• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım aramızda bir gün var.ben de dün iyiydim bulantım hiç olmadı,ve evham yaptım,ama bugün bulantıya tam gaz devam ;(( olabiliyor arada öyle
aynen canım :) bnm de akşam midem yine başladı bulanmaya.. bulansa bir dert bulanmasa bir dert.. inş sağlıkla hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

aleyküm selam. canım senle aynı durumdayız . benim de salı gününden beri tiksinmeler bulantılar bayaa azaldı. bitti bitecek gibi. böyle olunca telaşlandım ve dün doktora gittim :) Allahıma şükür bir sorun yoktu. doktor arada rahatlama olabiiyor dedi,ya da bulantılarım belki bu kadarmış. sakın panik yapma canım bulantıların bitebilir de tekrar edebilir de :) olağan şeyler bunlar. ben de çok paniklemiştim ama burada bir kaç arkadaş beni rahatlatmıştı,doktora gidince daha bi rahatladım tabi :KK66:
mesaj için teşekkürler cnm :) aynen mide bulantım yeniden başladı :) sağlıkla geçsin şu günler inş eylül gelsin :)

2 li test acaba devlet Hastanesinde yapılmıyor mu ?? ben unv hastanesi sordum 53 tl demişti
Canim is yerinde arkadas devlet hastanesinde yapiliyor da bir kac kez cagiriyor ve gec randevu veriyor erken gitmek lazimmis dedi. Bende ozelde yaptircam

Merhabalar ben Nurcan ben de kısmetse Eylül annesi adayıyım:) 8+5 gebelik haftam. 6 yıl önce kızıma hamileyken çok bilgilenmiş ve çok güzel dostluklar kurmuştum buradan. Şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Birbirimize destek olarak rahat bir hamilelik geçireceğinizden eminim. Sevgiler...:anneadayı:

Canım
Kızlar ya bişey sorcam. Bugun karnımın alt sol tarafında kasıgımın ustunde hafif agri oluyo. Aslinda tam agri da degil, ara ara kramp gibi birşey. Başka birsey yok. Sizlerde boyle birsey yasayan var mı?
Canım bende de çok oluyo o.gaz sanatçısı olduğunu düşünüyorum.ayağını ısıtınca geçiyor cunki

Merhaba güzel anneler, benimde bugün kontrolüm vardı, minik fasulye büyümüş 4 cm olmuş ense kalınlığı gayet güzelmiş. Kalp atışalrını henüz dinletmesi doktorum 3 aydan sonra diyor ama kalp atım hızı hareketleri çok güzel dedi. 2li tarama testi iiçin kanda verdim pazartesi alacagiz sonuçları
maşallah bebeğine.Canım cinsiyetle ilgili bisey söylemedi mi 12. Haftadasın

Merhabalar ben Nurcan ben de kısmetse Eylül annesi adayıyım:) 8+5 gebelik haftam. 6 yıl önce kızıma hamileyken çok bilgilenmiş ve çok güzel dostluklar kurmuştum buradan. Şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Birbirimize destek olarak rahat bir hamilelik geçireceğinizden eminim. Sevgiler...:anneadayı:

Hoş geldin ozaman aramıza. duydun mu bebişinin kalp atislarini

Evet. 2 hafta önce gittiğimde boş gebelik olabilir demişlerdi baya gerildim boşu boşuna. Geçen hafta kendi doktoruma gittim Ve kalp atışlarını hem gördüm hem de duydum Allah'a şükürler olsun :)

aslında ben de bunu çok merak ediyordum. birinin bunu yazmasına seevindim. şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama en kısa zamanda badem yağına gececeğim :)
CAnim ben önceki hamileligimde mustela kullandım.hiç çatlamadım.hatta 18 kilo aldım.belki bünye de olabilir ama keenden memnun kalmıştım.denemek istersen.

Evet. 2 hafta önce gittiğimde boş gebelik olabilir demişlerdi baya gerildim boşu boşuna. Geçen hafta kendi doktoruma gittim Ve kalp atışlarını hem gördüm hem de duydum Allah'a şükürler olsun :)

o doktorlar kesin endişe ettirecek bir şey buluyorlar zaten. neyse kalp atışını da duymuşsun gerisi çok daha güzel gelir umarım. tekrar hayırlı olsun hamileliğin

Canim masallahh bebisine allah saglikla dogmasini nasip etsin insallah guzel haberler almak bizler icin cok guzel demk oynuyodu ben daha gidemedm :KK43: haraket ediisni cok merk ediyorm :) at ultrasonu bakalim :)

Teşekkürler canım. Rabbim sana da göstersin inşallah. Elleri oynuyordu hatta eşimle dalga geçtik bu şoför mü olacak ne diye :-) Rabbim hepimize sağlıcakla cennet kojusunu duyursun inşallah. Aminn.. Telf resmi var ama nasil yukleyebilirim bilmiyorum???

Hanımlar Kadıköy sonomedden 250 tl ikili test fiyatı aldım fikir olsun diye paylaşmak istedim

Hayır canım 18 şubatta randevum keseyi gördüm ama sen duymussundur benden ondesin
yok canım benim bebek çok küçük zaten çnce alttan zor görüldü.drlar çok olumlu bakmadılar.bu c.tesi randevum var kalp atışı için ama gitmiycem.çok yordular beni.haftaya cuma düşünüyorum.

Back