- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
Samsunun neresindensin canım bulantı beni olsürecek hele o safranı çıkarmak çok kötü
Gündüz sekerlemeleri hariç hic bozmadim duzeni, sabah eşim ile kalkip kahvaltı yapmaya devam :) o gidince biraz kitap ve uyku.... miss :) akşam erken uyumak favorimdi hep, tabi gece uyanmazdim simdi geceleri bir iki uyanip mutfaga ve tuvalete ugruyorum.Gunaydın çoook karlı kocaeli sabahından
Benım gibi erkenden yykusu gelip sabah erken uyanan varmıhamilelik tüm bünyeyi değiştirdi
Gunaydın :)Günaydın kızlar...
Ve benim de ortaya karışık :)evet ya benim de öyle :)
Inşallah :) iyi haberler okumak iyi geliyor, heyecanim artıyor...Hepinize gunaydin kizlar bugun ikili icin doktor kontrolum var cok merak ediyorum buyudumu hareket ediyomu diye insallah hersey yolundadir.doktora gidecek arkadaslarda insallah hepimiz hayirli haberlerle doneriz.
Gunaydın çoook karlı kocaeli sabahından
Benım gibi erkenden yykusu gelip sabah erken uyanan varmıhamilelik tüm bünyeyi değiştirdi
Günaydın cnm uyku namına bişey kalmadı bende hem dalarken çok zorlanıyorum hemde kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyorum normalde iş için 7:30 da kalkıyordum ama yarım saatlik uykunun kıymetini bilirsiniz uyanıyorum geri uyuyamıyorum sinir oluorum :)
Hepinize gunaydin kizlar bugun ikili icin doktor kontrolum var cok merak ediyorum buyudumu hareket ediyomu diye insallah hersey yolundadir.doktora gidecek arkadaslarda insallah hepimiz hayirli haberlerle doneriz.
Çok geçmiş olsun ilk hamileliğinde çok körü grip olmuştum ökaürekte fazlaysı sadece minoset içebiliyodum çok şükür bişey olmadı içini ferah tutGünaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin süratöksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım
Canim geçmiş olsun. Ben de çok fena hasta oldum. Bogazimda gicikla basladi.oksurdukce tum vücudum inliyodu resmen. Sonra sürekli azicik bal attim agzima .bali ayirmadim yanimdan .geçti oksurugum. Dene sendeGünaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin süratöksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım
Günaydın kızlar kardan dolayi eskişehirde okullar tatil gerçi ben bugünde raporluyum. gribim azalmak yerine daha da artıyor burun akıntısı, tıkanıklığı, öksürük, kulak ve tum vücut ağrısı sin süratöksürük ten karnımın yanları ağrıyor artık. hamilelikte grip geçiren ve cok oksüren tanıdıklarınız var mıydı bir şey olmaz di mi bebeğime. her oksurusumde korkudan olücem sanırım
Merhaba güzel anneler bende bugün doktora gittim kocaman olmuş bebeğim ense kalınlığı normal dedi hiç bir sorun yok Dedi. Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım nasıl yükleyebilirim
Cevap yazarken sag alt taraftA dosya yukle var ordan yapiliyo sanirim cinsiyet belli oldumu canimMerhaba güzel anneler bende bugün doktora gittim kocaman olmuş bebeğim ense kalınlığı normal dedi hiç bir sorun yok Dedi. Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım nasıl yükleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?