• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben birkaç tane aldım ama altı dar üstüne de kumaş geçirmişler karını örten. Bir süre sonra düşüyor aşağıya doğru. Hafif paçası düşmüş pantalonlar sizi rahatsız etmezse sıkmıyorlar ama sokaklarda sürekli çekiştirmek benim hoşuma gitmedi.

o kumaş kısmının üstünde yanda aynı çocukların pantolonlarındaki gibi yandan düğme ve lastikle ayarlama var benimkilerde. oyüzden çok rahat kullanıyorum ben. seninki öyle değil mi acaba

Evet. 2 hafta önce gittiğimde boş gebelik olabilir demişlerdi baya gerildim boşu boşuna. Geçen hafta kendi doktoruma gittim Ve kalp atışlarını hem gördüm hem de duydum Allah'a şükürler olsun :)
Hayirli olsun cnm ;)

"ervaeymen, post: 39404170, member: 660019"]

• Selam
[/QUOTE]
Aleykum selam canım :-)

o kumaş kısmının üstünde yanda aynı çocukların pantolonlarındaki gibi yandan düğme ve lastikle ayarlama var benimkilerde. oyüzden çok rahat kullanıyorum ben. seninki öyle değil mi acaba
Benimki de düğmeli ama rahat olmadı. Bir daha giyersem bakarım. Belki lastiğini iyice çekersem ama o zaman da lastik görülecek.

Kızlar ya bende çok kaşıntı var karın ve göğüs bölgemde özellikle göğüste sanki çok yakında çatlak çatlak olacak gibi geliyo bana benim gibi olan var mı?

selam canlar.herkes iyidir inşallah.iki hagfta kaldı randevuma çok heyecanlıyım.kıyafetten bahsetmişsiniz.ben çoktan hamile kıyafetine geçtim.düğmeleri çözerek dolanmaktan bıkmıştım rahatladım valla.göbüşte biraz çıktı.
geceleri çok eziyetteyim,her tarafım ağrıyo dön dön sabah oluyo sizde öyle misiniz?

Selam Ane adaylari Bu gin ikili tarama testi kani aldilar Ense olcumu 1,6 mm cikdi normal dediler sizlerde yaptiran oldumu sizde sonuc ne merak etdim

Kızlar ya bende çok kaşıntı var karın ve göğüs bölgemde özellikle göğüste sanki çok yakında çatlak çatlak olacak gibi geliyo bana benim gibi olan var mı?
çok çok erken bence ama istersen yumuşatıcı bişiler kullanmaya başlayabilirsin, bitkisel olmasına dikkat ederek..

Benimki de düğmeli ama rahat olmadı. Bir daha giyersem bakarım. Belki lastiğini iyice çekersem ama o zaman da lastik görülecek.

Bende normalde de göbek vardı bi miktar belki ondan rahat olmuştur bilemiyorum ;)

selam canlar.herkes iyidir inşallah.iki hagfta kaldı randevuma çok heyecanlıyım.kıyafetten bahsetmişsiniz.ben çoktan hamile kıyafetine geçtim.düğmeleri çözerek dolanmaktan bıkmıştım rahatladım valla.göbüşte biraz çıktı.
geceleri çok eziyetteyim,her tarafım ağrıyo dön dön sabah oluyo sizde öyle misiniz?

tamamen aynı durumdayız hamilelik pantolonlarina geçtim geçen hafta. aksamlari sirtim, göguslerim, bacaklarım hepsi ayrı ayrı ağrıyor. yatakta sürekli dönüyorum

Selam Ane adaylari Bu gin ikili tarama testi kani aldilar Ense olcumu 1,6 mm cikdi normal dediler sizlerde yaptiran oldumu sizde sonuc ne merak etdim

nem yaptırdım 1.8 çıktı benimki de normal dedi doktorum. kan sonucu da haftaya perşembe çıkacak ozaman göstereceğim

kızlar dün doktora gittim çok şükür her şey yolunda miniğim hareket ediyodu :) sizler nasılsınız bebişler nasıl ?

selam kızlar hamile pantolonu alanlar nerden aldı acaba?tavsiyesi olan var mıdır?

nem yaptırdım 1.8 çıktı benimki de normal dedi doktorum. kan sonucu da haftaya perşembe çıkacak ozaman göstereceğim
ikili tarama için bende 7 martta gidicem ücreti ne kadar birde ölçümü normal ultrasonlamı yapıyorlar yoksa rahim ultrasonuyla mı aydınlatır mısınız :)

Canım nerden aldın sen o pantolonları?

selam kızlar hamile pantolonu alanlar nerden aldı acaba?tavsiyesi olan var mıdır?
henüz okadar göbeğim yok benim sanırım marttan sonra yazlık alırım artık, ama arkadaşım 4 aylık hamile lwc den çok güzel pantalonlar aldı kot aldı 30 tl çok tatlı :)

Back