• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm ben o hastaneye gidiyorum,ama doğum için değil sadece oğlumu muayne için götürüyorum çok başarılı bir hastane,sezeryana erkek sinek bile girmez o hastanede kaldı ki nst odasına bile erkek almıyolar eşleri,zaten kadın doğumcu erkek doktor yok diye biliyorum muhafazakar bir hastane orası,emine erdoğan yaptırdı

Teşekkür ederim cavabın için daha önce başka bir yerde asistan girdi izledi yazmıştı da biri . Ben Nisa Hastanesine gidiyorum ilk doğumum orda oldu baştan sona tüm personel bayan ama biraz uzak kalıyor bağcular medipol çok yakın bana o yüzden acaba oraya mı devam etsem diye düşündüm.

Hepinize destekleriniz icin allah razi olsun kizlar bizim toplumumuzda kadin boyle iste.. her fedakarligi yapar ama yeri gelir sirf senden kurtulmak icin bebegini bile öldurmek ister dolar tasar sana gucunun yettigini dusunur donsem ne sart koysalar uymak zorundaym ben bunu yapamam bebegimide kendimideomur boyu ezdirmicem allahsukur melek gibide bi ailem var babam ne istesem bulup getiriyo uyumuyorm uyumuyolr ben uzgunm diye yatiyorm yediirp i iciriyolr allah razi olsn ama benm yavrum icin ayaklrmin ustunde durmam lazm dava acicakmis bidebana dediki yeni hayatimda onun yeri olup olmicgina sen karar veremezsin hakim verir dedi bende annesine muhtac bebegi sanami vericeklerini saniyosn dedim öldurmek istedigin cocugun c sini agzina alma su saatten sonra dedim :(

Hepinize destekleriniz icin allah razi olsun kizlar bizim toplumumuzda kadin boyle iste.. her fedakarligi yapar ama yeri gelir sirf senden kurtulmak icin bebegini bile öldurmek ister dolar tasar sana gucunun yettigini dusunur donsem ne sart koysalar uymak zorundaym ben bunu yapamam bebegimide kendimideomur boyu ezdirmicem allahsukur melek gibide bi ailem var babam ne istesem bulup getiriyo uyumuyorm uyumuyolr ben uzgunm diye yatiyorm yediirp i iciriyolr allah razi olsn ama benm yavrum icin ayaklrmin ustunde durmam lazm dava acicakmis bidebana dediki yeni hayatimda onun yeri olup olmicgina sen karar veremezsin hakim verir dedi bende annesine muhtac bebegi sanami vericeklerini saniyosn dedim öldurmek istedigin cocugun c sini agzina alma su saatten sonra dedim :KK43:

Telefondaki konusmalarinizi kaydetmelisin. Ileri bir sıkıntı olursa mahkemede aleyhine delil olur. Hayat bu ne olacağı belli olmaz sonuçta. Hep en kotusunu düşünüp hazır olmak lazım...

Telefondaki konusmalarinizi kaydetmelisin. Ileri bir sıkıntı olursa mahkemede aleyhine delil olur. Hayat bu ne olacağı belli olmaz sonuçta. Hep en kotusunu düşünüp hazır olmak lazım...
kesinlikle elinde kayıt olamalı... mesajlar ve konuşmları kayıt altında tutmalısın.

kesinlikle elinde kayıt olamalı... mesajlar ve konuşmları kayıt altında tutmalısın.

Bazen insanın en kiymetlisi bir bakmissin en büyük belası olmuş. Lakin bu hayat böyle. Biz insanlara düşen ise bu kriz dönemlerini, akıl ve mantık çerçevesi içerisinde yönetmek. Biz kadınların en büyük hatası fazla duygusal olmak. Aslında mantık bana göre herseyden önce gelir. Şayet gelmezse o zaman ezilen taraf oluruz. Bu yüzden üzülmek yerine suan ki durumu bir satranç olarak görüp bir sonraki hatta iki sonraki hamleyi planlamak lazım. Adam daha durumu cozememisken çoktan amacına ulasmis olmak lazım. Ben bu şekilde düşünüyorum. Hayatta insanın kendisinden değerli hicbirsey yok. Insan bunun bilincinde olmalı. ..

Androidler de kayit programları oluyor call recorder ya da recorder diye google play dan indirebilirsnz

Bayanlar canı birşeyler çeken varmı benim oldu sanırım aklıma bşr meyve düştü rüyamda 2 kez gördüm birinde yiyordum felan bitmesin diye üzülüyordum ☺️ ilk hamileliğim Aş ermek bumu acaba yoksa psikolojik mi ?

Kizlar kötuyum esim birakin uzalasmak icin aramayi kafa tutmak icin aramis cocugu aldircaksin karninda benim cocugumu tasimicaksn dddi bende bunu sen karar veremezsin bosanabilrsn ama ben cocugumu dgurup pasalar gibi buyutucem dedim daha bi suru sey dedi altinlriml Arab aldimya altina simdi mahkemede olsa bebektn kurtlmya calisiyo insan bunu nasl der bumu adam bumu baba , cocugumu tasimicaksni anlarmda aldir demek oldür demek ben cocugumn katili olmicm kizlar :cry:
Çok üzüldüm. Sana yasal bir durumu söylemek istiyorum. Ailenin isteğine bağlı gebelik sonlandırması en gec 10 hafta doluncaya kadar yapılabilir. 10 haftadan sonra tıbbi gerekçe varsa Dr.lardan oluşan en az 3 hekim den oluşan heyet gebeliği sonlandırmaya karar verir.(Tıbbi gerekçe:annenin veya bebeğin sağlığını tehlikeye atan bir duru , bebeğin yaşamla bağdaşmayacak düzeyde anomalili olması gibi şeyler demek)
Yani için rahat olsun 12.haftadasın.
sen kendin istersen bile gebeliği kimse sonlandıramaz. Bırak mahkemeyi hakimi, Dr.lar bile bu haftadan sonra gebeliğini sonlandıramaz. Eşinle konuşurken bunları bil,hakkını bil,ki seni yapamayacağı ve olmayacak şeylerle seni korkutmasına ,geri adım attirmasina izin verme. Haklarını bil. Allah sabır versin,bir an evvel sorunu çözmeye yardım etsin. Sadece kendinin ve evladının sağlığını düşün.

Aynen cnm benim de bacaklar cok azaldi.ben de yarin yaptirmayi dusunuyrm.ozel bolgem axaldi baya orayi kendim yavas yavas yaparim.hadi bakalim yarin yaptirdiktan sonra yazalim buraya :) insallah agrisiz atlatiriz
Canım ben özel bölgeye ağdalı yaptırdım ve çok şükür çok rahatladım:KK66: bu arada her zamankinden daha az acıdı sanki. Zaten normalde de aşırı acımıyordu. Çok rahat oldu 15 dk da işlem tamam :) darısı sana...

sana başka bir önerim var. denemende bir zarar yok, doğal bir yöntem, ben içiyorum ve rahatlatıyor. bildiğimiz çiğ fasülyeden 3 tane iç. kesinlikle bulantıyı azaltıyor.

gerçekten mi ya ne ilginçmiş, ben de deneyeceğim sabahtan beri bulantı halindeyim çok zor geçiyor günüm..

Bazen insanın en kiymetlisi bir bakmissin en büyük belası olmuş. Lakin bu hayat böyle. Biz insanlara düşen ise bu kriz dönemlerini, akıl ve mantık çerçevesi içerisinde yönetmek. Biz kadınların en büyük hatası fazla duygusal olmak. Aslında mantık bana göre herseyden önce gelir. Şayet gelmezse o zaman ezilen taraf oluruz. Bu yüzden üzülmek yerine suan ki durumu bir satranç olarak görüp bir sonraki hatta iki sonraki hamleyi planlamak lazım. Adam daha durumu cozememisken çoktan amacına ulasmis olmak lazım. Ben bu şekilde düşünüyorum. Hayatta insanın kendisinden değerli hicbirsey yok. Insan bunun bilincinde olmalı. ..

özellikle de kadınların her durumda mağdur olduğunu düşünürsek bence de önceden önlem almak haklarını bilmek vs çok önemli..

evrembus evrembus Allah gerektirmesin, umarım düzelir, umarım kızgınlıkla söylenmiş şeylerdir.. aslında en iyisi iletişim kurmamak bir süre.. bu şekilde kimse alttan almayacak ne sen ne de o, kırıcı tehditkar ifadeler devam edecek, bak işte daha aldır dediği çocuğun alınamayacağını anlayınca şimdi de alırım tehditlerine başlamış bu işler böyle, insan nefret söylemlerine başlayınca nefsiyle konuşur sevgi vs geri planda kalır.. en iyisi bir süre telefon vs açmayın o da sen de.. bi sakinleşin, sonra ikinizin de saygı duyduğu aile büyüklerinizle bir araya gelin ve durumu hep birlikte değerlendirin..başka türlü böyle laf dalaşına döner sen de o da unutamazsınız ilerde konuşulanları.. saygıyı korumak gerek..

bulantılarıma ekmeğin iyi geldiğini sanıyordum ama hiçbir etkisi yokmuş.. bugün hiç ekmek yemedim bulantılar yine aynı..çokşükür eski düzenime yavaş yavaş dönebileceğim sanırım. dün biraz badem denedim yiyebildim, bugün kuru üzüm de ekleyeceğim..

Çok üzüldüm. Sana yasal bir durumu söylemek istiyorum. Ailenin isteğine bağlı gebelik sonlandırması en gec 10 hafta doluncaya kadar yapılabilir. 10 haftadan sonra tıbbi gerekçe varsa Dr.lardan oluşan en az 3 hekim den oluşan heyet gebeliği sonlandırmaya karar verir.(Tıbbi gerekçe:annenin veya bebeğin sağlığını tehlikeye atan bir duru , bebeğin yaşamla bağdaşmayacak düzeyde anomalili olması gibi şeyler demek)
Yani için rahat olsun 12.haftadasın.
sen kendin istersen bile gebeliği kimse sonlandıramaz. Bırak mahkemeyi hakimi, Dr.lar bile bu haftadan sonra gebeliğini sonlandıramaz. Eşinle konuşurken bunları bil,hakkını bil,ki seni yapamayacağı ve olmayacak şeylerle seni korkutmasına ,geri adım attirmasina izin verme. Haklarını bil. Allah sabır versin,bir an evvel sorunu çözmeye yardım etsin. Sadece kendinin ve evladının sağlığını düşün.
Canim biliyorum bunlari ama alinick durmda olsa bile zaten ben bebegimi istiyormki ona oyle konusmadmki sanki bende istemiyomusumda onu bahane ediyomsm gibi olmasin :(

Canm ben aramiyorum o arayip mesaj atiyo :( yazmiyorm yazmiyorm ama bi yerde dayanamiyosn
özellikle de kadınların her durumda mağdur olduğunu düşünürsek bence de önceden önlem almak haklarını bilmek vs çok önemli..

evrembus evrembus Allah gerektirmesin, umarım düzelir, umarım kızgınlıkla söylenmiş şeylerdir.. aslında en iyisi iletişim kurmamak bir süre.. bu şekilde kimse alttan almayacak ne sen ne de o, kırıcı tehditkar ifadeler devam edecek, bak işte daha aldır dediği çocuğun alınamayacağını anlayınca şimdi de alırım tehditlerine başlamış bu işler böyle, insan nefret söylemlerine başlayınca nefsiyle konuşur sevgi vs geri planda kalır.. en iyisi bir süre telefon vs açmayın o da sen de.. bi sakinleşin, sonra ikinizin de saygı duyduğu aile büyüklerinizle bir araya gelin ve durumu hep birlikte değerlendirin..başka türlü böyle laf dalaşına döner sen de o da unutamazsınız ilerde konuşulanları.. saygıyı korumak gerek..

Canim biliyorum bunlari ama alinick durmda olsa bile zaten ben bebegimi istiyormki ona oyle konusmadmki sanki bende istemiyomusumda onu bahane ediyomsm gibi olmasin :KK43:
Yok yok yanlıs anlaşılma yok. senin bebeğini ne kadar çok istediğin öyle belli ki.
Sadece haklarını zor zamanında hatirlatmak istedim. Ne güzel ki zaten bunları biliyormuşsun.
Eşine karşı bebeği ne kadar çok istediğini ve bu konuda onun engel olamayacağını belirtmen için vurgulu yazdım.
Tekrar bu zor günlerinde Allah'tan güç kuvvet diliyorum sana. Inşallah bu günleri de atlatir ve bebeğine sağlıkla sarılırsın.

Kizlar bu arada babam bana sevgililer gunu hediyesi almis sirf uzulmuym diye allah onlari basimizdan eksik etmesin :)
Burada Yazılanların biraz sessiz bi takipçisiyim.ama size yazmadan edemedim.lütfen üzülme canım bebişinde üzülür yoksa.eşinin attığı msjı okuma bile boşuna strese girme.hatta mümkünse engelle telefondan zaten illaki seninle konuşmak isterse bulabilir seni.çok şükür ki seni sahiplenmiş bi ailen var .ayrıca sana şunu söyliyim bebeğin doğunca aldır diyen adam için Kıymetli olur bu sefer bebeği almaya kalkar.sn güçlü ve dik ol.stres yapma üzme desek de üzülürsün mutlaka sma Allah'a sığın .rabbim eşini Islah eder inşallah.ayrıca hiç bir mahkeme kararı bebeği aldıracaksın demez hele ki kürtaja bu kadar karşı bi hükümet var ken ...eşin konuştukça saçmalamış...

Back