• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gunaydin anneler umarim minnaklariniz iyidir...ben 2 gundur usutmustum dun aksam usutmeye bagli olarak sirtim ozellikle kaburgalarim siddetli agirdi ben de agriya dayanamayinca VICKS krem surdum sirtima ve goguslerimin arasina sonra da acaba surmesemiydim dedim ama agridan agladim resmen..acaba zararli mi kizlar fikri olan cevap yazarsa sevinirim...mutlu pazarlar...

Herkese gunaydin. Benim gunum pek aydin olmasa da :( su zamana kadar gayet saglikliydik bende bebegimde.
Dun gece ilk defa kanamam oldu :( acile gittik hemen ultrasonda kanama gorundu ve düşük tehliken var dedi doktor progestan ignesi yapti.hapinida verdi alttan alicaksin dedi. Ama yat dinlen falan demedi benimde eve gelince aklima geldi yatmak gerektigi. Kizlar moralim cok bozuk niye oldu bilmiyorum dun biraz fazla yoruldum o da yurumekten..ama farkli hicbisey yapmadim. Doktor hormonel dengesizliktendir dedi ama ne aciklama yapti ne rahatlatti miymiy konustu cok normal bisrymis gibi
Burda hep okurdum progestan kullananlari benimde basima geldi sonunda o kadar korkuyorum ki onu kaybetmekten dun degetini cok iyi anladim
Kizlar bu durumu yasayanlar bana fikir versin nolur napmali nelere dikkat etmeli? Yatis gerekli biliyorum ama ben calisiyorum ve ise daha yeni girdim en faxla 3 gun izin alabilitim yetetli olurmu sizce? Beslenmenin dusugr etkisi varmi? Birde kullanmayi birakan yani duzrlen varmi?

Kizlar kötuyum esim birakin uzalasmak icin aramayi kafa tutmak icin aramis cocugu aldircaksin karninda benim cocugumu tasimicaksn dddi bende bunu sen karar veremezsin bosanabilrsn ama ben cocugumu dgurup pasalar gibi buyutucem dedim daha bi suru sey dedi altinlriml Arab aldimya altina simdi mahkemede olsa bebektn kurtlmya calisiyo insan bunu nasl der bumu adam bumu baba , cocugumu tasimicaksni anlarmda aldir demek oldür demek ben cocugumn katili olmicm kizlar :cry:
Canim sikma canini sen sen dogru olani dusunuyosun herkes kendi bilir gitmek istiyosa gider sende bebegine sarilip hayata atilirsin ...

gunaydin anneler umarim minnaklariniz iyidir...ben 2 gundur usutmustum dun aksam usutmeye bagli olarak sirtim ozellikle kaburgalarim siddetli agirdi ben de agriya dayanamayinca VICKS krem surdum sirtima ve goguslerimin arasina sonra da acaba surmesemiydim dedim ama agridan agladim resmen..acaba zararli mi kizlar fikri olan cevap yazarsa sevinirim...mutlu pazarlar...

kutusunda yazar belki canım bi bak istersen yada internetten bi araştır

Herkese gunaydin. Benim gunum pek aydin olmasa da :KK43: su zamana kadar gayet saglikliydik bende bebegimde.
Dun gece ilk defa kanamam oldu :KK43: acile gittik hemen ultrasonda kanama gorundu ve düşük tehliken var dedi doktor progestan ignesi yapti.hapinida verdi alttan alicaksin dedi. Ama yat dinlen falan demedi benimde eve gelince aklima geldi yatmak gerektigi. Kizlar moralim cok bozuk niye oldu bilmiyorum dun biraz fazla yoruldum o da yurumekten..ama farkli hicbisey yapmadim. Doktor hormonel dengesizliktendir dedi ama ne aciklama yapti ne rahatlatti miymiy konustu cok normal bisrymis gibi
Burda hep okurdum progestan kullananlari benimde basima geldi sonunda o kadar korkuyorum ki onu kaybetmekten dun degetini cok iyi anladim
Kizlar bu durumu yasayanlar bana fikir versin nolur napmali nelere dikkat etmeli? Yatis gerekli biliyorum ama ben calisiyorum ve ise daha yeni girdim en faxla 3 gun izin alabilitim yetetli olurmu sizce? Beslenmenin dusugr etkisi varmi? Birde kullanmayi birakan yani duzrlen varmi?

canım hamilelik başlarında normal bir durum, kahverengiye döndüyse kanama bitmiş demektir, dert etme çok yaygın progestan kullanımı. ilk gebeliğimde 4 hafta yattım ben, lekeler hep devam etti, 13.haftadan sonra geçti. yürümekle vs kanama olmaz canım, regl günlerinde de olabiliyormuş bu tip kanamalar. yerleşme kanaması da olabilir diyorlar. gönlünü ferah tut, beslenme konusunda da maydonoz nane, nar da demişlerdi, bunları tüketmemeye çalış, dua et, dinlen.
bende de kist gördü doktor, düşüğe neden oalbilir ve yolculuk yapacağım için progestan verdi, yolculuktan 4-5 gün sonra kanamam oldu 1 kerelik sonra kahverengiye döndü, progestanı bir doz artırdı sonra 1 hafta daha kullandım doktora gittim, kist kaybolmuş dedi progestanı bırak dedi bıraktım. yani bir süre sonra tehlike geçince bırak der doktor.. ama dediğim gibi ilk gebelikte 13.haftaya kadar kullanmıştım.

İstanbul da olup medipol Bağcılar hastanesine giden var mi acaba birşey danışmak istiyordum. Doğumum sezeryam olacak erkek personel asistan vs. giriyor mu doğuma.

Maşallah Allah bagislasin cocuklarimizi ben biraz geç kaldım 2. çocuk için ama dayanamadım kardessiz kalsın istemedim yaşım da geçmeden oldu çok şükür.

hayırlı zaman bu zamanmış canım, Allah ne zaman takdir ederse o zaman oluyor.. belki daha rahat olur oğlun sana destek bile olur:)
benimki de dün küçük topunu eline almış anne kardeşim olunca bunu ona vereceğim diyor:) arada bahsediyoruz farkında değil sanıyorum ama gayet farkında:)

içkarın diyorlar, belki senin içkarnın küçüktür, neticede ilk gebelik, çok hızlı büyümez, ama bazısında böyle karın hızlıca çıkıyor. aynı hızla büyümez belki, ama krem kullanmak mantıklı, hatta göğüse ve bacaklara hatta kalçalara da başlamak gerek, oralarda da genişlemeden dolayı çatlaklar oluyormuş..

Benim bacaklarimda ani boy uzamasindan kaynaklanan yirtiklar var. Zaten yirtigin seklinden boy yirtigimi kilo yirtigimi anlanabilir. Dikey yirtiklar kilo yatay yirtiklar ise boy yirtigi. Ben boyum uzarken çok sıkıntı yasamistim. Bir sene de sporunda etkisi ile 7 cm uzadım. Her gece eklem ağrıları ve aglamalar eşliğinde uyuma... Yırtık konusundaki tek şansım tenimin çok beyaz olmasi sebebiyle gorunmemeleri :D

Benim de perşembe günü leke oldu pembe o aksam gittim Dr hamilelikte lekeleri sevmiyoruz önlem amaçlı progestan hap verdi dun de kendi Dr umda kontrolün vardı rahimde kanama görmedi ama progestana 1 ay kadar devam et dedi. Çok fazla ayakta kalma diyor ama ben çok ayaktayim.
Çok geçmiş olsun narin inşallah sağlıkla kavusursun bebeğine.

jojoba yağı mantıklı en azından tüylenme yapmaz, badem yağı da çok iyi de işte tüyleri artırıyor, diğer karışımı burada bulamam ama sanırım jojobayı bulurum, burada bir de hindistan cevizi yağı çok yaygın acaba o da iyi midir? bilen var mı?

Hindistan cevizi yağı da cilt bakımı için oldukça iyi. Cildin yağ dengesini ayarlar. Bence kullanmalisin. Badem yağı kullanmak istemiyorsan Jojoba yağı, kakao yağı, argan yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırip kullan istersen. Bevde böyle bir karışım daha yapıp bir aldigim yağı bir de karışımı kullanayim. Argani unutmustum teşekkür ederim aklıma getirdigin için :)

Hindistan cevizi yağı da cilt bakımı için oldukça iyi. Cildin yağ dengesini ayarlar. Bence kullanmalisin. Badem yağı kullanmak istemiyorsan Jojoba yağı, kakao yağı, argan yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırip kullan istersen. Bevde böyle bir karışım daha yapıp bir aldigim yağı bir de karışımı kullanayim. Argani unutmustum teşekkür ederim aklıma getirdigin için :)

argan yağı da saça iyi geldiğine göre o da tüylenme yapar mı acaba.. saça iyi gelen şeylere dikkat etmek gerek:)
benim de çok kaşıntım oluyor hava zaten aşırı kuru burada,sırtım falan da çok kaşınıyor, bolca yağlanmam gerek:)

İstanbul da olup medipol Bağcılar hastanesine giden var mi acaba birşey danışmak istiyordum. Doğumum sezeryam olacak erkek personel asistan vs. giriyor mu doğuma.

Cnm ben o hastaneye gidiyorum,ama doğum için değil sadece oğlumu muayne için götürüyorum çok başarılı bir hastane,sezeryana erkek sinek bile girmez o hastanede kaldı ki nst odasına bile erkek almıyolar eşleri,zaten kadın doğumcu erkek doktor yok diye biliyorum muhafazakar bir hastane orası,emine erdoğan yaptırdı

Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.ilk öğrenen sensin.darısı başımıza inşallah.Bende rüyamda doktorun erkek dediğini gördüm.inşallah hepimizin gönlünden geçen olur.[/QUOTE

amin canım benim inş. Allah seninde gönlüne göre versin

Kizlar benim gibi kol ayak kemiklerimde kalca kemiginde agrilari olan varmi ??neden oluyo bide kalbim hizlaniyo halsislesyorm :KK43:

kol ve ayak kemiklerindeki ağrılar bendede vardı cnm dr düzenli egzersiz yapmadığın yürümediğin için dedi. günde 1 saat yürüyüş verdi biraz düzeldi. kalbinin hızlanması ise normal. hamilelikte bebek için daha fazla kan pompalıyor vücut bu yüzden kalbin eskisine göre daha hızlı çarpıyor

Bana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazım :KK43: nasıl alışıcam

oda sıcaklığındaki su mide bulantısı yapar. biraz soğuk olan suya 1-2 damla limon damlat öyle iç canım. içimi kolaylaştırıyor ve su içmekten keyif alıyorsun :)

Kızlarr midem çok kötüüüüü:KK43:premesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor:KK43:bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın:KK43:(zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die:KK43:(inşallah bu ilaç işe yarar:KK43:((
sana başka bir önerim var. denemende bir zarar yok, doğal bir yöntem, ben içiyorum ve rahatlatıyor. bildiğimiz çiğ fasülyeden 3 tane iç. kesinlikle bulantıyı azaltıyor.

argan yağı da saça iyi geldiğine göre o da tüylenme yapar mı acaba.. saça iyi gelen şeylere dikkat etmek gerek:)
benim de çok kaşıntım oluyor hava zaten aşırı kuru burada,sırtım falan da çok kaşınıyor, bolca yağlanmam gerek:)

Boşver yaparsa yapsın, doğumdan sonra lazere gideriz o da mı sorun :)

Back