• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın.. aramızdan yanlış hatırlamıyorsam sadece sidelya öğrendi ona da erkek demiş doktoru. ben de yarın gidicem doktora merakla bekliyorum bir şey söyleyecek mi bakalım
inşallah öğrenirsin canım.benim randevum niye bu kadar uzak daha iki hafta var:(

Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.bulantilariniz ne alemde hafifledimi biraz?benim daha iyi cok sukur.

ben öğrendim canım. inş erkek olacak

çok güzel bir haber bu çok sevindim canım senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli yakışıklı bir oğlun olur :) şimdi umutlandım belki bende öğrenirim o zaman seninle tarihlerimiz aynı sayılır zaten.. ayy heyecan bastı valla bir anda :)

Günaydın.. aramızdan yanlış hatırlamıyorsam sadece sidelya öğrendi ona da erkek demiş doktoru. ben de yarın gidicem doktora merakla bekliyorum bir şey söyleyecek mi bakalım

evet canım sidelya öğrenmiş.. yarın mutlaka yaz sende inşallah bizde öğreniriz bu randevularda yoksa 1 ay beklicem ben çok uzun zaman gibi geliyor..

Kızlar öyle bir haftasonu geçirdim ki. Her yediğimi çıkardım 2 günde 2 kilo gitmiş. İnleye inleye hep dua ettim allahım beni iyileştir diye. Şimdi işe geldim biraz kafam dağıldı.

günaydın güzel anne adayları benim eski doktorum progestan yazmıştı devlet ödüyor mu biliyor musunuz? doktor randevum haftaya salı elimde 3 tane kaldı ilacı eşim aldı 10-15 lira civarında ödeme yapmış ama ilacın ödemesi mi yoksa daha önceki muayene ücretimi bilmiyoruz bileniniz var mı?

Kızlar öyle bir haftasonu geçirdim ki. Her yediğimi çıkardım 2 günde 2 kilo gitmiş. İnleye inleye hep dua ettim allahım beni iyileştir diye. Şimdi işe geldim biraz kafam dağıldı.

inşallah yakın zamanda geçer, benim de bulantım çok ama çıkarmıyorum şükür.. korkumdan hep tutuyorum kendimi. yani tutabiliyorum diyeyim. evde olmak daha zor işte zaman hızlı geçiyor

günaydın güzel anne adayları benim eski doktorum progestan yazmıştı devlet ödüyor mu biliyor musunuz? doktor randevum haftaya salı elimde 3 tane kaldı ilacı eşim aldı 10-15 lira civarında ödeme yapmış ama ilacın ödemesi mi yoksa daha önceki muayene ücretimi bilmiyoruz bileniniz var mı?

devlet ödüyor canım bana da tek kutu yazdı yurtdışında bulamam diye bir kutu da ben aldım 5 tl gibi hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam, başka ilaçlar da almıştım çünkü..

kağan kocatepenin sitesinden hafta hafta gebeliği takip ediyor musunuz kızlar? çok güzel açıklamış, bel ağrıları için de sırtınızı oturduğunuz yere tam olarak yaslayın arada boşluk kalmasın ve bişey için eğilirken dizlerinizi kullanarak eğilin demiş.. bi de bu haftadan (11.haftadayım ben) sonra ortalama 450 gr alınıyormuş..

Günaydın anneler,

Bugün minnosumun kalp atışlarını dinledik baya büyümüş meleğim 8+4 olmuşuz bugün:):)

kızlar kullanıcı adımı değiştirdim.önceden hüsnüzan dı.ama sitede nedense hxusxnxuxzan gibi garip birşeye dönüşmüstu.artık NİLSENA yım:)

Kızlar günaydın evde vifi yi açmamaya çalışıyorum bir yerde çok zararlı olduğunu okudum, mümkün oldukça telefonumdan da internete girmiyorum uzun süredir girmemiştim umarım bebişler de sizde iyisinizdir.

günaydın kızlar, cuma günü doktora gittim ikili test için sonuç haftaya belli olur dedi ama şimdilik bi sıkıntı yok dedi doktor. cinsiyet için baya da uğraştık ama anlayamadık doktor kıza benziyor ama dedi.

Bizde bugun ikili test icin kan verdik ve ultrasona girdik doktor ka benzettigini soyledi ze de

günaydın kızlar, cuma günü doktora gittim ikili test için sonuç haftaya belli olur dedi ama şimdilik bi sıkıntı yok dedi doktor. cinsiyet için baya da uğraştık ama anlayamadık doktor kıza benziyor ama dedi.
canım hayırlı olsun bir sonraki muayene de öğrenirsin cinsiyetini de, nerde yaptırdın özelde mi fiyat ne kadar

Back