2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedi :KK43: dr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak. :KK43: çok üzgünümmmm mutsuzum :KK43:

Canım çok geçmiş olsun. Sen iyice dinlen kafanı ve bebeği yorma biz de dua edelim de meleğin sıkıca tutunsun annesine. Tutunacaktır da inşallahhh...

kızlar merhaba rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bende bugün meleğimi gördüm anasının kuzusu hareket etti kalp atışlarını dinledik ilaçlara devam et dedi ense kalınlığı 1 nokta 4 kan aldılar muayene 40 lira ikili tarama 80 lira hastane ismi istanbul otto tıp merkezi doktor gayet güzel dedi adete gore 11+5 ultrasona gore 12+4 mus. Bu sefer bayagi belirgindi mucizem hatta ayaklarini ust uste koymus. Annesi yesin onun ayacigini. 3 hafta sonra kontrol. Pazartesi sonuc:KK46:Iste resmi.

Eklentiler

• 142427101013145228827.jpg
    142427101013145228827.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 114
Sanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.
Başka biri de aynısını yasarsa diye yazdiydim. Bugün hastanede 3. Günüm. Damardan sıvı veriyorlar. Tansiyon 80-50 ye çıktı. Buna gebelik hormonları neden oluyormuş. Vücut zamanla alisacakmis. Gebelikte Hipertansiyondan korkariz dedi Dr.
Hipotansiyon sorun değil, sadece sen biraz zorlanirsin, gebeliğini çok da olumsuz etkilemez dedi. Sanırım 1-2 güne taburcu olurum.
Sizlere iyi ve sağlıklı gebelikler.
Çok geçmiş olsun.bende kanamadan dolayı bugün yattım ilk günden çok sıkıldım sma hastaneden offf Allah hepimizin yardımcısı olsun

iyi yapmışşın bende hafta sonu kestiricem sıkıldım, iyi ki batıl inançlarımız yok saç kestirmek ömür kısaltırmış falan filan :eek:
Aynen bana öyle dediler çocuğun ömrü kisalir die ama hurafeler bunlar inanmam.ama çok rahat kestir gitsin tavsiye ederim

Of benimde yaş 31 ama çok beyazım var saçta röfleli rengarenk oldum kestirmeyi takmıyorumda boya işini napıcaz kızlar ya o değilde doğumda çok kötü görücez ona üzülüyorum.

Geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine bol bol dinlen biliyorsun bende yaşadım bol su iç dua et Allah hın izni ile bişeycik olmucak rabbime emanet meleklerimiz.

Hg aramıza bende izmirliyim hemşerileri görünce insan daha mutlu oluyor tabi.

çok tşk ederim cnm Allah razı olsun

Of benimde yaş 31 ama çok beyazım var saçta röfleli rengarenk oldum kestirmeyi takmıyorumda boya işini napıcaz kızlar ya o değilde doğumda çok kötü görücez ona üzülüyorum.

bu arada benimde saçlar röfleli, dipler çıktı iğrenç görünüyorum :( ama yapacak birsey yok. bebişler doğduktan sonra en güzellerini yaptırırız :)

bu arada benimde saçlar röfleli, dipler çıktı iğrenç görünüyorum :( ama yapacak birsey yok. bebişler doğduktan sonra en güzellerini yaptırırız :)
Uzun süre röfleyi unutcaz o kadar saat nasıl durucaz bebişlerle kuaförde.
Ben kendimi çok çirkin hissediyorum ya 6 7 tanede sivelce var tam ergen.
Amaaaaaaaaaa yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun herşeye değer ;)

Çok fenayim Dr. gitmeyi bile düşünüyorum viks surebilirmiyim çok kötü ya göğsüm ün üsteklem yeri kolumu kipirdatamiyorum

Uzun süre röfleyi unutcaz o kadar saat nasıl durucaz bebişlerle kuaförde.
Ben kendimi çok çirkin hissediyorum ya 6 7 tanede sivelce var tam ergen.
Amaaaaaaaaaa yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun herşeye değer :KK66:

ben sivilcelerim için kükürtlü sabun aldım çok şükür biraz azaldı gibi ama çıkmaya meyilli :) aman iyi olsun da bebişler canım dediğin gibi gerisi boş :)

ALLAHım yardımcın olsun,bebeğini ve seni korusun.sağlıklı haberlerini alalım inşallah ama annesi çok mutsuzum da deme,kendini harap etme çünkü bu dönemlerde bebeklerimiz bizim duygularımızdan çok etkileniyormuş.sen ALLAH ıma dua et,iyi olacağız bebeğim de olur mu?

tamam canım benim :) çok çok tşk ederim güzel tesellin için. Allah razı olsun cnm öpüyorum

Çok fenayim Dr. gitmeyi bile düşünüyorum viks surebilirmiyim çok kötü ya göğsüm ün üsteklem yeri kolumu kipirdatamiyorum

Canım aynıdurumdayım felaket derecede gribım öksürük de başladı kasigim ağrıyor artık öksürürken. dün doktor kontrolüm vardı allahtan sordum ıhlamur icebilirsin vicks burnuna göğsüne sürebilirsin dedi.

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 9+3 haftasıyla uyumlu pek hareketli ellerini ayaklarını hep gördük yavrum benim, bulantılarım ciddi ölçüde azaldı hatta bazı günler hiç olmuyor darısı bulantı çekenlere olsun. 2 hafta sonra ikili tarama istedi elevit istersen alabilirsin yorgunluk vs yaşıyorsan dedi ben de arada almayı düşünüyorum folic asit 12. hafta bitimine kadar al dedi
gozun aydin canim ben de merak ediyorum hareketlerini muthis bir duygu olsa gerek...

kızlar merhaba rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bende bugün meleğimi gördüm anasının kuzusu hareket etti kalp atışlarını dinledik ilaçlara devam et dedi ense kalınlığı 1 nokta 4 kan aldılar muayene 40 lira ikili tarama 80 lira hastane ismi istanbul otto tıp merkezi doktor gayet güzel dedi adete gore 11+5 ultrasona gore 12+4 mus. Bu sefer bayagi belirgindi mucizem hatta ayaklarini ust uste koymus. Annesi yesin onun ayacigini. 3 hafta sonra kontrol. Pazartesi sonuc:KK46:Iste resmi.
masallah minnakina ense kalinligind iyi cikmis...kan sonucun da guzel cikar insallah...

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 9+3 haftasıyla uyumlu pek hareketli ellerini ayaklarını hep gördük yavrum benim, bulantılarım ciddi ölçüde azaldı hatta bazı günler hiç olmuyor darısı bulantı çekenlere olsun. 2 hafta sonra ikili tarama istedi elevit istersen alabilirsin yorgunluk vs yaşıyorsan dedi ben de arada almayı düşünüyorum folic asit 12. hafta bitimine kadar al dedi
Ne güzel maşallah biZde 8+4 olduk ☺️ doktor gayet saglıklı dedi bulantılarım geçti çok şükür bel agrım var biraz bana doktor 3.5 hafta sonra gel dedi yani ortalama 12 haftaya yakınken o zamana kadar daha çok büyür minigim ☺️☺️

Benim de beyazlarım çok fazla. Çok kişi biliyorum hamileyken saçını boyayıp da zararını görmeyen. 3. aydan sonra bitkisel boyayla boyasam mı diyorum bi taraftan da vicdanım el vermiyor :(

Back