hoşgeldin canımmeraba ben aranıza yeni katıldımm herkeze hayırlı aksamlar bende 9+6 yım Allah herkeze hayırlı sağlıklı bi doğum nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmeraba ben aranıza yeni katıldımm herkeze hayırlı aksamlar bende 9+6 yım Allah herkeze hayırlı sağlıklı bi doğum nasip etsin...
Neden noldu ne Dediler kiyok canım benim bebek çok küçük zaten çnce alttan zor görüldü.drlar çok olumlu bakmadılar.bu c.tesi randevum var kalp atışı için ama gitmiycem.çok yordular beni.haftaya cuma düşünüyorum.
canım özelden yazdım sanaNeden noldu ne Dediler ki
1976 dogumluyum canım ıkı cocugum var ama ben bır cocugum daha olsun ıstıyorum oyuzden cesaretım azBen varım. Ve tanıdığım bir sürü kişi var 37 yaşından sonra hamile kalıp doğum yapan.. yaşın ileriyse bizim topiğimize bekleriz canım seni.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-3428#post-39380828 Bak, linkini attım, bekleriz.. Çok sıkı bir muhabbet, dayanışma var, bilgisi olan herkes bilgisini paylaşır, sorunlarına derman olmaya çalışırlar.. Bekleriz..
gırdım gruba canım cok tesekkur ederım.Ben varım. Ve tanıdığım bir sürü kişi var 37 yaşından sonra hamile kalıp doğum yapan.. yaşın ileriyse bizim topiğimize bekleriz canım seni.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-3428#post-39380828 Bak, linkini attım, bekleriz.. Çok sıkı bir muhabbet, dayanışma var, bilgisi olan herkes bilgisini paylaşır, sorunlarına derman olmaya çalışırlar.. Bekleriz..
Gubaydin ben de bitkin uyananlardanim. Su ilk 3 ay bitsin....Günaydın kızlar ya benim çok uzykum var![]()
Günaydın kızlar ya benim çok uykum var![]()
Niye az ki? 2 çocuğun varmış zaten, yeniden olma şansı hiç olmayanlara oranla daha yüksek.. Pozitif bak canımm1976 dogumluyum canım ıkı cocugum var ama ben bır cocugum daha olsun ıstıyorum oyuzden cesaretım az
Birkez daha? Şanslısın çünkü bu benim ilk hamileliğim :)bende 1976 dogumluyum ve bır kez daha hamılelık ıstıyorum ama korkuyorum oyuzden cesaret lazım bana
Canim hayirli haberlerle don insallah.karindan bakikiyor canim.Kızlar günaydın.bugün dr randevum var.ikili tarama testi de yapılacak muhtemelen.Benim sorum ultrasondan ense kalınlığına bakılacak ya alttan mı bakılıyor yoksa karından mı.Kaloriferlerimiz bozuk ev çok soğuk temizliğimi yapmak çok zor olacak.
Gunaydin canim gecmis olsun.sabredecez canim uc ay biterse rahatlariz insallah yeterki onlar saglikli olsunlar:)günaydın,ben uyku halime sevinir oldum aslında.çünkü uykulu olunca bulantım olmuyor.dün gece de neredeyse acile gidecektim.öğür öğür perişan oldum...