Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu arada babam bana sevgililer gunu hediyesi almis sirf uzulmuym diye allah onlari basimizdan eksik etmesin :)
Kesinlikle denemelisiniz, şaka gibi geliyor ilk duyunca ama minik bir mucize gibi sonucu :)gerçekten mi ya ne ilginçmiş, ben de deneyeceğim sabahtan beri bulantı halindeyim çok zor geçiyor günüm..
Kesinlikle sana sahip çıkan ve düşünen bir aileye sahip olmanın ve bebegini büyümenin tadını çıkar. Malum toplumumuzda ailelerin çoğu kız evladına sahip çıkmıyor. Iyi şeyleri düşün, bebek her şeyi hissediyor. Uzulmesi ve utanmasi gereken o adam...Canım çok üzüldü ben ya.Hayatta insanın başına her şey gelir önemli olan sağlam durmak.Sen bebeğine sarıl çok şükür ailen var mı üstesinden gelirsin inşallah...
Ben doktora sordum yok ne olursa olsun karindan hicbir mudahalede bulunamayiz ancak bi sorun olursa aldiririz dedi
uyku düzeni malesf bendede yokKızlar bi ara o kadar cok uyuyordum ki anlatamam, simdide uykusuzluk basladitamamen dengem bozuldu yani
![]()
Bakalım daha neler bekliyor biziuyku düzeni malesf bendede yok![]()
bence bir zararı olmaz, altı üstü çikolata :)Selam kizlar sizlere bisi danismak istiyorumm.. hamileligimin ilk haftasindan bu haftasina kadar hep eksili hafif acili seyler canim cekti oylede tukettim.. Tatlidan tiksinti geliyodu,taki şimdiye kadar canim nutella cekiyo cok ozur diliyorum sizden gida ismi vermek pekte dogru bisi degil hepimiz hamileyiz lutfen beni affedin.. Sizce nutella yesem zarari olurmu kilodan baska??
Yok yok yanlıs anlaşılma yok. senin bebeğini ne kadar çok istediğin öyle belli ki.
Sadece haklarını zor zamanında hatirlatmak istedim. Ne güzel ki zaten bunları biliyormuşsun.
Eşine karşı bebeği ne kadar çok istediğini ve bu konuda onun engel olamayacağını belirtmen için vurgulu yazdım.
Tekrar bu zor günlerinde Allah'tan güç kuvvet diliyorum sana. Inşallah bu günleri de atlatir ve bebeğine sağlıkla sarılırsın.
Evet canm haklisin sacmaliyo her zamn boyleydi sinirlendmi istedigini der sonrs huyum boyle biliyosn der ama ben ne zamana kadr boyle idare edebilirim heleki simdi bebegimide dusunmek zorundaym gerci onun umrunda degilde gecen yazmis yazms sonrada allaha emanet ol demis sendende karnindakindende sogudum demis sanki elin cocugundan bahsedermis gibiydi canmi en cok yakan bu oldu ben seni sadce allaha havale edebilriim dedim :'(Burada Yazılanların biraz sessiz bi takipçisiyim.ama size yazmadan edemedim.lütfen üzülme canım bebişinde üzülür yoksa.eşinin attığı msjı okuma bile boşuna strese girme.hatta mümkünse engelle telefondan zaten illaki seninle konuşmak isterse bulabilir seni.çok şükür ki seni sahiplenmiş bi ailen var .ayrıca sana şunu söyliyim bebeğin doğunca aldır diyen adam için Kıymetli olur bu sefer bebeği almaya kalkar.sn güçlü ve dik ol.stres yapma üzme desek de üzülürsün mutlaka sma Allah'a sığın .rabbim eşini Islah eder inşallah.ayrıca hiç bir mahkeme kararı bebeği aldıracaksın demez hele ki kürtaja bu kadar karşı bi hükümet var ken ...eşin konuştukça saçmalamış...
Haklisiniz kizlar zaten gozunun onunde hep aglarken hastalanirken icerde uyurken bile umrnda degildm bebegimi cok uzdum ama bundan sonra sadece o allahima sukurler olsn ailemden yana inanin annem ona her ay 300 en az kiyafet istedgi herseyi alirdi gelir evi doldururdu ama annemn arada glmeside laf olduKesinlikle sana sahip çıkan ve düşünen bir aileye sahip olmanın ve bebegini büyümenin tadını çıkar. Malum toplumumuzda ailelerin çoğu kız evladına sahip çıkmıyor. Iyi şeyleri düşün, bebek her şeyi hissediyor. Uzulmesi ve utanmasi gereken o adam...
Bikere benm kan sekerim dustugunde ben bi kucuk boy yemistim simitle bi sey olmadi:)Selam kizlar sizlere bisi danismak istiyorumm.. hamileligimin ilk haftasindan bu haftasina kadar hep eksili hafif acili seyler canim cekti oylede tukettim.. Tatlidan tiksinti geliyodu,taki şimdiye kadar canim nutella cekiyo cok ozur diliyorum sizden gida ismi vermek pekte dogru bisi degil hepimiz hamileyiz lutfen beni affedin.. Sizce nutella yesem zarari olurmu kilodan baska??
Canım üzülme ama erkekler rahata çok çabuk alışan varlıklar.ve sen çok fedakar davranmışsın .merhametten maraz doğar.erkekleri özellikle maddi anlamda bu kadar rahata alıştırmak doğru değil.sonra böyle nankör oluyorlar .bence hiç bi sorusuna cvp verme .emin ol sende Bulduğu rahatlığı annesinde bulamayacak .kendi evinde Bulduğu Rahatlık orada olmayacak.sen sakinliğini Koru.inşallah Meleğin uğuruyla gelcek ve inşallah bu acımasız lafları söyleyen baba onun ışığıyla kalbini yumuşatıp haince söylediği soğudum cümlelerinden pişman olacak.ama sen sakin taviz verme .senin yokluğunu anlasın .ve bir daha biraraya gelirsen bu kadar verici olma.bu arada ne kadarlık evlisin ??? Eşinin yaşı kaç??? Çünkü gerçekten evlilikte iki yıl diyorlar ya ben bınu evlenince anladım ilk yıl cicim Ay'ı falan değil tanıma alışma yılı.benim evliliğim iki yıldan sonra tam istediğin kıvama geldi .bunu eşimde Söyler.nihayetinde çocuğunun babası o pişman olacağı laflar etmiş sma srn etme.Kizlar ben avmde bayildim simdi iyiymde o sirada esim aramis mesj atmis camasir makinesi nasil calisiyor diye sizce niyeti ne ne yapmaya calisiyor wsthsapimi hesaplarmi kapattim zaten cevapta atmadim dun ailemle evli olmaktan gurur duyarm dedi cunku simdi annesi dibindecagirsinda yikatsininanin midem bulana bulana bir gun yemegini eksik etmedm camasrini aksatmadm ev hep temizdi bunlr ne ki yaptigm fedakarlklari saymiyorm bile aylik hesabimiza hel onun 200 tel faturasi 200kredisi 200sigarasi baska faturalar borclar geriyede bi sey kalirsa en son mutfak masrafini
hastaneyi birakirdm kendmi hasligi
ailem hep verir zaten ama o bunlari
goremiyo bide alip altina araba
verdm ama dunyadaki en kotu kiz ben oldum onun gibi adam bulamazmisim dovmedigi icinmi acaba oyle diyo bi o kaldikufurlerden sonra![]()
Canım üzülme ama erkekler rahata çok çabuk alışan varlıklar.ve sen çok fedakar davranmışsın .merhametten maraz doğar.erkekleri özellikle maddi anlamda bu kadar rahata alıştırmak doğru değil.sonra böyle nankör oluyorlar .bence hiç bi sorusuna cvp verme .emin ol sende Bulduğu rahatlığı annesinde bulamayacak .kendi evinde Bulduğu Rahatlık orada olmayacak.sen sakinliğini Koru.inşallah Meleğin uğuruyla gelcek ve inşallah bu acımasız lafları söyleyen baba onun ışığıyla kalbini yumuşatıp haince söylediği soğudum cümlelerinden pişman olacak.ama sen sakin taviz verme .senin yokluğunu anlasın .ve bir daha biraraya gelirsen bu kadar verici olma.bu arada ne kadarlık evlisin ??? Eşinin yaşı kaç??? Çünkü gerçekten evlilikte iki yıl diyorlar ya ben bınu evlenince anladım ilk yıl cicim Ay'ı falan değil tanıma alışma yılı.benim evliliğim iki yıldan sonra tam istediğin kıvama geldi .bunu eşimde Söyler.nihayetinde çocuğunun babası o pişman olacağı laflar etmiş sma srn etme.
Ben sadece evrembus un eşi için söylemedim yani genel erkekler için söyledim.etrafımda gördüğüm örneklerden de Anladığım için böyle bişey söyledim yanlış anlaşılmasın.bizde eşim yapar bi çok seyi benim kazandığım kenara atılır ihtiy olursa eşim tabiki oradan alır .ilk baştan böyle Alışsın ki zorluğa sonra çocuk falan olduğunda masraflar arttığında zorluk olmasın diye.kadınlar evi için daha fedakar olabiliyor sma erkeklerkarı koca arasına girip yorum yapmak istemedim şu dk ya kadar. tüm yazılanları okudum.evrembus eşinle ilgili yorum yapmak istemiyorum canım bakarsın yarın iyi olursunuz. düzelir herşey. ne mutlu böyle zor zamanlarında ailen yanında. Allahım bu yaşadıklarına yardımcı olur inş
evet erkeklere özellikle maddi konularda asla taviz vermeyeceksin. ben her ay gelir giderleri evin hesap defterine yazar ihtiyacı kadar parasını verir gerisini biriktiririm. bunu siz de eşlerinize yapın diye söylemiyorum. sadece fazla taviz vermeyin. sonu hüsran oluyor