• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar inş hamileliklerınız iyi geçiyordur...bnmki paso yatarak geçiyor ..şükürler olsun yinede ..Rabbim büyük ,inş düzelirim ,kanamalarım yıne oluyor ara ara ama şiddetli değil kahverengiye donüyor ..korkuyorum ama yapacak ta bişiy yok ..ikidebir Dr a gitmek faydadan çok zarar veriyor ..ile gitmek 1saat yollar kotu:KK43:
Neden kanamam var diyorum Dr bilmiyoruz diyor :KK43:çift rahimden kaynaklarda olabilirmiş ..tam çift rahım değilim ama uterus bikornisim ..yanı çift boynuzlu rahım yada kalp şeklinde rahim am ortası daha basık..tevekkül ettim ,1haftadır gripim ...bişiy yiyip içermiyorum içim almıyor kusmam yok bulantı az ana tiksinti var ..ishal olmuşum anca su içiyorum mnda su içiyorum ..bolcana..84le hamile kaldım 79a indim ,
Şükürler olsun ...şikayetım yok inş sizlerın keyfi yerındedir

Rabbim yardimcin olsun Inşallah... iyi düşün iyi olsun. Bebeğin sağ salim saglikli bir sekilde gelsin inşallah dünyaya :)

Sevgili anne adayları:anneadayı:
Ben 9 haftanın içindeyim. Hala tansiyon düşüklügü yaşıyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum, aç kalmamaya çalışıyorum. Bol sıvı alıyorum. Bulantılar çok ama dayanıp ,canım yana yana bulantiyla yiyip içiyorum, fazla kusma olmuyor,günde en fazla 1 kusuyorum. Bunlara rağmen tansiyonum 9-6 oluyor. Sonra birden 7-4 oluyor. Tabi elim ayağım boşalıyor, dayanılmaz baş ağrısı ve bulantı ile yatma hissi geliyor. Sodali tuzlu ayran, şu, tuzlu şeyler derken 2-3 saate ancak kendime geliyorum. Sizlerde durumlar nasıl?:KK64:

Kızlar güzel anneler selam... ben size danışmak istiyorum. Benim ilk hamilelğim pek bi bilgim olmuyo bazı konularda. Şöyle bugün benim belimin sol tarafında içerden ince ince gelen sızlama gibi ama değil ağrılar oluyo birer dakikalık aralıklarla vuruyor. Böyle sanki bacağıma ve sırtımın sol tarafına vuruyor. Olmuyodu hiç bugün başladı. 9+3 hamileliğim. Sizce normal mi ya. Sürekli lavobaya gidiyorum kanama felan gelir diye. :(

Kızlar güzel anneler selam... ben size danışmak istiyorum. Benim ilk hamilelğim pek bi bilgim olmuyo bazı konularda. Şöyle bugün benim belimin sol tarafında içerden ince ince gelen sızlama gibi ama değil ağrılar oluyo birer dakikalık aralıklarla vuruyor. Böyle sanki bacağıma ve sırtımın sol tarafına vuruyor. Olmuyodu hiç bugün başladı. 9+3 hamileliğim. Sizce normal mi ya. Sürekli lavobaya gidiyorum kanama felan gelir diye. :KK43:

Korkma, bahsettiğin o ağrı ve batmalardan bende sürekli var. Doktora dün sordum. Rahim hızla büyüdüğü için oluyor endiselenme dedi.

selam,
bayağıdır yoktum forumda çok sey yazılmış:)bebeğinizin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda?

Aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldiniz :) inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim hayirlisiyla kucagimiza alırız. Ya bu arada şu saat oldu hala tikiniyorum nolacak benim bu halim :eek:

kızlar ben normalde kolay kolay ağlayan biri değilimdir hele ki filmlerde ağlayanlara gülerdim. ama az önce tv de incir reçelinin izlerken öyle bi ağladım ki anlatamam. hala da izliyorum sanırım sonunda da ağlamayı bekliyorum :) gerçekten hamilelikte insan çok duygusal oluyormuş bunu anladım.

Korkma, bahsettiğin o ağrı ve batmalardan bende sürekli var. Doktora dün sordum. Rahim hızla büyüdüğü için oluyor endiselenme dedi.
Canım sana çok teşekkür ederim umarım dediğin gibidir ya. Benimde p.tesi kontrolüm var. Inşallah yolundadır herşeyimiz.

kızlar ben normalde kolay kolay ağlayan biri değilimdir hele ki filmlerde ağlayanlara gülerdim. ama az önce tv de incir reçelinin izlerken öyle bi ağladım ki anlatamam. hala da izliyorum sanırım sonunda da ağlamayı bekliyorum :) gerçekten hamilelikte insan çok duygusal oluyormuş bunu anladım.
Aynen hormonlar sağolsun :) dediğin gibi durduk yere ağlıyorum. anneannemi görüyorum yaşlı diye üzülüp ağlıyorum kaldı ki çok dinç bi kadın. Kendimin yaşlılığnı düşünüp damara bağlıyorum :D

Aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldiniz :) inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim hayirlisiyla kucagimiza alırız. Ya bu arada şu saat oldu hala tikiniyorum nolacak benim bu halim :eek:
Valla yemek yiyebildiğine şükret. Ben hiç birşey yiyemiyorum. İçim gidiyo. Şanslısın ye gitsin boşver :):anneadayı:

Canım sana çok teşekkür ederim umarım dediğin gibidir ya. Benimde p.tesi kontrolüm var. Inşallah yolundadır herşeyimiz.

Rica ederim ne demek :) Bende endiseleniyordum ama doktor ultrasondan sonra herseyin yolunda olduğunu söyledi. Bence seninde benim gibi rahim büyüme hızın biraz yüksek sanırım. Benimde gün boyu süren ağrım ve batmalarim var takma kafana inşallah bişey yoktur :)

Valla yemek yiyebildiğine şükret. Ben hiç birşey yiyemiyorum. İçim gidiyo. Şanslısın ye gitsin boşver :):anneadayı:

Inşallah rahat rahat yersin en kisa zamanda... Ben genelde meyve grubuyla kafayı bozmuş durumdayım :) Mide bulantın varsa yeşil Mayhos elma, sut ve kuruyemiş tüket. Çok iyi geliyor. Ben sabah bulantilarimi bu şekilde atlatiyorum...

Be
Sevgili anne adayları:anneadayı:
Ben 9 haftanın içindeyim. Hala tansiyon düşüklügü yaşıyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum, aç kalmamaya çalışıyorum. Bol sıvı alıyorum. Bulantılar çok ama dayanıp ,canım yana yana bulantiyla yiyip içiyorum, fazla kusma olmuyor,günde en fazla 1 kusuyorum. Bunlara rağmen tansiyonum 9-6 oluyor. Sonra birden 7-4 oluyor. Tabi elim ayağım boşalıyor, dayanılmaz baş ağrısı ve bulantı ile yatma hissi geliyor. Sodali tuzlu ayran, şu, tuzlu şeyler derken 2-3 saate ancak kendime geliyorum. Sizlerde durumlar nasıl?:KK64:
ben 2 gündür iyim şükür midede ya MA var ama ona katlanırım hafta BAŞINDA aç gEzdim ne yediysem çıktı suya hasret kaldım resmen ama şükür geçti umarım bir daha olmaz birde lekelenmem olmuştu ilaç kullanıyordum geçmişti îstfra ederken zorlandım yine geldi zor günler ama yinede Hamd olsun daha Kötüleri var

aynen bende az önce koca bi elma yedim :) bulantılarla başka türlü başa çıkamıyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama ekşi ve tuzlu kurtarıcım. aç olunca bulantı da daha çok oluyor bende. ilk hamileliğimde 25kg almıştım ben öncesinde 56kg idim. doğumdan sonra öyle bir gitti ki hatta altına bile düşmeye ramak kalmıştı. bu hamileliğime 60 kg ile giriş yaptım bakalım sonumuz ne olacak.

öyle canım gayet normal şeyler bunlar sen filme ağlamışsın ben reklamlara ağlıyordum trajıkomik :)

Rica ederim ne demek :) Bende endiseleniyordum ama doktor ultrasondan sonra herseyin yolunda olduğunu söyledi. Bence seninde benim gibi rahim büyüme hızın biraz yüksek sanırım. Benimde gün boyu süren ağrım ve batmalarim var takma kafana inşallah bişey yoktur :)
İnşallah canım inşallah ya...
Inşallah rahat rahat yersin en kisa zamanda... Ben genelde meyve grubuyla kafayı bozmuş durumdayım :) Mide bulantın varsa yeşil Mayhos elma, sut ve kuruyemiş tüket. Çok iyi geliyor. Ben sabah bulantilarimi bu şekilde atlatiyorum...
ben elma ve ayva yiyerek rahatlıyorum. :) yakında biter benimde inş. :)

Kizlar kötuyum esim birakin uzalasmak icin aramayi kafa tutmak icin aramis cocugu aldircaksin karninda benim cocugumu tasimicaksn dddi bende bunu sen karar veremezsin bosanabilrsn ama ben cocugumu dgurup pasalar gibi buyutucem dedim daha bi suru sey dedi altinlriml Arab aldimya altina simdi mahkemede olsa bebektn kurtlmya calisiyo insan bunu nasl der bumu adam bumu baba , cocugumu tasimicaksni anlarmda aldir demek oldür demek ben cocugumn katili olmicm kizlar :cry:

Back