden bi şey yok..[/QUOTE
doğum olayı harikaymış, özellikle normal isteyenler için :) inşallah kafana göre de bir doktor bulursun da bebeğine huzurla kavusursun :)

günaydın,samsunda kar yağışı durdu çok şükür işe rahat geldm.tüm anneler iyidir inşallah.ben yine bulantıyla uyandım ve hala devam ediyor

Gunaydın çoook karlı kocaeli sabahından
Benım gibi erkenden yykusu gelip sabah erken uyanan varmıhamilelik tüm bünyeyi değiştirdi:anneadayı:

Back