- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 73
Teşekkür ederim cnm.Canim hayirli haberlerle don insallah.karindan bakikiyor canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm.Canim hayirli haberlerle don insallah.karindan bakikiyor canim.
çok teşekkürler. Hakikaten öyle.. olabilecek en kötü senaryoyu koyuyorlar önüne sonra düşün dur. Neyseki bitti llah bundan sonrası için sabır ve güç versin bizlere. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah...o doktorlar kesin endişe ettirecek bir şey buluyorlar zaten. neyse kalp atışını da duymuşsun gerisi çok daha güzel gelir umarım. tekrar hayırlı olsun hamileliğin
Merhaba ben de 76 doğumluyum. Hamilelik için çok da gecikmiş sayılmayız bence:)) 9 haftalık hamileyim. Pişman değilim:)))bende 1976 dogumluyum ve bır kez daha hamılelık ıstıyorum ama korkuyorum oyuzden cesaret lazım bana
Kızlar günaydın.bugün dr randevum var.ikili tarama testi de yapılacak muhtemelen.Benim sorum ultrasondan ense kalınlığına bakılacak ya alttan mı bakılıyor yoksa karından mı.Kaloriferlerimiz bozuk ev çok soğuk temizliğimi yapmak çok zor olacak.
aslında ben de bunu çok merak ediyordum. birinin bunu yazmasına seevindim. şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama en kısa zamanda badem yağına gececeğim :)
Bence Bağırsak şişkinliği de olabilir bizdeki. Çünkü yani erken gibi karın büyümesi için. Ama insanın psikolojisi de etkileniyo ister istemez.
Kizlar folik asit kullaniyormusunuz hala.daha doktora gitmedim ayin 19 una gidicem o zaman biraktirir herhalde?ondan sonra hangi ilaclar kullaniliyor bi bilginiz varmi?
slm kızlar.. benimde pantolonlar sıkıyor artık görünürde kilo da almadım ama pantolonlarım rahatsız etmeye başladı..hamile pantolonları için erken mi acabarahim portakal kadar oluyormuş bu haftalarda, 2.lerde daha da hızlı büyüyor, benim de pantolonlar sıkıntılı:)
Rabbim tum hamislere sifa versin. Bulantilarinizda tez zamanda gecsin benin gecti. Gecen hafta cok yogundu. Bu arada sagol canim herkes ikili tarama icin aldigi fiyatlari yazarsa birbirimize faydamiz olur bende sali iki yerden fiyat alicam yazarim
Ayy cok heyecnli gitmiyormki dahada buyusun sipamm :)Teşekkürler canım. Rabbim sana da göstersin inşallah. Elleri oynuyordu hatta eşimle dalga geçtik bu şoför mü olacak ne diyeRabbim hepimize sağlıcakla cennet kojusunu duyursun inşallah. Aminn.. Telf resmi var ama nasil yukleyebilirim bilmiyorum???
Tesekkur ederim canim cevabin icin.gidene kadar kullanmaya devam ediyim o zaman birakirim.benim tam 11. Haftam bittiğinde biraktirdı canım. şimdi demir hapı başlatti. bir de kalçama kramp tarzı ağrı girdiğini söylemiştim onun için de magnezyum verdi. şimdilik bukadar. Sağlık ocağı da d vitamini başlayacakmış sanırım uğra demişti 13. ten sonra
Hosgeldon canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Selam kızlar bende eylül annesi adayıyım 7+5 deyim
Hosgeldin canimSelam kızlar bende eylül annesi adayıyım 7+5 deyim
Ben birkaç tane aldım ama altı dar üstüne de kumaş geçirmişler karını örten. Bir süre sonra düşüyor aşağıya doğru. Hafif paçası düşmüş pantalonlar sizi rahatsız etmezse sıkmıyorlar ama sokaklarda sürekli çekiştirmek benim hoşuma gitmedi.slm kızlar.. benimde pantolonlar sıkıyor artık görünürde kilo da almadım ama pantolonlarım rahatsız etmeye başladı..hamile pantolonları için erken mi acaba
Selam kızlar bende eylül annesi adayıyım 7+5 deyim
maşallah bebeğine.Canım cinsiyetle ilgili bisey söylemedi mi 12. Haftadasın
çok teşekkürler. Hakikaten öyle.. olabilecek en kötü senaryoyu koyuyorlar önüne sonra düşün dur. Neyseki bitti llah bundan sonrası için sabır ve güç versin bizlere. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah...
teşekkür ederim canım cevabın için.. sanırım benimde hoşuma gitmez..Ben birkaç tane aldım ama altı dar üstüne de kumaş geçirmişler karını örten. Bir süre sonra düşüyor aşağıya doğru. Hafif paçası düşmüş pantalonlar sizi rahatsız etmezse sıkmıyorlar ama sokaklarda sürekli çekiştirmek benim hoşuma gitmedi.