2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar selam.. hepimizin dertleri aşağı yukarı aynı :) Ben de günlerdir sabah akşam mide bulantısı çekiyordum.. Bugün birden bire kesiliverdi.. Kendimi çok iyi hissediyorum.. Ama bu sefer de acaba bebeğe bşi mi oldu ondan mı midem bulanmıyo falan diye evhamlara kapıldım.. Utanmasam eve ultrason alıcam, istediğim zamanlar açıvericem bakıcam bebişime :))
aleyküm selam. canım senle aynı durumdayız . benim de salı gününden beri tiksinmeler bulantılar bayaa azaldı. bitti bitecek gibi. böyle olunca telaşlandım ve dün doktora gittim :) Allahıma şükür bir sorun yoktu. doktor arada rahatlama olabiiyor dedi,ya da bulantılarım belki bu kadarmış. sakın panik yapma canım bulantıların bitebilir de tekrar edebilir de :) olağan şeyler bunlar. ben de çok paniklemiştim ama burada bir kaç arkadaş beni rahatlatmıştı,doktora gidince daha bi rahatladım tabi ;)

kızlar merhaba
bişey sorucam size. ben geçen hafta 10+2 haftalıkken kontrole gittim. merak edip ense kalınlığını sordum 1,1 mm dedi. baş-popo 34 mm. tamam tarama için uygun hafta değil ama boyuna göre ense kalınlığı çok gibi geldi bana. boyuyla orantılı artarsa sanki 2 mm i bulacak. haftaya gidicem ikili tarama için. çok korkuyorum. bu arada yaş 33

sırt ağrısı bende de çok oluyor canım yatıp dinlenince geçiyor
Sorma sırtım sanki çatlayacak gibi.:mad:
Akşama doğru artıyor, yatınca da azalmıyor saat ilerledikçe artıyor.:KK64: Umarım önemli birşey olmasın o düşündüğüm, bebek için bi şekilde dayanacagiz:KK28:

Selam arkadaşlar.. Biz bebeğimi görüp geldik. Allah'ım ne çok büyümüş öyle.. hareket de ediyor, kalbi de küt küt maşallah.. Doktor keyfi yerinde maşallah, dedi. 10+3 tük bugün. boyumuz 3.63cm olmuş. Nub teorisini araştırıyorum epeydir. Çünkü dr 16 dan önce söylemem deyip duruyor. Gerçi farketmez çünkü ilk bebeğim olacak. Kızım da yok, oğlum da yok :KK45: Rabbim hayırlı, sağlıklı ve akıllı versin de. 2li test de haftaya inşallah 11+4 te yapılacak. dr istersen yapalım dedi. 3 mü 2 mi önerirsiniz diye sorunca 2 daha garanti dedi. Bir bunu yaptıralım da... Gerisi ya nasip :KK15: Hepinizi ve miniklerinizi öptümmm...

Kızlar ya bişey sorcam. Bugun karnımın alt sol tarafında kasıgımın ustunde hafif agri oluyo. Aslinda tam agri da degil, ara ara kramp gibi birşey. Başka birsey yok. Sizlerde boyle birsey yasayan var mı?

evet benim de aynen öyle, gaz mı acaba diye de düşünüyorum ama daha çözümünü bulamadım, bi de dikkat ettim genelde akşamları daha da şiş oluyo karnım, pantolonlarım fln rahatsız etmeye başladı :KK22:

Bence Bağırsak şişkinliği de olabilir bizdeki. Çünkü yani erken gibi karın büyümesi için. Ama insanın psikolojisi de etkileniyo ister istemez.

Kızlar ben bulantı için sabah kalkar kalkmaz bir limonu sıkıp suyla karıştırıp içiyorum. Yarım saat sonra da tam buğday ekmeğinin arasına peynir koyup yiyorum. Öğlene kadar çok azalıyo. Öğleden sonra geçiyo. Daha öncesinde bulantıdan uyku bile uyuyamıyordum. Bana peynir ekmek, Çubuk krakerden bile iyi geldi.

Kızlar ya bişey sorcam. Bugun karnımın alt sol tarafında kasıgımın ustunde hafif agri oluyo. Aslinda tam agri da degil, ara ara kramp gibi birşey. Başka birsey yok. Sizlerde boyle birsey yasayan var mı?
Benimde oyle canim bence bebekler buyuyorr ondan :-):KK76:

Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
Cnm allah sana sabır versin dilerim en kısa zamanda sorunsuz bi gebelik yaşarsın çok geçmiş olsun

Canim masallahh bebisine allah saglikla dogmasini nasip etsin insallah guzel haberler almak bizler icin cok guzel demk oynuyodu ben daha gidemedm :( haraket ediisni cok merk ediyorm :) at ultrasonu bakalim :)
Selam arkadaşlar.. Biz bebeğimi görüp geldik. Allah'ım ne çok büyümüş öyle.. hareket de ediyor, kalbi de küt küt maşallah.. Doktor keyfi yerinde maşallah, dedi. 10+3 tük bugün. boyumuz 3.63cm olmuş. Nub teorisini araştırıyorum epeydir. Çünkü dr 16 dan önce söylemem deyip duruyor. Gerçi farketmez çünkü ilk bebeğim olacak. Kızım da yok, oğlum da yok :KK45: Rabbim hayırlı, sağlıklı ve akıllı versin de. 2li test de haftaya inşallah 11+4 te yapılacak. dr istersen yapalım dedi. 3 mü 2 mi önerirsiniz diye sorunca 2 daha garanti dedi. Bir bunu yaptıralım da... Gerisi ya nasip :KK15: Hepinizi ve miniklerinizi öptümmm...

Kızlar ben bulantı için sabah kalkar kalkmaz bir limonu sıkıp suyla karıştırıp içiyorum. Yarım saat sonra da tam buğday ekmeğinin arasına peynir koyup yiyorum. Öğlene kadar çok azalıyo. Öğleden sonra geçiyo. Daha öncesinde bulantıdan uyku bile uyuyamıyordum. Bana peynir ekmek, Çubuk krakerden bile iyi geldi.
Arkdsm bn de senn gibi yapiyordm.limonlu suyu icyrdum bulanti icn.bir gun sirf asit cikardim.megersem bulanti varsa asitli ve gazli icecek ve gidalardan uzak durmk gerekiyrmus. Tabi sana iyi gelmis ne guzell

Kizlar bu gaz beni cok rahatsiz ediyor ve saniki 4-5 aylik hamile gibiyim resmen

Arkdsm bn de senn gibi yapiyordm.limonlu suyu icyrdum bulanti icn.bir gun sirf asit cikardim.megersem bulanti varsa asitli ve gazli icecek ve gidalardan uzak durmk gerekiyrmus. Tabi sana iyi gelmis ne guzell

Canım onu içtikten yarım saat sonra bastıracak bir şey Yemen lazım ama beyaz undan olmayacak. Çünkü limonlu suyu düzenli kullanırsan midedeki birikintileri söküp atıyor. Bende aileden kalıtsal olarak gastrit ve Ülser Başlangıcı var ve bir de çabuk su tutan bir vucüt yapım. Limonlu suyu dediğim gibi kullanıyorum yaklaşık bir buçuk yıldır midem onla düzeldi ve ödemin atılmasına da yardımcı oluyo. İçemezsende birkaç dakika ağzında limon kabuğu çiğnemen gerekiyo.

Ay inşallah oyledir. Panik yaptım bi anda ama kanama falan olmayınca rahatladım biraz. Ne zor işmiş bu ya , daha şimdiden bu kadar evhamlaniyoruz dogunca ne olacak acaba
bendede kanama yok canm suana kadrda hic agrim olmamisti ama bu haftada bebek hizla buyuyo gelisimi hizla devam ediyo organlarmzda etkileniyo bence agrilr normal :)

aynısı bende de oluyor canım bazen çift taraflı bazen tek. daha önce yaşamadigim cinsten bir şey aynen batma gibi. salı günü 2 li tarama yaptırdım ozaman sordum çok normalmis rahim genişliyor bebek de buyuyor dedi

bu arada ikili teste 140 tl fiyat aldım kızlar beylikdüzü medilife da, yarın başka yere gidicem orayada sorucam
Rabbim tum hamislere sifa versin. Bulantilarinizda tez zamanda gecsin benin gecti. Gecen hafta cok yogundu. Bu arada sagol canim herkes ikili tarama icin aldigi fiyatlari yazarsa birbirimize faydamiz olur bende sali iki yerden fiyat alicam yazarim

Rabbim tum hamislere sifa versin. Bulantilarinizda tez zamanda gecsin benin gecti. Gecen hafta cok yogundu. Bu arada sagol canim herkes ikili tarama icin aldigi fiyatlari yazarsa birbirimize faydamiz olur bende sali iki yerden fiyat alicam yazarim
2 li test acaba devlet Hastanesinde yapılmıyor mu ?? ben unv hastanesi sordum 53 tl demişti

Back